Szczotki do masażu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 14 lipca 2023 o 7:30
    Polecam :)
    Zakupiłam tą szczotkę na sucho, ponieważ przeczytałam wiele informacji na temat tego, że pomaga w ujędrnieniu ciała. U muszę powiedzieć, że faktycznie jeżeli szczotkę używa się regularnie najlepiej codziennie i zgodnie z wykonywanymi ruchami, pomaga w poprawie jakości skóry. Ja osobiście najbardziej używam ją na brzuch, ponieważ jestem po ciąży i jakość mojej skóry w tej okolicy jest marna, ale po mimo iż ćwiczę dołożyłam sobie tą szczotkę do pielęgnacji i się sprawdza, po szczotkowaniu używam olejku ujędrniającego aby nawilżyć skórę. I ja szybko zauważyłam efekty po tygodniu, że skóra robi się bardziej jędrna, co prawda do uzyskania efektu jeszcze mi brakuje trochę ale jestem na dobrej drodze. Polecam wszystkim osobą, które chcą poprawić jakość swojej skóry aby wyglądała zadbanie, jędrnie. Szczotka nie kosztuje dużo, a można osiągnąć dzięki niej dużo i nie wydać na to fortuny.
    Zalety:
    • ujędrnia, wygładza poprawia jakość skóry.
    Olseen0
    11 listopada 2021 o 18:56
    Lubię.
    Szczotkę posiadam już kilka lat i za niedługo kupuję kolejną. Na początku szczotka była nieprzyjemna w dotyku ze skórą ale da się przyzwyczaić a potem staje się to całkiem przyjemne. Szczotka bardzo solidna. Wygodnie się ją trzyma, nie wypada z ręki ani nie wypada z niej włosie. Polecam.
  • 18 maja 2021 o 14:14
    Jest moc!
    W porównaniu z tanią szczotką z drogerii, Lullalove jest Mercedesem masażu ciała na sucho! Bardzo wygodnie leży w dłoni i jest ostra jak cholera - bardziej, niż się spodziewałam, jednak nie rani skóry. Jej użycie nie należy do wielkich przyjemności ;) choć po szczotkowaniu wyrzut endorfin gwarantowany! Używam jej za krótko, żeby opisać efekty dotyczące ujędrnienia skóry (na pewno uzupełnię o nie recenzję z czasem), natomiast... no, z suchym naskórkiem tampico nie pierdzieli się w tańcu. Moja skóra, w nienajlepszym stanie po zimie i z genetyczną tendencją do przesuszania i łuszczenia, dosłownie zaczyna się sypać i z miejsca staje się gładsza, jakby wypolerowana. Do tej pory podobny rezultat uzyskiwałam jedynie peelingiem kawowym z kwasem jabłkowym, jednak w przypadku szczotki mamy więcej korzyści: poprawa ukrwienia i wsparcie układu limfatycznego i naprawdę lepszy nastrój po szczotkowaniu, a docelowo większa jędrność skóry i redukcja cellulitu. Będę dzielić się dalszymi wrażeniami, ale już teraz widzę, że ta szczota to naprawdę wyższy level dbania o ciało!
    Zalety:
    • wygodna, dobrze leży w ręce
    • ostra!
    • solidnie wykonana
    • relacja jakości do ceny wydaje mi się bardzo korzystna
    Wady:
    • niska dostępność stacjonarna
  • 15 stycznia 2021 o 19:15
    Genialna szczotka
    Zakochałam się w niej od pierwszego masażu. Szczotka jest dobrze wykonana i robi genialną robotę. Przy pierwszych masażach odczuwałam tarcie, ale było to dla mnie przyjemne. Skóra szybko się przyzwyczaja. Jest gładka, miękka. Włosie nie wypada, nie ugniata się.
    Zalety:
    • cena vs jakość
    • dobre wykonanie
    Wady:
    • zdecydowanie brak
    Asiiaem
    26 października 2020 o 18:58
    Wydaje się być bardzo dobra
    Ciężko mi ocenić ten produkt, ponieważ nie mam odniesienia względem innych produktów tego typu. Zakładam więc, że być może kiedyś do tej recenzji zrobię edit :) Szczotka wielkości dłoni z paskiem ułatwiającym trzymanie szczotki w jednej ręce. Moje dłonie dosyć małe dość wygodnie na niej spoczywają. Pasek mógłby być regulowany ponieważ dla mojej szczuplej ręki jest zbyt luźny. Ogólnie jest wygodna, ale parę razy uciekła mi z dłoni. Chyba wolałabym długa rączkę. Szczotka nie śmierdzi. Drewno z którego wykonana jest rączka jest porządne. Nic nie wypada. Nic się nie rozkleiło. Szczotka ma gęsto osadzone włosy. Są one sprezyste. Czy są twarde kwestia sporna. Dla mnie na pewno nie są miękkie. Coś pomiędzy szczotka z dzika do włosów a szczotka do czyszczenia butów (bliżej im do tego drugiego). Włoski u mnie uległy niewielkiemu odkształceniu. Jednak muszę zaznaczyć że jeździła ze mną upchana w kosmetyczce. Parę razy ja zamoczyłam i nie pozwoliłam wysychać w odpowiednim ułożeniu. Więc może być to moja wina. Używam jej tylko do szczotkowania ciała na sucho. Pokochałam ten rodzaj pielęgnacji dzięki tej szczotce. Zdecydowanie widzę efekty. Przy pierwszym użyciu byłam przerażona nieprzyjemnym uczuciem. Ale nauczyłam się dostosować siłę szczotkowania do siebie i przyzwyczaiłam się do tego. Nie mam tej szczotce nic do zarzucenia. Może że względu na to włosie kupię kolejna żeby mieć porównanie. Ale na pewno tej będę wciąż używać. I polecam początkującym osobom. Jest tania i działa.
    Zalety:
    • Jakoś wykonania
    • Działanie
    • Wygląd
    • Trwała
    Wady:
    • Pasek przy szczotce