Żele do przedłużania paznokci

NeoNail Basic, Żel jednofazowy

NeoNail Seria Basic Żel Jednofazowy Różowy 5ml
notino.pl
Neonail Żel jednofazowy przezroczysty 5 ml

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 lutego 2025 o 15:37
    Lubię.
    Żel jest przezroczysty, a jego gęstość jest w sam raz. Raczej nie spływa i sam się poziomuje. Bardzo łatwo jest zbudować nim paznokieć. Jest trwały przy odpowiedniej budowie paznokcia. Praca z nim jest prosta i szybka. Świetnie się piłuje. Dostępność i cena przyzwoite.
  • 31 października 2024 o 16:02
    Super!
    Żel NeoNail jest przezroczysty o średniej gęstości. Bardzo łatwo jest zbudować nim paznokieć. Raczej nie spływa i sam się poziomuje. Jest trwały o ile dobrze zbudujemy. Praca z nim jest prosta i szybka. Świetnie się piłuje. Dostępność i cena w miarę ok.
  • 11 marca 2024 o 8:53
    słaby
    Ten żel był moim pierwszym w kolekcji i od niego zaczynałam swoją przygodę z budowaniem paznokci. Marka Neonail ogólnie ma bardzo w porządku produkty, praktycznie wszystkie z wyjątkiem żelu... Produkt bardzo ciężki do pracy. Na cienką warstwę na naturalnej płytce nie jest zły, ale do grubszego zbudowania czy przedłużenia na szablonie to on się niestety nie nadaje - jest bardzo rzadki, spływa niemiłosiernie na boki. Bardzo uciążliwy i w dodatku jego trwałość pozostawia wiele do życzenia - jest podatny na urazy, lubi odprysnąć czy pęknąć - wiem, że żaden żel nie jest wieczny, ale ten jest wyjątkowo kruchy. Opakowanie bardzo mierne, plastikowe i leciutkie. Nie wiem, czy to mi się trafił taki egzemplarz, czy jest to "normą", ale często miewałam problem ze szczelnością przez co kilkukrotnie żel wydostał się poza opakowanie i narobił bałaganu. Lubię Neonail, ale od ich żeli trzymam się z daleka na rzecz innych producentów :)
  • 15 czerwca 2022 o 9:35
    W porządku
    Uważam, że jest to bardzo dobry żel i nie mam nic mu do zarzucenia oprócz jego opakowania i w wersji mniejszej i większej. Jest to plastikowy, biały słoiczek. Jest bardzo lekki, mało solidny i łatwo się przewraca. Nakrętka też słaba, jak się nagromadzi przypadkowo żelu na zaczepach to nie chce się całkowicie zakręcić. Sam żel przyjemnie się używa, nie mam problemu aby uformować dany kształt paznokcia oraz jego długość. Trwałość jest bardzo dobra, nie pęka. Konsystencja żelu jest raczej rzadsza, potrafi spływać z szablonu za pierwszą warstwą. Żel jest przezroczysty i po utwardzeniu w lampie również taki jest.
  • 27 marca 2022 o 10:49
    Nie polecam
    Przygodę z paznokciami zaczęłam od neonail. O ile wszystkie przyrządy i lakiery hybrydowe były spoko, tyle żel clear build i basen są tak daremne, że w życiu na takim nie pracowałam. Może do delikatnej nadbudowy naturalnego paznokcia jest ok, ale przedłużanie i tworzenie salonowego kształtu to koszmar. Żel dosłownie spływa bokami. Nie da się zbudować apexu, rozlewa się w ciągu sekundy, w lampie 48w mimo tego, że clear trzeba trzymać długo nawet do zaciśnięcia tunelu, bo dosłownie wypływa nawet górą. Polecam początkującym które nie przedłużają i robią na swojej płytce, ale na build a nie na base. Natomiast do profesjonalnej stylizacji, tragedia.
    Wady:
    • zbyt rzadki
    • wypływa
    • problem z nadbudową
    • mocno sprężysty nie trzyma się kształtu