Peelingi do rąk

Elizabeth Arden 8 Hour Cream, Intensive Moisturizing Hand Treatment Intensywnie nawilżający krem do rąk

bj87
    7 września 2022 o 15:44
    Naprawdę dobry
    Krem do rąk od Elizabeth Arden dostałam w prezencie urodzinowym w zestawie o mniejszych pojemnościach (krem do rąk, balsam do ust i krem intensywnie nawilżający). Pojemność którą stosowałam to 30 ml. Krem ma piękny ziołowy zapach i świetną konsystencję, która dobrze się wchłania otulając dłonie odżywczą woalką. Swój egzemplarz stosowałam głównie przed snem i rano mogłam cieszyć się wygładzonymi i nawilżonymi dłońmi, które z reguły są w średniej kondycji. Pomimo mniejszej pojemności krem jest bardzo wydajny i już niewielka ilość wystarczyła, aby produkt dobrze działał. Jeśli trafię jeszcze gdzieś na ten zestaw to chętnie do niego wrócę, ponieważ wszystkie te produkty okazały się bardzo dobre.
  • 30 maja 2021 o 16:13
    Cudowne spa dla dłoni....
    Krem bardzo dobrze się wchłania, nie zostawiajac tlustej warstwy, nawilża, zapobiega wysychaniu skóry. Krem żel ma lekką konsystencję w składzie znajdziemy kojący emolient który dobrze wygładza i lagodzi szorstka skórę dłoni, nie ma parafiny i substancji oleistych. Zapach lekko ziołowy szybko się ulatniajacy. Opakowanie bardzo ładne poreczne , stojąca tuba w białym odcieniu z napisami.
    Zalety:
    • dzialanie
    • nie tłusta konsystencja
    Wady:
  • 4 stycznia 2014 o 23:49
    Znakomity
    Udało mi się ten krem wyszperać kilka miesięcy temu w TK Maxxie. Nie wiem czy się gdzieś jeszcze pojawi, ale byłabym wówczas przeszczęśliwa. Natomiast przechodząc do sedna, to trzeba powiedzieć, że jest to naprawdę bardzo dobry krem. Mogę się o nim wypowiadać w samych superlatywach. Zupełnie nie rozumiem dlaczego jest wycofywany ze sprzedaży. Świetnie się wchłania, skóra nie jest po nim tłusta. Ma przyjemny zapach- dla mnie wcale nie pachnie ziołami, a bardziej cytrusowymi nutami. No i przede wszystkim genialnie działa !! Znakomicie nawilża, skóra po jego użyciu jest miękka, przyjemna w dotyku. Można zapomnieć o szorstkości, przesuszeniu, podrażnieniach. Jest bardzo wydajny, ale boję się momentu kiedy dotrę do dna tubki :( Pół gwiazdki w dól za cenę. Używam tego produktu od: Ok. 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
    Anamoe
    27 października 2009 o 21:33
    Ideal
    Naj.. lepszy ..cudowniejszy... ideal.. Poraz pierwszy spotkalam sie z innym kosmetykiem tej serii przy okazji bolacego od chusteczek higenicznych nosa (kto z nas nie zna czerwonego kinola od ciaglego wycierania super-duper-balsamicznymi-delikatnymi chusteczkami), polecila mi go kolezanka na wygladzenie i ZADZIALAL - nie bolalo, nie swedzialo i od pierwszego nalozenia przyspieszylo gojenie, ale mialo byc o kremie do rak. Idac za ciosem kupilam sobie caly zestaw kosmetykow w tej serii (mam nadzieje z czasem pododawac je wszystkie). Krem do rak idzie na pierwszy ogien, gdyz przypadl mi do gustu w szczegolnosci. - Gleboko nawilza, dal rade nawet przesuszonym dloniom po tygodniowym ciaglym kontakcie ze slona woda, chociaz potrzebowal kilku sesji. Chemia domowa to dla niego niestraszna codziennosc. Swietnie radzi sobie takze z lokciami :) - Pozostawia dlonie idealnie gladkie, wyrownuje wszystkie skorki, ranki, obtarcia - po pierwszym uzyciu nie moglam uwiezyc ze az tak gladkie moga byc dlonie - jest wydajny - w codziennej pielegnaji wystarczy doslownie kropla zeby wygladzic cale dlonie - poreczna tubka pozwala na w miare precyzyjne dozowanie (pod koniec bylo juz ciezko z precyzja) - ma swietna konsystencje - lekka, szybko sie wchlania pozostawia delikatny filtr, ktory znika w ciagu kilkunastu minut do godziny - ma intensywny ziolowy zapach (troche jak macierzanka/szalwia) - niektorym osobom to nie odpowiada jak dla mnie super Najwiekszym minusem jest oczywiscie cena. Jednak nie uwazam zeby byla wygorowana w stosunku do otrzymanej jakosci. (Czesto zdazaja sie promocje na truskawce lub lookfantastic,tez na lotniskach widzialam w zestawach promocyjnych) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 3 i 1/2 oddalam mamie, ktora tez sie zakochala od 1 uzycia...