Essence Moonlight Collection, Trio Glitter Set (Zestaw brokatów do twarzy i ciała)

5 na 51 opinię

• 25 kwietnia 2011 o 18:38
    kochane :)
    Moje urocze brokaty biedne bez recenzji, natychmiast naprawiam. Kupiłam w palącej potrzebie srebra. Na korzyść essence przemówiła cena, trzy fiolki z różnymi kolorami za połowę ceny jednego słoiczka inglota. Zawartość nie jest aż tak drobna ale daleko jej do tandetnych wielkich kawałków oferowanych przez niektóre tanie firmy. Różowego czasem używam zamiast różu na policzki, dla srebra znajdę zastosowanie zawsze i wszędzie, grafit cudnie nadaje się na wieczorowe oko. Przydatne jest trochę wprawy czy wyczucia w używaniu brokatów żeby nie obsypać się tam gdzie nie chcemy. Nałożone zwyczajnie palcem lub dowolnym pędzlem nie trzymają się spektakularnie długo ale jest świetny sposób-wazelina. Na takiej bazie brokat pokryje gęsto i równo posmarowany kawałek skóry i utrzyma się wiele godzin (jako dziewczynka byłam w ten sposób malowana na turnieje taneczne). Ten produkt to albo zabawka albo błysk absolutny na bal czy inną imprezę, wszystko zależy od nas. Nie jest niezbędny ale moim zdaniem brokat czasem się przyda i muszę jakiś mieć w zapasie ;) Używam tego produktu od: zima 2009 Ilość zużytych opakowań: wciąż jedno. Niesamowicie wydajny