Frezarki

Łatwość obsługi:
Design produktu:
    nirja
    16 września 2021 o 14:13
    Nie zawiodła mnie w żadnym aspekcie
    Styczności z frezarkami nie miałam nigdy, tyle co poznałam jej prace na szkoleniu. Była to dla mnie czarna magia, bałam się, że zrobię sobie krzywdę a co gorsza przy takich obrotach przepiłuję płytkę. Okey pierwsze koty za płoty, jestem już po kursie czas poszukać pierwszego wyposażenia do mojego mini studia jakim jest kuchnia i stół :D a no właśnie nie mając miejsca i bladego pojęcia o parametrach a na taką full wypasioną nie ukrywajmy nie było mnie po prostu stać. Potrzebowałam w miarę dobrej , oryginalnej i przystępnej na moją kieszeń :) no tak wtedy to sobie wyobrażałam. Przeszukałam wzdłuż i szerz, aż natrafiłam na nią. Mała, poręczna z oryginalną rączką, cena też okey, no nic zamawiam. Po przyjściu paczki i otwarciu pudełka nie spodziewałam się, że ta frezarka jest aż tak mała. Wyglądem przypomina telefon zabawkowy a rączka dosłownie na malutkie rączki. Myślę sobie no nic, nie ważne jak wygląda, ważne aby spełniało swoje funkcje :) Pierwsze użycie było dla mnie stresujące nie wiedziałam dokładnie jak się za to zabrać ale po kilku próbach i ogarnięciu co z czym poszło elegancko! Co do samej rączki jest lekka, dobrze leży w dłoni, ręka się nie przemęcza. Przy większych obrotach czuć, że rączka się nagrzewa ale nie przegrzewa. Odpowiednio dobrane obroty do wykonywanej stylizacji powodują nie zajeżdżanie się jej. Mega duże ułatwienie przy wymianie frezu zapewnia TWIST-LOCK. Wystarczy przekręcić w odpowiednim kierunku aby frez wyciągnąć. Wszystko jest proste w obsłudze, nie wymaga skomplikowanej nauki. Użytkuje ją ponad rok i na prawdę nie zamieniłabym jej na inną. Dla osób początkujących jest na prawdę świetna :)
  • 13 sierpnia 2021 o 10:32
    Polecam
    Frezarka ma moc 35W i świetnie sobie radzi jeśli chodzi o usuwanie manicure hybrydowego czy żelowego jak i sprawdza się przy skórkach. Jest prosta w obsłudze, a dodatkowo nie zajmuje zbyt dużo miejsca. Mamy tutaj kilka przycisków - do załączenia oraz do zmienienia obrotów zależnie od tego, którą ręką pracujemy. Dodatkowo jest pokrętło, którym ustawiamy obroty. Poza tym mamy kabel, aby podłączyć sprzęt do prądu jak i stopkę, której ja jeszcze nie używałam. Głowica również jest prosta w obsłudze - wystarczy przekręcić, aby wymienić frez i przekręcić z powrotem. Dodatkowo mamy tu też frezy, co prawda kiepskiej jakości, ale na początku dają radę. Frezarka jest bardzo funkcjonalna i świetna dla początkujących ????
  • 10 stycznia 2021 o 16:29
    Frezarka Sun one
    Rewelacyjna frezarka, mam ją od trzech lat. Jestem bardzo zadowolona. Jestem amatorką robienia paznokci hybrydowych i naprawdę dobrze się sprawdza wystarczy dobrać odpowiednie frezy żeby być naprawdę zadowolonym z jej pracy. POLECAM
    Zalety:
    • Jest cicha
  • 10 stycznia 2021 o 16:21
    Świetna, tania - idealna!
    Frezarka SunOne jest moją pierwszą frezarką. Bardzo bałam się zakupu tego urządzenia, ponieważ obawiałam się, że zrobię sobie krzywdę. Nigdy nic takiego się nie wydarzyło - frezarka nie przenosi drgań, regulacja mimo braku ilości obrotów na sekundę jest dość intuicyjna. Frezy dołączone do zestawu do niczego się niestety nie nadają (oprócz nośnika na kapturki ), ale tak bywa przy tego typu produktach, (ja używam frezów ceramicznych i diamentowych). Jest cichutka, mała i poręczna, rączka dobrze leży w dłoni, nie wyślizguje się. Można ją położyć na wyżłobieniu na frezarce, co jest bardzo wygodne. Do zestawu dołączony jest pedał nożny ale ja go nie używam. Nawet lewą ręką, kiedy sama robię sobie manicure daje radę :D Bardzo polecam, szczególnie początkującym. Do użytku domowego (czyli na mnie, mamie i kilku koleżankach) sprawdza się świetnie.Dla mnie to był 1szy i najlepszy wybór.
    Zalety:
    • cena (podobnej jakości frezarki zaczynają się od 300zł
    Wady:
    Olcia_O
    6 listopada 2020 o 12:13
    Najlepsza!
    Jestem osobą, która po tym ja pierwszy raz użyła frezarki to już nigdy nie wróciła i raczej nie wróci do odmaczania hybrydy acetonem. Krąży wiele mitów na temat frezarek, m.innymi że bardzo łatwo nią przepiłować paznokcia, niczym płytkę, jej używanie boli. Ja jeszcze nigdy nie doświadczyłam żadnej z tych rzeczy a frezarki używam już parę dobrych lat. Frezarka Sunone prezentuje się świetnie. Ma śliczny wygląd, jest zgrabna, niewielka. Ogromnym plusem jest głośność jej pracy. Jest cicha. Dzięki regulacji obrotów możemy bez problemu dostosować ją do naszych wymagań. Moim zdaniem jej moc jest idealna. Na wielki plus jest też fakt, że można ustawić kierunek obrotów. Bardzo wygodnie trzyma ją się w dłoni, frezy można wymienić przekręcając uchwyt. Jest to bardzo prosta sprawa. Frezarka posiada pedał, dzięki któremu możemy włączać ją za pomocą nogi. Świetna opcja jeśli używamy frezarki na klientce. Posiadam ją kilka lat, używam na prawdę intensywnie i nadal służy idealnie. Bardzo polecam ją każdemu. Łatwo można ją wyczuć.
    Zalety:
    • Wygląd
    • Funkcje
    • Moc
    • Jakość
    • Pedał
    • Obroty prawo i lewostronne
    • Regulowana moc
    • Cicha