Szczoteczki manualne

Jordan Change Medium Szczoteczka do zębów z Wymienną Główką 2 Końcówki

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 18 września 2024 o 14:00
    Ekonomiczne zużycie, szybka wymiana końcówek
    Świetna szczoteczka do zębów z innowacyjnym rozwiązaniem w postaci wymiennych główek, które sprawiają, że jest to produkt zarówno ekologiczny, jak i praktyczny. Dzięki temu nie muszę wymieniać całej szczoteczki, co zmniejsza ilość odpadów i czyni ją bardziej przyjazną dla środowiska. Miękkie włosie jest delikatne dla dziąseł, ale skuteczne w usuwaniu płytki nazębnej, co zapewnia komfortowe, a jednocześnie dokładne mycie zębów. Szczoteczka dobrze leży w dłoni, co ułatwia użytkowanie. Dodatkowo, wymienne główki są łatwe do zamontowania, a ich regularna wymiana utrzymuje higienę na najwyższym poziomie. Co najważniejsze: nie spadają z rączki szczoteczki, a wręcz po zamontowaniu solidnie i sztywno trzymają się przy szczotkowaniu. To doskonały wybór dla osób, które cenią sobie jakość, wygodę i dbałość o środowisko. A także możliwość szybkiej wymiany zużytej końcówki.
    Zalety:
    • Szybka wymiana końcówek
    • Idealnie myje zęby
    • Dziąsła bez podrażnień
  • 9 czerwca 2024 o 13:00
    Ekologiczna, bardzo dobra szczoteczka do zębów
    To już u mnie któraś z kolei szczoteczka do zębów firmy Jordan. Bardzo je lubię - nie są drogie i jestem zadowolona, jak się z nimi pracuje. Z uwagi, że ostatnio zwracam uwagę na rozwiązania ekologiczne, to zakup tego produktu był oczywistym dla mnie wyborem. Szczoteczka w czterech wersjach kolorystycznych. Sam design jest prosty. Zapakowana w kartonowe pudełko, w której znajduje się rączka i cztery główki. Szczoteczka jest wykonana z 100% recyklingowanego plastiku. Uważam, że cenowo ten produkt jest bardzo opłacalny - opakowanie typu "starter" kosztuje ok. 20zł (czyli 5 zł za 1 szczoteczkę). Do sprzedaży są dostępne też same główki za ok. 10zł. Mechanizm zmiany główek jest bezproblemowy, wchodzi jak w masło w zaprojektowane miejsce. Sama szczoteczka dobrze leży w ręce. Mam tendencję do krwawień z dziąseł, dlatego też zakupiłam wersję soft. Włosie jest miękkie, przyjemne i nie zauważyłam, aby mycie tą szczoteczką sprawiało ból. Przy użyciu tego produktu, past do wrażliwych zębów oraz płynów do płukania jamy ustnej znacząco zredukował się problem krwawień, choć nadal takie sytuacje się zdarzają, ale to stosunkowo rzadko. Zużycie włosia standardowe jak dla każdej szczoteczki. Jeśli chcecie ekonomicznego, a razem bardziej ekologicznego rozwiązania wśród szczoteczek do zębów, to bardzo polecam! Ja na pewno z nią pozostanę na dłużej.
    Zalety:
    • dobra dostępność stacjonarna
    • bardzo opłacalne rozwiązanie (1 szczoteczka za 5 zł)
    • możliwość kupienia samych główek
    • mechanizm zmiany główek wymaga minimalnej siły
    • w wersji soft włosie jest miękkie
    • dobrze trzyma się w ręce
    Wady:
    • Nie zauważyłam
    goha80
    23 grudnia 2023 o 13:58
    Jedna z moich ulubionych
    Od lat staram się używać szczoteczki elektrycznej lub sonicznej, jednak z jakichś powodów moja ręka równie często sięga po zwykłą szczoteczkę. Nie wiem czy to wgrane od dziecka przyzwyczajenie, ale tak właśnie jest. Dlatego zawsze jakaś stoi obok. Moimi ulubionymi od lat są najzwyklejsze taniutkie super soft z Rossmanna. Kiedyś jednak kupiłam przypadkiem miękką i bardzo gestą szczoteczkę której nazwy nie jestem sobie w stanie przypomnieć. No i gdy jakiś czas temu szukałam jej na półce że szczoteczka i mój wzrok padł na tą właśnie od Jordan. Przy braku tamtej ta wydała mi się dość podobna jeśli chodzi o włosie. Nie myliłam się. Odczucia przy myciu są podobne. Dobrze i dokładnie, a przy tym delikatnie czyści. Nie podrażnia ani zębów, ani dziąseł. Do tego jest ekologiczna, co już zupełnie ujęło moje serce. Wybrałam wersję w kolorze ciemnego różu więc jest to też ładny dziewczyński gadżet. Na pewno zostanie ze mną na zawsze bo na dzień dzisiejszy jest ideałem.
  • 10 listopada 2023 o 9:06
    Najlepsza szczoteczka manualna
    Przerobiłam różne szczoteczki do zębów, ale z firmą Jordan spotkałam się pierwszy raz. Pierwszy i nie ostatni. Szczoteczka jest bardzo miękka i poręczna. Dobrze leży w dłoni ( nie wszystkie mi w tym aspekcie pasują ). Proces mycia zębów przebiega bez zastrzeżeń. Bez problemu docieram nią do wszystkich zakamarków. Dbanie o higienę jamy ustnej ze szczoteczką Jordan to czysta przyjemność. Kupiłam taką córce i poleciłam mamie. Wszystkie jesteśmy zachwycone. Na duży plus zasługuje możliwość wymiany samej główki i dobra cena.
  • 4 września 2023 o 19:45
    świetna w wielokrotnego użytku
    higiena jamy ustnej jest bardzo ważna jeśli chodzi o zachowanie zdrowych zębów dlatego tak ważne jest regularne zmienianie szczoteczek a w tym przypadku główek na których osadza się najwięcej bakterii. jestem godna podziwu, że ktoś wreszcie wymyślił produkt który jest z recyklingu ale też dzięki wymienianej końcówce jest taki uniwersalny. Kupiłam te szczoteczkę w zestawie z kilkoma główkami jestem zachwycona. Często można dostać ataki zestaw na promocjach w rossamnie i szczerze polecam się wtedy tam wybrać.