Dezodoranty i mgiełki do stóp

Avon Foot Works, Odour Neutralising Foot and Shoe Spray Spray do stóp i obuwia z technologią neutralizacji zapachów

AnaSky
    16 lutego 2024 o 17:13
    Bardzo dobra ochrona przeciwzapachowa
    To produkt, który spełnia swoje zadanie i wszystkie obietnice producenta. 100 ml produktu mieści się w zgrabnej buteleczce z atomizerem i korkiem, który dobrze siedzi. Atomizer nie zacina się, działa bez zarzutu do samego końca. Produktu używam zarówno do stóp, jak i do obuwia. Stopy przyjemnie chłodzi, dość szybko się wchłania, nie podrażnia ani nie wysusza. Stosowany we wnętrzu obuwia mega skutecznie neutralizuje niechciane zapachy i to bardzo długo. Stosuję zarówno w domu, jak i w pracy - suche stopy i obuwie, które dodatkowo przyjemnie świeżo pachnie. Mogę z czystym sumieniem polecić.
    emma-e4
    27 kwietnia 2022 o 10:37
    skuteczny
    To dobry spray, ma mocny, świeży zapach. Nie działa jakoś intensywnie przeciw poceniu, ale na pewno latem pomaga. Nie lepi się, nie jest tłusty., nie zauważyłam też żeby wysuszał skórę. Uniwersalny, bo można go używać też do butów - dla mnie ważne, że nie ma w nim talku, bo nie znoszę, białych stóp i butów po talku.
    apodiss
    13 października 2021 o 16:09
    Super!
    Wszelkie spraye, talki i inne specyfiki używam regularnie. Pomijając skłonność moich stóp do potliwości, to osobiście nie znoszę nieprzyjemnego zapachu zarówno stóp jak i butów. Zatem dbam o tę sferę. Z tego sprayu jestem bardzo zadowolona! Przede wszystkim wygodne użycie, łatwość w dozowaniu, ZAPACH !! :) - śliczny, świeży, no i skuteczność! Nawet w nieprzewiewnym obuwiu, po 9 godzinach stopy są suche, nie pojawia się żaden zapach i dyskomfort. Spray przynosi przyjemną ulgę, odświeża i chłodzi. Trzeba chwilę odczekać po zastosowaniu, aż wyschnie na stopach. Nie pozostawia żadnego śladu po sobie ani na skarpetkach ani na stopach, więc spokojnie w lecie można używać do odkrytych butów :). Trochę wysusza stopy, ale ja widzę zawsze ten efekt przy stosowaniu tego typu specyfików. I w sumie o to mi chodzi-żeby stopa się nie pociła, była sucha w bucie, więc mi to nie przeszkadza. Ja jestem bardzo zadowolona i naprawę nie ma do czego się doczepić :)
    KIN0183
    31 marca 2020 o 13:07
    Rewelacyjny :)
    Spray kupiłam jakieś 4 lata temu pierwszy raz i od tej pory regularnie go używam ( już nawet nie pamiętam ile opakowań zużyłam ) przeważnie służy mi do obuwia ale czasami na stopy też psikam. Mam go w domu i w pracy , w pracy z racji tego że mamy tam buty robocze to używam go codzinnie, w domu rzadziej. I tak opis opakownia -poręczne, nie duże bo 100ml ale wydajne i wiadomo jak to w takim produkcie jest atomizer, który mi się jeszcze nigdy nie zaciął i dzięki odpowiedniej długości rureczki od atomizera produkt zużywamy do końca. Spray ma bardzo przyjemny zapach mięty pieprzowej. I teraz działanie ,moim zdaniem super, z żadnego obuwia nie wydobywa się przykry zapach, nawet z butów roboczych, nie powoduje też uczucia wilgotnych skarpetek po włożeniu stopy do buta orazu spsikanego sprayem. Przy użyciu dezodorantu na gołą stopę powoduje przyjemne chłodzenie i odświeżenie, produkt szybko się wchłania, w moim przypadku nie powoduje wysuszenia stóp ( takie opinie też sie pojawiały, więc dlatego o tym wspominam). Czasami używam go na przemian z wersją Lawendową ,ale to ta jest moim numerem jeden. Często spraye te są na promocji więc można kupić 2 w cenie 1 ;). Polecam :).
  • 16 marca 2020 o 19:07
    odświeża obuwie i stopy
    Spray znam już kilka. Sama się dziwię, że dopiero teraz piszę o nim recenzję. Jest on bardzo przydatny szczególnie gdy noszę cięższe obuwie zimą czy to w okresie wiosna - jesień, ale i w lecie przy wysokich temperaturach. Chodząc cały dzień w butach nie sposób o nieświeży zapach stóp. Ale dzięki temu sprayowi nie trzeba się martwić, że wstyd będzie zdjąć buty. Spray jest w małej poręcznej buteleczce z atomizerem. Jest wygodny w użyciu. Atomizer działa bez zarzutów. Wystarczy popsikać stopy i obuwie i ruszać gdzie tylko nogi poniosą. Produkt daje uczucie chłodu i świeżości. Pomaga niwelować nieprzyjemny zapach. Ja nie miałam jakiś większych problemów z potliwością nóg także nie wiem jak by się sprawdzał u takich osób. Jedyną wadą jest to, że spray wysusza skórę stóp. Jeżeli chodzi o zapach to, ani mi się on podoba, ani mi się nie podoba. Jak dla mnie neutralny. Kwestia gustu. Produkt jest dostępny w każdym katalogu avon. Nigdy nie widziałam go w cenie regularnej zazwyczaj kosztuje 6-11 zł. Także jest korzystny cenowo, bo choć buteleczka jest mała to bardzo wydajna.
    Zalety:
    • odświeża
    • chłodzi
    • można psikać stopy i obuwie
    • niweluje nieprzyjemny zapach
    • dostępny co katalog
    • niska cena
    • wydajny
    Wady:
    • wysusza skórę stóp
    U konsultantki

Zobacz także inne Dezodoranty i mgiełki do stóp