Cienie do brwi

Hean Cień do stylizacji brwi i cień do powiek 2 w 1

HEAN Cień do Oczu i Brwi 403 Smokey

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 lutego 2025 o 15:11
    Ładnie podkreśla brwi
    Cień do stylizacji brwi Hean dość dobrze podkreśla moje brwi. Mam w brwiach pewne ubytki, dlatego muszę je stałe uzupełniać poprzez stosowanie właśnie pomad, cieni do stylizacji brwi i innych tego typu produktów. Ten cień stosowałam na mokro, wówczas efekt był dla mnie zadowalający. Cień spokojnie wytrzymywał cały dzień na moich brwiach. Nie zauważyłam by się rozmazywał po całym dniu. Natomiast cień zastosowany na sucho nie wygląda dobrze. Ciężko się z nim pracuje. Rozmazuje się i sprawia,że brwi wyglądają nieciekawie. Spróbować na pewno warto bo nie kosztuje majątku. Efekt może pozytywnie zaskoczyć. Ja polecam stosować ten cień na mokro, nie na sucho.
    Zalety:
    • Daje dobry efekt na brwiach
    • Stosowany na mokro wygląda dobrze
    • Podkreśla brwi
    • Jakość
    Wady:
    • Na sucho wygląda źle
  • 1 czerwca 2024 o 10:26
    Mieszane odczucia
    Cień do stylizacji brwi i cień do powiek 2 w 1 marki Hean w kolorze 404 brunette kupiłam pod wpływem zachwytu cieniami tej marki. Jednak w przypadku tego produktu nie sprawdził się on jako cień do stylizacji brwi, ponieważ mimo podejmowanych prób aplikacji produktu zarówno na sucho jak i na mokro precyzyjnym pędzelkiem efekt był niezadawalający. W miejscu ubytków brwi powstawały ciemne plamy a efekt finalny był nienaturalny. Produkt sprawdził się natomiast jako cień do powiek, ponieważ pędzelkiem do powiek można budować ładnie barwę i jej intensywność. Produkt jest bardzo dobrze napigmentowany. Cień do stylizacji brwi i cień do powiek 2 w 1 jest niesamowicie wydajny. Produkt można stosować przez 12 miesięcy od jego otwarcia. Opakowanie produktu jest małe i poręczne.
    Zalety:
    • dobrze napigmentowany
    Wady:
    • nie daje oczekiwanego efektu
  • 16 kwietnia 2024 o 19:35
    Genialny cień
    Broniłam się przed cieniami, bo uważałam, że nie wygląda to zbyt dobrze, ale jednak kupiłam i to jest niesamowite ułatwienie sprawy. Fajnie, ze są dwa kolory - ciemniejszy nakładam na dół brwi by podkreślić ich linię, a jaśniejszy na włoski. Wygląda to delikatnie (o ile się nie przesadzi) plus też trwałość jest super. Dla mnie łatwy w obsłudze i mega wydajny.
  • 5 maja 2023 o 10:42
    Idealny kolor dla brunetek
    Idealny dla fanek delikatnie podkreslonych brwi. Nakładany cienkim pędzelkiem daje naturalny efekt wypełnienia brwi. Dobrze sprawdza się w dni kiedy potrzebuje zrobić makijaż na szybko, dobrze się z nim pracuje. Jedynym minusem jest jego trwałość, na koniec dnia lekko znika z brwi. Bardzo wydajny, mam go już od kilku lat i dalej sprawdza się świetnie.
    Zalety:
    • kolor
    Wady:
    • trwałość
  • 26 kwietnia 2022 o 20:55
    Polecam
    Mój odcień to 404 brunette. Opakowanie to mały, plastikowy słoiczek. Cień ma idealną pigmentację - nie jest ani zbyt mocny ani bardzo delikatny. Dobrze nabiera się na pędzel i sprawia, że szybko i bezproblemowo można wyrysować brwi. Zależnie od preferencji brwi możemy mocno wyrysować lub nadać im delikatnie lepszego kształtu. Dodatkowo świetnie się sprawdza jako przyciemnienie linii rzęs czy jako cień do powiek w zewnętrznym kąciku oka. Poza tym jest bardzo wydajny i przystępny cenowo. Jeśli chodzi o trwałość to również jest bardzo dobra - cień nałożony na brwi czy powiekę utrzymuje się cały dzień bez jakichkolwiek defektów. Polecam.

Zobacz także inne Cienie do brwi