Cleanery i odtłuszczacze do paznokci

Hebe Professional, Odtłuszczacz płytki paznokcia

• 15 stycznia 2025 o 23:25
    Przyjemniak.
    Ja: Mam paznokcie głęboko osadzone, dość grube z tendencją do rozdwajania się i łamania po bokach. Noszę hybrydę jak i naturalne lakiery na paznokciach. Co jakiś czas daje swoim paznokciom odpocząć i serwuje im różne kuracje odbudowujące i regenerujące. Lubię testować nowe marki lakierów hybrydowych choć najwięcej w swojej kolekcji mam lakierów firmy Neonail i Kabos. Oczekiwania: Dobre odtłuszczenie płytki paznokcia, brak zmatowienia topu. Opakowanie: Plastikowa butelka, odkręcana. Z zewnątrz logo firmy i minimalistyczna nazwa oraz pojemność, z tyłu wszystkie najważniejsze informacje. Wrażenia: Przede wszystkim zapach, który nie jest ostry i odstraszający jak w większości produktów tego typu. Nie kręci w nosie zaraz po otwarciu. Konsystencja to zwykły płyn. Cleaner jest świetny – spełnia swoje zadanie i obietnice producenta. Dobrze odtłuszcza płytkę, współgra z różnymi kosmetykami, nie matowi topu. Plus za różne rozmiary opakowań w zróżnicowanych cenach. Największym plusem jest wydajność tego produktu. Bardzo adekwatna cena w stosunku do jakości. Po zakupie małego odpakowania wróciłam po największe i będę chętnie wracać. Mimo, że to produkt Hebe, nie zawsze jest dostępny w drogeriach. Na stronie bez problemu. Nie spodziewałam się cudów, a miło się zaskoczyłam.
  • 3 września 2023 o 11:40
    Hebe, Professional, Odtłuszczacz płytki paznokcia
    Cleanera używam do przetarcia płytki paznokcia przed nałożeniem hybrydy, a także na koniec, do wytarcia warstwy dyspersyjnej topu. Odtłuszczacz z Hebe bardzo dobrze mi się sprawdza, nie ma nieprzyjemnego zapachu. Jest też bardzo wydajny - wystarcza na długo przy regularnym stosowaniu przeze mnie co około 3 tygodnie. Doskonale odtłuszcza płytkę, dzięki czemu warstwy lakieru bardzo dobrze się trzymają.
    Zalety:
    • wydajny
    • dobrze odtłuszcza
  • 6 czerwca 2023 o 8:47
    Jest OK
    Odłuszczacz kupiłam oczywiście w Hebe i jestem z niego bardzo zadowolona. Spęłnia swoje zadanie! Szybciutko odtłuszcza, nie trzeba go wiele,dosłownie jedna aplikacja na wacik wystarczy do odłuszczenia paznokci obu rąk.Bardzo wydajny. Fajnie matowi płytkę pod lakier,lakier nieodpryskuje. Nadaje się do hybryd,nabłyszcza top. Zapach oczywiście alkoholowy,ale nie jest drażniący. Opakowaniw wygodne. W otworze znajduje się dozownik przez co nie wylejemy produktu za dużo. Można poradzić sobie jedną ręką.Polecam,tym bardziej ,że cena nie jest wysoka,po co przepłacać.
    Zalety:
    • Spęłnia swoje zadanie
    • Wydajny
    • Zapach nie drażni
  • 16 lutego 2022 o 10:53
    Działa
    Wydaje mi się, że nie ma się tutaj nad czym rozwodzić - po prostu spełnia swoją rolę. Paznokcie stają się solidnie odtłuszczone. Wystarczy nabrać go na bezpyłowy wacik. Można go dostać w Hebe, co stanowi kolejną zaletę. Pojemność nie jest duża, ale biorąc pod uwagę częstotliwość hybryd, powinien wystarczyć na dłuższy czas. Ma minimalistyczny, klasyczny wygląd jak to przystało na markę Hebe. Podoba mi się w nim połączenie koloru pomarańczowego i czarnego. Nie podrażnia ani nie śmierdzi na tyle by mnie drażnił.
    Zalety:
    • Działanie zgodne z obietnicą
    • Wygląd
    • Dostępność
  • 2 listopada 2021 o 9:10
    Spełnia swoją rolę
    Odtłuszczacz płytki paznokcia kupiłam w Hebe za dosłownie kilka złotych. Uważam, że dobrze spełnia swoją rolę: przygotowuje paznokieć do manikiuru, zwiększa przyczepność, ładnie nabłyszcza płytkę. Nie ma zbyt drażniącego zapachu, a butelka jest poręczna. Po co przepłacać, gdy za rogiem znajdziemy dobry produkt w przystępnej cenie.
    • zwiększa przyczepność lakieru
    • nabłyszcza płytkę
    • nie ma drażniącego zapachu