WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Cleanery i odtłuszczacze do paznokci

hi hybrid Nail Cleaner Preparat do odtłuszczania płytki panokcia

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 sierpnia 2024 o 1:01
    typowy cleaner
    Hi Hybrid Nail Cleaner to preparat stworzony do odtłuszczania płytki paznokcia, niezbędny w procesie aplikacji lakierów hybrydowych. Używa się go przed nałożeniem bazy, lakieru i topu, aby zapewnić doskonałą przyczepność i trwałość manicure. Produkt skutecznie usuwa tłuszcz, pyłki i resztki preparatów, przygotowując płytkę paznokcia do kolejnych etapów stylizacji. Posiada formułę, która dobrze radzi sobie z oczyszczaniem, a przy tym jest delikatna dla paznokci, co zapobiega ich przesuszeniu czy podrażnieniu. Opakowanie Hi Hybrid Nail Cleaner jest ergonomiczne i wyposażone w wygodny dozownik, co ułatwia aplikację i kontrolowanie ilości używanego preparatu. Choć zapach może być dość intensywny, szybko ulatnia się po użyciu, co minimalizuje dyskomfort. Wydajność płynu jest zadowalająca, gdyż niewielka ilość wystarcza na dłużej, co sprawia, że jest to opcja ekonomiczna. Podsumowując, Hi Hybrid Nail Cleaner to solidny wybór do przygotowania paznokci przed nałożeniem lakieru hybrydowego. Jego skuteczność w odtłuszczaniu i przygotowywaniu płytki sprawia, że jest to produkt, który warto mieć w swojej kolekcji kosmetyków do manicure, mimo intensywnego zapachu.
  • 3 grudnia 2021 o 8:00
    Super produkt od hi
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Ja tego clenera używam od kilku lat i jest on dla mnieprawde dobrym produktem i przystępnej cenie. Płyn znajdziemy w platikowej butelce, zamykany na zwykłą zakrątkę. Butelka posiada taka zaślepkę z otworem, dzięki czemu produkt nie rozlewa się dookoła. Ja kupuje wersję 125 ml, ale można dostać go na pewno jeszcze w mniejszej. Jest bardzo poręczny. Opakowanie wizualnie nic nadzwyczajnego, ale jednak przyciąga uwagę, jest typowe dla tej marki, słodkawe troszkę. Zapach jest typowy dla tego typu produktów, chemiczny, ale nie jest drażniący. Jeżeli chodzi o jego działanie, to sprawdza się idealnie na każdym produkcie czy płytce paznokcie. Idealnie odluszcza. Zdaje egzamin bardzo dobrze, nie ma co się za dużo rozpisywać, kto korzystał, ten wie na jakim poziomie jest produkt.
  • 8 sierpnia 2021 o 16:41
    Mój pierwszy cleaner
    Mój pierwszy cleaner (więc mam sentyment). Najlepsza w nim jest buteleczka: mała, poręczna, wygodna i stylowa. Nie boje się, że narozlewam wszystko wokoło. Wygodnie bardzo się go dozuje. Nie wiem jak ocenić użyteczność ponieważ jak go używałam to dopiero zaczynałam swoją przygodę z paznokciami hybrydowymi i bardzo słabo mi się trzymały paznokcie (bo byłam wtedy beznadziejna XD) ale że zdarzały mi się paznokcie, które długo trzymały to spełnia swoją rolę.
    Zalety:
    • Buteleczka
    • Dobre działanie
  • 27 lutego 2020 o 14:26
    spełnia swoją funkcje
    odtłuszcza sprawnie płytkę paznokcia tak aby sprawnie przejść do następnego kroku w wykonywaniu stylizacji ma wygodnie opakowanie zapobiegające nadmiernemu wylewaniu sie produktu na wacik a to duzy plus
    Zalety:
    • opakowanie z małą dziurką dzieki której cleaner sie nie wylewa
  • 27 czerwca 2019 o 11:00
    Nail Cleaner hi
    Używam na codzień :) Wydajny, niedrogi i bardzo skuteczny - paznokcie wychodzą zawsze idealnie <3 Jak każdy produkt od hi ma super opakowanie, aż przyjemnie mieć takie ładne rzeczy w kosmetyczce ;) Polecam!
    • Skuteczność
    • Design