WIZAŻ logo

Najpiękniejsza lawenda
    Kupi ponownieNie wiem
    Lista pór dniaNa dzień
    Lista pór rokuLato
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Swego czasu miałam zajawkę na wszystkie lawendowe kosmetyki z L'Occitane - mydła, żele, balsamy, płyny do kąpieli... W końcu zdecydowałam się też i na wodę kolońską, chociaż do tej pory taki typ kosmetyku kojarzył mi się bardziej z przeznaczonym dla mężczyzn. Ten akurat zapach to jednak typowy unisex, więc nie ma co się zrażać. Flakon jest bardzo minimalistyczny, typowy dla tej serii. Pięknie prezentuje się na stoliku nocnym :) Jeśli dobrze pamiętam, to oddzielnie trzeba było dokupić rozpylacz... Może do tej pory coś się zmieniło? Zapach to najprawdziwsza lawenda, taka świeżo zerwana z krzaczka i roztarta w palcach. Jest ostra i świdrująca w nosie, wiec to naprawdę zapach tylko dla wielbicielek i wielbicieli tego kwiatka :) Ja wyczuwam w tym zapachu jeszcze jakieś akordy cytrusów i bergamotki. Z racji na swoją uniwersalność i olbrzymią pojemność jest idealny dla całej rodziny ;) Może go użyć facet po goleniu, kobieta w letni dzień, a ja np. pryskam nim poduszki przed snem :) Naprawdę produkt wart polecenia. Jeśli chodzi o trwałość, to pamiętajmy, że to woda kolońska, więc nie jest ona zabójcza. Trochę ratuje sytuację tutaj ta lawenda właśnie, która sama w sobie jest bardzo intensywną nutą zapachową. Nie wiem, czy kupię go ponownie, bo tej butli 300 ml używam już od kilku lat i końca nie widać :D
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
    • Flakon