BingoSpa Laminaria Digitata Algae, Odchudzające algi do okładów

• 4 maja 2014 o 7:11
    nieporozumienie
    Używałam różnych specyfików z efektem grzania ale ten preparat przeszedł moje najśmielsze wyobrażenia o rozgrzewaniu. To nie rozgrzewanie ale palenie, parzenie, smażenie czy co tam jeszcze. Miałam wrażenia jakbym siedziała gołym tyłkiem na rozgrzanej patelni. Po chwili pędziłam pod prysznic i przez kilka minut oblewałam się zimną wodą żeby zminimalizować to uczucie potwornego gorąca ale i to niewiele pomagało. Jak w podsumowaniu ten kosmetyk to totalne nieporozumienie. Używam tego produktu od: trzy razy Ilość zużytych opakowań: nie udało się zmęczyć pierwszego
  • 14 grudnia 2013 o 15:11
    Dobry kosmetyk,
    Napina I ujedrnia, przyjemnie grzeje ale nie odczuwam efektu "palenia" skory. Uzywam na przemian z koncentratem z papryki (bingo) wiec nie jestem w stanie okreslic czy ten kosmetyk odchudza , ale cm mi ubylo! :-) Używam tego produktu od: dłużej niż 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1
  • 7 czerwca 2010 o 13:54
    bardzo fajny kosmetyk
    ja jestem zadowolona, ślicznie pachnie i po 1 użyciu napina lekko skore, nawilża i nie uczula. nie wiem jak z tym wyszczuplaniem bo uzylam 3 razy ale napina, nawilża i ujędrnia na pewno!!poza tym skora zyskuje zdrowszy kolor , zwłaszcza na nogach. polecam Używam tego produktu od:3 tygodni Ilość zużytych opakowań:0
  • 5 stycznia 2010 o 22:41
    żałuje że uzyłam :-(
    Preparat nie ma nic wspólnego z algami Niestety poparzyłam sobie skórę... odczówałam nieznośne pieczenie tuż po nałożeniu ale myślałam,że to normalne przy tego typu preparatach (wcześniej używałamoryginalnych alg) ślady po poparzeniach mam od kilku miesięcy i boję się,że już się ich nie pozbędę bardzo żałuje,że tego użyłam... :( nie polecam a wręcz ostrzegam przed użyciem tego produktu Używam tego produktu od:użyłam kilka miesięcy temu 1/4 op reszta poszła do kosza na śmieci Ilość zużytych opakowań:1
    milf
    27 grudnia 2009 o 18:49
    uwaga!
    spaliłam sobie tym preparatem skórę jakieś 2 lata temu i niestety mam do dzisiaj widoczny ślad .....pali i uczula skórę można sobie zrobić krzywdę dlatego zdecydowanie nie polecam Używam tego produktu od:2lata Ilość zużytych opakowań:1