Dezodoranty i mgiełki do stóp

Scholl Fresh Step, Dezodorant odświeżający do stóp

Scholl Fresh Step Dezodorant 150 ml

• 18 stycznia 2024 o 13:21
    Rozwiązanie na chińskie buty
    Uwielbiam dobrej jakości buty, ale mam jeszcze kilka par chińskich, które dobrze wyglądają, ale kiepsko pachną. Z pomocą przyszedł ten dezodorant. Jak.wiadomo, chińskie buty często są klejone bardzo kiepskimi klejami, a wentylacja w nich nie zawsze jest ok, stopa się poci. Kupiłam pewien czas temu ten dezodorant i spełnił swoją rolę- nierzyjemny zapach jest zamaskowany, miło chłodzi stopy latem, daje skuteczny efekt. Jestem zadowolona z tego produktu i również go polecam.
    Zalety:
    • odświeża stopy i buty
    • jest w stanie zamaskować zapach kiepskiej jakości butów
    • Świeżo i przyjemnie pachnie
  • 21 listopada 2023 o 10:21
    Okropny zapach, ale spełnia swoje właściwości
    Sprawia że stopy zdecydowanie mniej się pocą. Jest to bardzo dobry produkt. Niestety zapach jest bardzo intensywny. Po użyciu smierdzi w całym pomieszczeniu.
    Zalety:
    • Działania przeciwpotowe
  • 21 listopada 2023 o 10:16
    Daje odświeżenie dla butów i stóp
    Dezodoranty do stóp czy obuwia używam zazwyczaj w okresie jesienno-zimowym, gdzie muszę chodzić w większości czasu w butach bez ich zdejmowania. Produkt jest w opakowaniu typu dezodorant w formie sprayu z zatyczką na wcisk o pojemności 150 ml. Jeśli chodzi o kolorystykę przeważa kolor żółty i niebieski. Znajduje się grafika stopy I podstawowe informacje o produkcie. Kosmetyk dobrze się rozpyla, unosząc że sobą dość ciężki, intensywny zapach. Doskonale redukuje nieprzyjemny zapach w obuwiu i na nogach. Zmniejsza potliwość. Po spryskaniu nie zostawia mokrych miejsc, więc można od razy włożyć buty. Ważne jest to, że nie zostawia białego osadu na obuwiu czy skarpetach. Potrafi utrzymać świeżość przez wiele godzin. Bez obaw mogę ściągać buty podczas wizyty u rodziny, bez obawy, że pojawi się nieprzyjemny zapach. Można używać codziennie, nie podrażnia, nie uczula (chyba że zapach). Nie wysusza skóry stóp. Same korzyści z niego płynące.
    Zalety:
    • odświeża buty i stopy
    • nie zostawia mokrych czy białych plam
    • redukuje nieprzyjemny zapach
    Wady:
    • intensywny zapach
  • 13 czerwca 2021 o 17:44
    Idealny dla potliwych stóp
    Lato jest dla mnie uciążliwe podnwzgledem potliwości stop i nieprzyjemnego zapachu. Długo szukałam produktu, który zapewni świeżość na cały dzień i w koncu znalazłam. Dezodorant Scholl niweluje nieprzyjemny zapach naprawdę na długo. Możemy użyć go odrazu przed założeniem butów, nie pozostawia mokrej warstwy. Stopy nawet po całym dniu są świeże.
    • zapewnia świeżość
    • niweluje nieprzyjemny zapach
  • 17 czerwca 2020 o 12:45
    Mało skuteczny
    Nie mam problemów z potliwością stóp, nieprzyjemnym zapachem stóp czy butów. Wiele produktów tego typu znajduje się u mnie ze względu na mojego męża. Scholla kupiłam przy okazji zakupów w aptece internetowej i byłam przekonana, że mąż będzie z niego zadowolony, bo w końcu to scholl a i cena wyższa od pozostałych dostępnych w ofercie. Wielkie było moje zdziwienie, kiedy przy kolejnych zakupach mąż powiedział, żebym więcej go nie zamawiała, bo on w ogóle nie działa i wystarczył na niecałe 2 tyg stosowania! W odczuciu męża produkt nie zredukował przykrego zapachu i w najmniejszym stopniu nie zapewnił ochrony przed potliwością. Wzmożył uczucie mokrych stóp a poza tym jest mało wydajny. Przy takiej reklamie i cenie to beznadziejny. Mogę dać plus za przyjemny świeży zapach, ale dla mojego męża nie jest to żadna zaleta, bo jak twierdzi od zapachu są perfumy.

Zobacz także inne Dezodoranty i mgiełki do stóp