WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Płyny do demakijażu

Ducray Ictyane, Moisturizing Micellar Water Nawilżająca woda micelarna

• 2 lipca 2022 o 7:17
    Dobra, ale są lepsze w tej cenie.
    Woda micelarna marki Ducray spełnia swoją rolę. Skutecznie oczyszcza twarz, okolica oka, radzi sobie b.dobrze z demakijażem. Faktycznie czuć też działanie nawilżające produktu, oraz odświeżenie. Niestety jak dla mnie kompozycja zapachowa jest zbyt silna jednak i czuć ją na tyle, że chwilami mnie podrażnia. Zapach jest nawet ładny, ale moim zdaniem nie potrzebny w produkcie do higieny skóry twarzy i okolic oka w aptecznej marce dermokosmetycznej. W takiej cenie według mnie można kupić lepszą wodę micelarną. Nie wymaga spłukiwania, dostępna jest też wersja 100ml produktu, idealna w podróży. Oba opakowania są typowe dla wód micelarnych (buteleczka z niewielkim otworem).
  • 21 grudnia 2020 o 11:23
    Super
    Długo szukałam wody micelarnej, która będzie odpowiednia do mojej skóry. Mam problem z naczynkami, wrażliwością, niedoskonałościami i alergią. Ducray poleciła mi kosmetolog i jest świetna! Świetnie spełnia swoje funkcje.
    Zalety:
    • oczyszcza,
    • nawilaża skórę,
    • zapach,
    • niepodrażnia.
    Wady:
    • opakowanie - wygodniejsza bylaby pompka :)
  • 10 czerwca 2020 o 10:44
    Delikatna, Pachnąca i Skuteczna
    Swoją wersję 100 ml zakupiłam w boxie od Superpharm. Pierwsze o czym mogę wspomnieć to przepiękny zapach, który bardzo uprzyjemnia aplikację produktu. Kwiatowy, dość wyczuwalny ale niedrażniący. Produkt jest jednocześnie delikatny i bezwzględny dla makijażu. Nie podrażnia skóry i oczu, nie mam uczucia ściągnięcia po zastosowaniu, faktycznie daje odczucie nawilżenia. Bardzo dobrze usuwa makijaż oczu i twarzy. Nie ma tutaj mowy o pocieraniu i toporności. Radzi sobie nawet z tuszem wodoodpornym. Opakowanie z delikatną szatą graficzną. Zamknięcie działa lekko i bez zarzutów. Podsumowując, ta woda micelarna jest skuteczna w działaniu, nie wysusza skóry i lekko nawilża.
    • nie podrażnia
    • dobrze usuwa makijaż, nawet wodoodporny
    • jest delikatna
    • nawilża
    Drogeria Super-Pharm
  • 3 marca 2020 o 18:11
    Bdb ply
    Płyn doskonale zmywa makijaz twarzy i ust. Bardzo przyjemny zapach, proste opakowanie. Posiadam również wersje do skory mieszanej także skuteczna. Naprawdę polecam
    Zalety:
    • Dzialanie
    Wady:
    Drogeria Super-Pharm