Cleanery i odtłuszczacze do paznokci

Semilac Nail Cleaner Płyn do przemywania i odtłuszczania

Semilac Nail Cleaner PURE Płyn do przemywania 125ml
Semilac Odtłuszczacz do paznokci 125 ml
Semilac

Nasi użytkownicy zostawili 99 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 grudnia 2024 o 11:31
    Poprawny.
    Ja: Mam paznokcie głęboko osadzone, dość grube z tendencją do rozdwajania się i łamania po bokach. Noszę hybrydę jak i naturalne lakiery na paznokciach. Co jakiś czas daje swoim paznokciom odpocząć i serwuje im różne kuracje odbudowujące i regenerujące. Lubię testować nowe marki lakierów hybrydowych choć najwięcej w swojej kolekcji mam lakierów firmy Neonail i Kabos. Oczekiwania: Dobre odtłuszczenie płytki paznokcia, brak zmatowienia topu. Opakowanie: Plastikowa butelka, odkręcana. Z zewnątrz logo firmy i minimalistyczna nazwa oraz pojemność, z tyłu wszystkie najważniejsze informacje. Wrażenia: Ostry, odstraszający zapach. Bardzo intensywny, z plusów, szybko odparowuje, co jest plusem użytkowania. Konsystencja to zwykły przezroczysty płyn.. Cleaner spełnia swoje zadanie. Dobrze odtłuszcza płytkę, współgra z różnymi kosmetykami ale zdarza mu się czasem matowić top. Co ciekawe najczęściej obserwuje to zjawisko w ramach tej samej marki. Plus za różne rozmiary opakowań w zróżnicowanych cenach. Łatwa dostępność w Internecie jak i na wyspach w supermarketach. Największym plusem jest wydajność tego produktu. Był poprawny ale nie na tyle świetny żebym chciała wracać po kolejne opakowania. Dużo delikatniejszy zapach Neonail czy ciekawy zapach Hi Hybrid jest znacznie lepszym wyborem. Nie wrócę po kolejne opakowania.
  • 24 sierpnia 2024 o 1:00
    Polecam
    Semilac Nail Cleaner to płyn przeznaczony do przemywania i odtłuszczania paznokci, kluczowy w procesie manicure hybrydowego. Używam go przed aplikacją bazy, lakieru oraz topu, aby zapewnić doskonałą przyczepność i trwałość lakieru hybrydowego. Jego głównym zadaniem jest skuteczne usunięcie resztek tłuszczu, pyłu oraz innych zanieczyszczeń, co jest niezbędne do uzyskania gładkiej i równomiernej powierzchni paznokci. Semilac Nail Cleaner charakteryzuje się dobrze przemyślaną formułą, która szybko i skutecznie wchłania się w płytkę paznokcia. Płyn jest bardzo efektywny, co oznacza, że niewielka ilość wystarcza na dłużej, co czyni go ekonomicznym wyborem. Jego działanie jest delikatne dla paznokci, nie powoduje ich wysuszenia ani podrażnienia, co jest istotne dla utrzymania zdrowego wyglądu płytki. Butelka posiada wygodny dozownik, który umożliwia precyzyjne aplikowanie płynu bez ryzyka nadmiernego wylewania. Zapach produktu jest dość intensywny, co może być nieco uciążliwe dla niektórych osób, ale nie wpływa to na jego efektywność. Warto dodać, że mimo swojego zapachu, Semilac Nail Cleaner szybko odparowuje, co minimalizuje dyskomfort podczas aplikacji. Podsumowując, Semilac Nail Cleaner to niezawodny produkt w codziennym manicure, zapewniający skuteczne odtłuszczanie i przygotowanie paznokci do dalszych kroków stylizacji. Jego wydajność oraz efektywność sprawiają, że jest to produkt wart polecenia, mimo pewnych niedogodności związanych z jego zapachem.
  • 6 sierpnia 2024 o 1:45
    Semilac Nail Cleaner to produkt, który zdecydowanie polecam każdemu
    Jako osoba, która regularnie wykonuje manicure hybrydowy, znalazłam w Semilac Nail Cleaner niezastąpionego pomocnika w moim zestawie kosmetyków. Semilac Nail Cleaner naprawdę spełnia swoje zadanie. Doskonale radzi sobie z usuwaniem klejącej warstwy, która pozostaje po utwardzeniu żelu w lampie UV. Bez trudu usuwa resztki lepkiej warstwy, pozostawiając paznokcie gładkie i gotowe do dalszej stylizacji. Działa szybko i efektywnie, co jest kluczowe, gdy wykonuję manicure w domu i zależy mi na zaoszczędzeniu czasu. Płyn jest wyjątkowo delikatny dla powierzchni lakierowanych. Nie zauważyłam, aby wpływał negatywnie na żel czy lakier hybrydowy. Dzięki temu mogę być pewna, że nie zniszczy on ani nie osłabi mojej pracy, co jest dużym plusem. Oprócz podstawowego użycia, Semilac Nail Cleaner jest świetny do przemywania narzędzi, pojemników i lamp. Dzięki temu mogę utrzymać swoje akcesoria w czystości, co zapewnia ich dłuższą żywotność i efektywność. To wszechstronność, której nie można przecenić. Płyn nie tylko efektywnie odtłuszcza, ale także nie powoduje podrażnień ani nieprzyjemnych zapachów. Płyn nie tylko efektywnie odtłuszcza, ale także nie powoduje podrażnień ani nieprzyjemnych zapachów. Semilac Nail Cleaner to produkt, który zdecydowanie polecam każdemu, kto wykonuje manicure hybrydowy lub żelowy. Jego skuteczność w usuwaniu klejącej warstwy, delikatność dla lakierów oraz wszechstronność w użyciu sprawiają, że jest to niezbędnik w każdej kosmetyczce. To doskonałe rozwiązanie dla osób ceniących sobie wysoką jakość i wygodę w pielęgnacji paznokci.
  • 22 maja 2024 o 19:59
    Jest bardzo dobry
    Cleaner od Semilac używam już od bardzo dawna. Uważam, że jest to bardzo dobry produkt. Cleaner można kupić w różnych objętościach. Zapach nie jest najprzyjemniejszy, ale szybko odparowuje. Dobrze odtłuszcza płytkę, nie przesusza.
    xBunny
    16 lutego 2024 o 10:14
    Ulubiony
    Kupiłam produkt z ciekawości. Nie żałuję, mam wrażenie że akurat odtłuszczacz z Semilaca zwiększa trwałość manicure, jest lepszy od innych pod tym względem. Wielkość butelki -500 jest także jego atutem. Wystarcza na bardzo długo, nie musimy się martwić że pewnego dnia siądziemy by zrobić manicure a produktu nam zabraknie. Jest dostępny w Rossmanie i to też jest plus, bo ta drogeria jest już praktycznie wszędzie. Zapach nie jest jakoś mocny, duszący, szybko się ulatnia. Nie podrażnia skóry Jestem zadowolona i będę wracać do tego płynu.