Marion Hair Line, Płyn do kręconych włosów

Marion płyn do kręconych włosów 150ml

• 31 sierpnia 2017 o 22:58
    Mam i lubię
    Produkt sprawdza się na wlosach po zabiegu trwałej ondulacji. Jestem pozytywnie zaskoczona, ponieważ z czasem wlosy tracą na sprezystosci i znika piękny skręt. Ten produkt sprawdzał się swietnie. Uzywam go po którymś juz miesiącu, jak tylko zauwaze pierwsze oznaki "zmęczenia". Fajnie podkreśla skręt i ładnie dyscyplinuje. Faktycznie wzmacnia skręt. Widzę to na poszczególnych zniszczonych pasmach. Nie robi cudów, ale warto go mieć w lazience.
  • 5 lipca 2017 o 12:06
    przeciętny
    Produkt zakupiłam na potrzeby kręcenia włosów na mój półmetek. Teraz po kilku miesiącach leżenia bezczynnie, używania go czasami podczas kręcenia włosów lokówką odkryłam jego przeznaczenie. Jeśli nie prostuje lub nie kręcę lokówką, pryskam nim włosy i lekko je ugniatam. Takim sposobem mam lekkie naturalne fale. Nie zniszczył moich włosów. Dzięki niemu nie puszyły się i nie powstała szopa na włosach. Nie obciąża włosów. Jest bardzo wydajny. U mnie działa tylko jeden dzień. Nie zauważyłam żeby nabłyszczył mi włosy. Nie sklejał włosów. Idealnie podkreśla moje naturalne fale. Nie dostałam po tym produkcie żadnego uczulenia, ani łupieżu. Ten zapach powala. Nie umiem go określić, niby taki słodki, pudrowy. Czasami po farbowaniu włosów, aby ukryć zapach farby stosowałam go i moje włosy już inaczej pachniały.
  • 2 lipca 2017 o 16:41
    dobry ale niewydajny
    Płyn podkreśla skręt włosów, zmniejsza ich puszenie, nie obciąża, przyjemnie pachnie. Jest niestety mało wydajny, ponieważ żeby uzyskać zadowalający efekt trzeba go sporo nałożyć.
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
  • 20 stycznia 2017 o 21:57
    Pomaga w stylizacji
    Na pewno produkt ten spełnia obietnice producenta, bo pomaga uzyskać fajny skręt na włosach. Użyty na mokre włosy, które nastepnie wysuszymy suszarką z dyfuzorem i ugnieciemy palcami wspomaga tworzenie skrętu na włosach. Fale są dość elastyczne i lekko utrwalone. Długo trzymają kształt i nie rozprostowują się. Sam płyn nie wysusza włosów, nie obciąża ich i nie skraca ich świeżości. Bardzo dobry i godny polecenia!
    wero99
    26 kwietnia 2016 o 13:08
    kolejny produkt z mariona ,który tylko pachnie
    Na moich włosach kompletnie sie nie sprawdza. Służy mi tylko do lekkiego spryskania włosów. Moje kręcone włosy lepiej sie kręcą po zamoczeniu ich w wodzie niz po tym produkcie.Nie wiem jak z włosami prostymi. Jedyna zaleta jest to ze nie obciąza włosów i ma ładny zapach i tylko tyle jeśli chodzi o działanie.