Balea You Make Me Heart Smile Berries Cremedusche Żel pod prysznic o zapachu malin i granatu (stara wersja)

Stara wersja produktu

• 27 września 2022 o 13:36
    Malina i granat
    Zawsze testuje produkty z edycji limitowanej, ze względu chociażby na oryginalny zapach, który jest przez długi czas wyczuwalny na skórze. Bałam się trochę ego słodkiego połączenia, że będzie drażniący na nosa, ale tak nie było. Skóra ładnie pachniała, była nawilżona i wyraźnie odświeżona.
    Zalety:
    • dostępność (edycja limitowana, ale przez długi czas dostępna w wielu placówkach)
    • wydajność (żele Balea są z reguły bardzo wydajne i wystarczają na długi czas regularnego używania)
    • zapach (słodki, ale nie chemiczny; przez długi czas unosi się na skórze)
    • efekt (skóra wyraźnie odświeżona i nawilżona)
    Edytaj7
    15 stycznia 2022 o 21:53
    Przyciąga uwagę
    Trzeba przyznać, że Balea wie jak przyciągnąć uwagę. Opakowanie jest tak kolorowe, wesołe, że ciężko przejść obok niego obojętnie. A zapach jest cudowny, owocowy... Taki jak powinien być. Żeliwa konsystencja bardzo dobrze się rozprowadza. Myje i odświeża. Nie wysuszs skóry ani jej nie podrażnia. Szkoda, że zapach utrzymuje się tak krótko. Opakowanie to standardowa butelka z zamknięciem na tzw. klik. Wydajny.
    • myje
    • odświeża
    • nie wysusza
    • nie podrażnia
    Wady:
    • dostępność w Polsce
  • 20 marca 2021 o 10:18
    Mega zapach letnich owoców.
    Gdy tylko mam okazję to kupuję żele Balea, ich wybór jest tak ogromny, że każdy znajdzie coś dla siebie. Wersja You Make... jest soczysta w zapachu, na myśl przywodzi mi świeże malinki albo letnie ciasto malinowe. Konsystencja: kremowa, nie jest bardzo gęsta, ale powstaje sporo piany, która utrzymuje się na ciele aż do spłukania. Działanie: jak wszyscy wiemy, Balea to taka nasz Isana, żele pod kątem działania są praktycznie takie same. Myją, dobrze się pienią, są taniutkie i ich wybór jest przeogromny. Nie widzę między nimi (między żelami Balea) różnicy prócz wersji zapachowych. Dobrze myją, wystarczają na trochę, są tanie, ale warto pamiętać o balsamie, bo mogą przesuszać. Zapach: jak maliny w letni dzień, ja tutaj granatu nie wyczuwam dokładnie, dla fanów owocowych, soczystych zapachów. Opakowanie: ich szaty graficzne to mistrzostwo, ta przyciąga uwagę pudrowymi cukiereczkami i ogólną słodyczą, słodkościami. Sama butelka jest wygodna, żel można wydobyć do samego końca.
    Zalety:
    • owocowy zapach
    • dobrze myje
    • dużo piany
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • może przesuszać suchą skórę
    • w Polsce do kupienia jedynie przez Internet
  • 24 sierpnia 2020 o 18:16
    Pudrowe, owocowe cukierki.
    Jako totalna żeloholiczka często sięgam po tego typu produkty marki Balea. Ich przystępne ceny bowiem, kuszące szaty graficzne opakowań oraz fajne zapachy zachęcają zdecydowanie do tego aby je wrzucić do wirtualnego koszyka, lub stacjonarnego poza granicami naszego kraju w drogerii Dm jeśli ktoś ma taką możliwość. Za swoją butelkę żelu zapłaciłam niecałe 4 zł gdzieś na Allegro. Kosmetyk ma zelowo—kremową konsystencję i bardzo dobrze się pieni, czyli standard jeśli o żele Balei chodzi. Myje skórę dogłębnie z wszelkich zanieczyszczeń nie podrażniając ani nie uczulając jej przy tym. O właściwościach wysuszających produktu się nie wypowiem, gdyż zwykle po kąpieli wklepuję w cialo jakieś nawilżające mazidlo lub olejek. Recenzowany ma słodkie, urocze opakowanie. Zapach żelu to dla mnie nic innego, jak słodkie (ale bez przesady), pudrowe, owocowe cukierki, przywodzące na myśl czasy dzieciństwa. Woń owa nie jest jednak zbyt intensywna i nie utrzymuje się długo ani na skórze ani w łazience po kąpieli. Mimo iż jest to produkt przyjemny, do moich żelowych ulubieńców marki się nie zalicza i raczej nie sięgnę po niego ponownie. Mimo to polecam przetestować na własnej skórze.
    Zalety:
    • Cena, właściwości myjące, przyjemny, owocowy zapach, design opakowania.
  • 9 maja 2020 o 23:05
    Polecam
    Żel kupiłam ze względu na piękne pastelowe opakowanie, które przyciągnęło mój wzrok. Niestety w środku jest przezroczysty, a liczyłam na jakiś delikatny kolorek. Zapach jest słodki ale nie mocny, nie utrzymuje się na skórze. Dobrze się pieni i jest wydajny.