Cienie do brwi

Bodyland.pl
Affect Paleta cieni do brwi Colour Brow Collection

• 2 czerwca 2024 o 17:42
    Produkt wart swojej ceny
    Ta paleta jest jedną chyba z najważniejszych w mojej kosmetyczce i kufrze makijażystki. Nadaje się oczywiście do brwi jak i cieniowania oczu. Dobra pigmentacja trwałość i ilość kolorów to coś co każdy powinien zobaczyć.
    • Pigmentacja
    • Konsystencja
    Wady:
  • 2 czerwca 2024 o 12:26
    Świetna paleta cieni do brwi dla makijażystek i nie tylko
    W palecie mamy 10 różnych cieni, tak więc można dopasować sobie idealny kolor i poprzez aplikację kilku cieni można uzyskać piękny, naturalny, wielowymiarowy efekt. Cienie są świetnie napigmentowane i bardzo trwałe. Naprawdę super mi się nimi pracuje, możemy uzyskać zarówno delikatny efekt jak i mocniejszy w zależności od tego kto co lubi. Zdecydowanie mój must have!
    Zalety:
    • dużo różnych odcieni do wyboru, świetna pigmentacja, trwałość
    Drogeria Cocolita.pl
  • 6 marca 2024 o 16:48
    Perfect paleta dla makijażystki
    Uniwersalna palety dla każdej makijażystki. Dzięki niej nie ma już strachu że przyjdzie klientka a ja nie będe miała odpowiedniego koloru aby wyrysować brwi. Ładne, naturalne kolory. Możliwość nieograniczonego tworzenia kolorów poprzez mieszanie. Uwielbiam ją. Cienie dobrze się utrzymują samodzielnie. Przyklejone na mydełko, zastygają. Jedynym minusem dla mnie jest to że się pylą i osypują przy użyciu zbyt twardego pędzla.
    Zalety:
    • wiele kolorów
    • naturalna koloru
    • dobra trwałość
    Wady:
    • osypywanie się produktu
  • 23 stycznia 2024 o 8:16
    świetna, użytkowa
    Firma Affect jest bardzo lubianą przez moją osobę marką. Uważam, że Paletka do brwi Affect bardzo ułatwiła i usprawniła system mojej pracy. Paletka posiada 10 bardzo użytkowych cieni do brwi. Cienie są bardzo napigmentowane dzięki czemu zużycie jest małe, a paletka służy nam przez długi czas. Cienie są bardzo użytkowe, osobiście głównie używam do makijaży sześciu pierwszych cieni. Cienie trzeba umiejętnie aplikować gdyż zbyt duża ilość może się osypywać na policzki :) Paletka jest polecane przez znane wizażystki i szkoleniowców. Polecam :)
    Zalety:
    • użytkowe kolory
    • pigmentacja
  • 30 maja 2023 o 19:05
    W końcu idealnie dobrany kolor brwi
    Mam dość jasne brwi, których nie lubię zbyt mocno podkreślać. W bardzo wielu produktach nawet najjaśniejszy kolor był dla mnie za ciemny. Naturalnie moje brwi są w kolorze mojej skóry, więc ich prawie nie widać. W przypadku tej palety w końcu mam kolor idealny platinium. Paleta jest świetnie napigmentowany, łatwo cienie nakłada się na brwi i pozostają na nich do wieczora. Moim zdaniem to naprawdę fantastyczny produkt, idealnie byłoby gdyby można było kupować wybrane cienie na sztuki, a nie całą paletę. Na szczęście jest bardzo wydajna.

Zobacz także inne Cienie do brwi