Szczoteczki manualne

Colgate 360 Black Medium, Szczoteczka do zębów

Colgate Szczoteczka 360 Black
Colgate 360° Black

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 4 lipca 2023 o 23:36
    Polecam do wrażliwych dziąseł i zębów!
    Mam bardzo wrażliwe dziąsła i słabe zęby...niestety. Już się z tym pogodziłam, że muszę szukać rozwiązań odpowiednich dla mojej złośliwej natury. Szczoteczkę Colgate z czarnym, delikatnym włosiem na końcach poleciła mi koleżanka. Gdzieś tam ponoć wyczytała, że właśnie czarne szczoteczki to dla takich zębów jak ja mam. Nie wiem jakie to ma znaczenie no ale kupiłam! :) Szczoteczka zapakowana w zgrabny kartonik (czasem.mozna trafić na dwupaki ale rzadko), na którym zawarte są wszystkie niezbędne informacje o szczoteczce. Sama szoteczka u mnie się sprawdziła, na początku wydawała mi się trochę twarda ale z każdym użyciem było jakby lepiej. Nie podrażnia mi dziąseł, nie bolą mnie zęby przy myciu. Doczyszcza bardzo dobrze bo dzięki cienkiemu włosiu dosięga w nawet najtrudniejsze zakamarki. Po myciu zębów łatwo się ją doczyszcza. Także polecam bo jest w dobrej cenie, a uważam, że warta uwagi!
    Zalety:
    • miękkie włosie, które nie podrażnia dziąseł,
    • dociera w najmniejsze zakamarki,
    • dobrze domywa zęby,
    • łatwo się ją czyści,
  • 8 lutego 2023 o 6:04
    Dobra szczoteczka
    Szczoteczka do zębów charakteryzuje się bardzo ładnym wyglądem. Szczoteczka jest wygodna w utrzymaniu w ręce. Dobrze oczyszcza zęby, nie podrażnia ich ani dziąseł. Szczoteczka jest trwała - włosie nie odkształca się szybko. Produkt łatwo dostępny i cena przystępna.
  • 17 maja 2021 o 14:35
    Fenomenalna
    Zapobiega odłożeniem się nalotu, czy też powstanie kamienia-co najważniejsze ,moje dziąsła już nie krwawią, a zęby są dużo bielsze :) . Colgate jest świetna do czyszczenia , cała jama ustna jest pod ochroną przed szkodliwymi bakteriami, co bardzo mi się podoba. Design szczoteczki Colgate jest bardzo funkcjonalny i poręczny, a jej smukła i lekka konstrukcja sprawia ,że codzienne mycie zębów jest przyjemnym nawykiem i rytuałem w jednym. Noszę aparat ortodontyczny więc szczoteczka jest zarówno w praktyce, jak i w terapii leczenia niezastąpiona i jak mnie jest najbardziej bezpieczną szczoteczką do skutecznego, efektywnego mycia.. Polecam
    Zalety:
    • Design
    • Rączka
    • Przytrzymanie bo nie wypada z ręki
    • Długość włosia
    • Włókna
    • Dostępność w Drogerii Rossmann
  • 18 kwietnia 2021 o 15:22
    bardzo fajna
    Zazwyczaj korzystałam ze szczoteczek z miękkim włosiem. Ta zaciekawiła mnie delikatnym zakończeniem włosia które sprawiało pozory delikatnej. Mam dziąsła skłonne do podrażnień i na początku szczoteczka faktycznie była średnio twarda jak było na opakowaniu. Po kilku użyciach stała się delikatniejsza i nie zraniła mi dziąseł ani razu. Czyści doskonale i jest super wyprofilowana
  • 22 sierpnia 2020 o 12:34
    Bardzo dokładna
    Moja ulubiona szczoteczka do zębów. Mam bardzo ścisło zęby, więc potrzebuje specjalnej pielegnacji. Cieniutkie włoski szczoteczki docierają w każde miejsce. Bez problemu "wymiata" pozostałości po jedzeniu i uwielbiam, kiedy mam tak bardzo dokładnie wyszczotkowane zęby.
    Zalety:
    • Cieniutkie włoski docierające do każdego problemowego miejsca w jamie ustnej
    • Prosty wygląd