Zestawy pędzli do makijażu

Ibra Makeup Fresh

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 12 stycznia 2025 o 2:31
    Leć po te pędzle viralowe ibra tanie super
    Używałam pędzli z Ibra Fresh Collection do makijażu na wesele i muszę powiedzieć, że są po prostu świetne! Każdy z nich idealnie sprawdził się w swojej roli. Szczególnie podoba mi się, jak dokładnie blendują cienie, co pozwoliło mi uzyskać perfekcyjny efekt smoky eye. Włosie jest niesamowicie miękkie, a jednocześnie wystarczająco sztywne, aby precyzyjnie aplikować produkty. Dodatkowo, pędzle są bardzo wygodne w użyciu, co sprawiło, że makijaż poszedł mi szybko i sprawnie. Na pewno będę ich używać przy kolejnych okazjach! Gorąco polecam każdemu, kto szuka wysokiej jakości pędzli w przystępnej cenie.
    Zalety:
    • Wygodne w użyciu, miękkie włosie, łatwe blendowanie
  • 7 kwietnia 2022 o 13:44
    Fajny zestaw
    Bardzo lubię ten zestaw tych pędzili . Może jest drogi ale jak będziemy dobrze dbać o nasze pędzle to będą nam służyć na długo. Pędzle są mega dobrze wykonane , z pięknego dobrego materiału. Z pędzlami dobrze się operuje / współpracuje . Dorabiam jako makijażystka w weekendy i jestem naprawdę z nich zasolona . Włośnie nie gryzie ,nie uczula . Fajny zestaw. Myślę że fajny pomysł na prezent dla każdej kobiety .
    Zalety:
    • Włosie miękkie
    • Nie uczulaja
    • Dobrze się nimi operuje
    • Ładnie wyglądają
    Wady:
  • 7 kwietnia 2022 o 13:31
    Super jakość
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    W zestawie znajduje się 9 pędzli w raz z welurową saszetką Pędzle posiadają białe włosie syntetyczne Mają prześliczne skuwki w kolorze Rose Gold i pomarańczowe trzonki co sprawia, że jest to oryginalne połączenie Pędzle są wielofunkcyjne, sprawdzą się w różnym etapie makijażu, od precyzyjnej aplikacji kosmetyku po rozcieranie do chmurki Włosie jest bardzo mieciutkie, nie drapie po skórze Mają super wyprofilowane włosie Świetnie i bezproblemowo się nimi blenduje W trakcie malowania pędzle nie tworzą plam ani smug Łatwo się piorą Nie wypadają włosia Nie zniekształcają się Trzonki dobrze się trzymają Mają fajną cenę ale oczywiście lepiej polować na promocje Pędzle można kupić w zestawie jak i każdy osobno Jak dla mnie są to SUPER pędzle, świetnej jakości włosia i bardzo wygodne w użytkowaniu. Myślę, że skuszę się na dokupienie niektórych pędzelków aby mieć więcej w kolekcji danego kształtu
  • 26 lutego 2022 o 10:04
    Jedynie ten wachlarzyk mi się nie sprawdza
    Włosie pędzli jest miękkie. Trzonki wykonane solidnie. Kształty pędzli w tym zestawie są całkiem udane, łatwo można znaleźć zastosowanie w codziennym makijażu. F03 jest moim ulubieńcem do pakowania cienia punktowo na powiekę, zaś F04 dobrze rozciera matowe cienie w załamaniu powieki. F05 używam do aplikacji i rozcierania cienia w zewnętrznym kąciku, ale wolę do tego celu mniejsze pędzle. Nie maluję ust pędzelkami, dlatego F01 sprawdza mi się przy precyzyjnym czyszczeniu kreski od spodu. Pędzle do twarzy natomiast mają już kształty które bardziej wpisują się w moje preferencje i nie muszę wysilac się by znaleźć im zastosowanie. Jedyny mój zarzut jaki mam do wachlarzyka F06 jest taki, że pędzel nie zbiera pigmentu, używając go trudno zobaczyć jakikolwiek efekt na twarzy.
  • 18 września 2021 o 23:13
    Obecnie ulubione
    Pędzli używam od trzech miesięcy i nie ukrywam że podoba mi się fakt że wyglądają kolorowo na mojej toaletce (śliczny pomarańcz) Włosów u pędzli jest białe, syntetyczne i bardzo przyjemne dla skóry. To najtrwalsze pędzle w mojej kolekcji. Nic się z nich nie sypie co jest już bardzo komfortowe. Pędzle do twarzy są idealne do wszelkiego konturowania a te proponowane do oczu precyzyjnie nakładają i rozcierają cienie. Makijaż z ich użyciem to istna bajka nie szukam już innych :) Bardzo dobrze znoszą pranie :)