WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Cienie do brwi

Physicians Formula Eye Booster Feather Brow Fiber & Highlighter Duo Puder do stylizacji brwi z rozświetlaczem

2 na 51 opinię

HonoSa
    19 kwietnia 2021 o 16:04
    Drogi bubel z obietnicami bez pokrycia
    Od zawsze podziwiam posiadaczki gęstych, ciemnych i wyrazistych brwi. Moja osobista "rama" dla oczu jest mało imponująca i niestety bez makijażu brwi wyglądam po prostu źle. Od nie wiem ilu lat, chyba całe moje"makijażowe" życie, testuję kosmetyki do stylizacji brwi we wszystkich możliwych formułach: żele, pisaki, pomady, woski, cienie...Bardzo zależy mi na naturalnym kolorze i efekcie, ale i trwałości, bo nie chcę w ciągu dnia "domalowywać" sobie brakujących brwi...to krępujące;-) Do zakupu pudru do brwi zachęciła mnie baaardzo atrakcyjna, promocyjna cena, obietnica naturalnego składu oraz formuła łącząca puder i szczoteczkę do brwi. Jeżeli chodzi o aplikację kosmetyku- jest łatwa i wygodna. Oblepiona kosmetykiem szczoteczka zostawia na brwiach naturalnie wyglądającą "mgiełkę" i "modeluje" ten ważny szczegół makijażu w kilku prostych ruchach. Dwa zaproponowane kolory są twarzowe i zgaszone. Pierwsze użycie było dla mnie miłym zaskoczeniem, bo puder szybko nadał mojej twarzy oczekiwanej wyrazistości. Niestety, trwałość kosmetyku nie wywołała już u mnie takiego entuzjazmu. Brwi w ciągu dnia się zmazały, a resztki cienia nie wyglądały estetycznie. Umieszczony z drugiej strony pisaka "rozświetlacz"kompletnie nie nadaje się do użytku. Kruszy się, jest twardy, nie wiem, w jaki sposób miałby rozświetlić łuk brwiowy i kąciki oczu. Gdyby kosmetyk kosztował 10 zł, przymknęłabym na to oko. Cena regularna pudru to jednak prawie 70 złotych, więc nie ma najmniejszych szans, żebym ten "innowacyjny" produkt kupiła ponownie nawet w cenie promocyjnej. Malowidło od PF wrzuciłam do podręcznej kosmetyczki do torebki. nadaje się do niewielkich poprawek w ciągu dnia. Nie polecam;-)
    Zalety:
    • twarzowe kolory
    • łatwa aplikacja
    • nie uczula
    Wady:
    • niska trwałość
    • mała wydajność
    • kompletnie nieprzydatna parodia rozświetlacza z drugiej strony "pisaka"
    • żenująco wysoka cena regularna

Zobacz także inne Cienie do brwi