Dezodoranty i mgiełki do stóp

Neutrogena Deodorant Anti - Transpirant Pieds Spray antyperspiracyjny do stóp

• 26 czerwca 2020 o 14:46
    Może być, ale jest dość drogi.
    Nawet dobry deo do stóp, ale jak dla mnie jest za drogi. Fajnie odświeża, niweluje potliwość i brzydki zapach, ładnie pachnie, chłodzi stopy, ale daje krótkotrwałe efekty. Szybko wysycha i można spokojnie założyć skarpetki\buty. Świetnie nadaje się do odświeżenia obuwia. Jest dość mało wydajny, a jego cena dość wysoka. Raczej nie kupie go ponownie.
  • 30 kwietnia 2020 o 13:49
    Bez rewelacji
    Skuteczny, ale nie na 24 godziny jak podaje producent na opakowaniu. Ładnie pachnie i daje uczucie świeżości, ale tylko podczas pierwszych godzin używania. Początkow używałam na co dzień lecz później skończył w torbie na siłownię i używałam to przed i po treningu.
  • 2 marca 2019 o 13:29
    bardzo dobry!
    Ten Dezodorant do stóp kupiłam ponieważ mam problemy z butami na wysokim obcasie. Brzmi dziwnie ale nie lubię rajstop! Szpilki zakładam na gołą stopę i zawsze gdy chociaż trochę spociła mi się noga obcierały mnie buty. Po zastosowaniu tego produktu mogę przetańczyć całą noc bez obaw że obetrą mnie buty. Należy pamiętać żeby popsikać czystą i osuszoną stopę oraz poczekać do całkowitego wchłonięcia się produktu ! Dodatkowym plusem jest delikatny zapach mięty.
    Zalety:
    • skuteczność
    • aplikacja
    • wydajny
    Wady:
    • brak :)
  • 12 lutego 2018 o 19:50
    Kontrola przykrego zapachu
    Zacznę od tego, że nie mam problemów z nadmierną potliwością stóp itp., w tych kwestiach moje stopy są bardzo przeciętne, a dezodorantu używam dla komfortu, higieny i aby nie przepocić zbyt szybko butów. Zużyłam już kilka opakowań tego antyperspirantu do stóp i nie mam zastrzeżeń. Stopy są suche, nie ma przykrego zapachu nawet przy noszeniu non stop butów przez kilka godzin. Zapach nie porywa, żadne to perfumy, przeciętny zapach dezodorantu do stóp, dość świeży, na pewno lepszy niż przepocone stópki :D Produkt mógłby być bardziej wydajny, ale nie jest źle. Przy końcówce nie da się już wypsikać, trzeba wyrzucić.
    Saori89
    16 stycznia 2018 o 20:12
    Kiepski
    Dozownik szybko się zepsuł, zużyłam mniej więcej połowę opakowania. Pozostałość musiałam wyrzucić do kosza. Miałam też dużo zastrzeżeń co do samego działania, było kiepskie. Zdecydowanie gorszy od produktów Scholl.