Collistar Gocce Magiche Corpo-Gambe (Magiczne krople samoopalające do ciała)

Collistar Body-Legs Magic Drops krople samoopalające do ciała 125ml
notino.pl
Collistar Body-Legs Magic Drops krople samoopalające do ciała 125ml

• 23 lipca 2014 o 11:57
    Uwielbiam!
    Uwielbiam ten samoopalacz. Uzywalam kilku ale tylko ten się sprawdził i to w 100% ! Plusy: Bardzo naturalny kolor Bez smug Bardzo wydajny Nie wysusza Nie zapycha Długo się utrzymuje Równomiernie schodzi Minusy: Cena ale wydajność bardzo duża wiec się opłaca :) Zdecydowanie polecam :) Używam tego produktu od: Dłużej niż miesiąc Ilość zużytych opakowań: Mniej niż 1
  • 12 sierpnia 2013 o 13:06
    Na prawdę magiczne...
    Dlaczego w kategorii "zapomniane kosmetyki"? Przecież nadal są w regularnej sprzedaży. Firma wstrzeliła się w nazwę tego kosmetyku idealnie, te krople na prawdę są magiczne. Żaden z samoopalaczy nie nadał mojej skórze tak naturalnego efektu opalenizny. A stosowałam ich wiele i różnych firm. Od kilku lat jestem zmuszona omijać słońce a te krople pomagają przetrwać mi te cieplejsze pory roku z naturalnie przybrązowioną skórą. Jak dla mnie ten kosmetyk prawie nie ma wad. Jego zalety to: -nadaje piękny, naturalny kolor opalonej skóry (nie są to marchewki czy pomarańcze), -nie śmierdzi aż tak jak typowe samoopalacze, -łatwo nakłada się go na ciało, -nie tworzy plam, smug, przebarwień, -równomiernie znika ze skóry, -wydajny, -płynna konsystencja (nie można zrobić sobie nim krzywdy), -estetyczne i wygodne opakowanie, -nie wysusza i nie podrażnia skóry, powiedziałabym nawet, że ją pielęgnuje. Na minus może tylko jest tu cena i fakt, że trochę brudzi jasne ubrania, ale nie ma najmniejszego problemu z ich dopraniem. Zdecydowanie mój ulubieniec w tej kategorii kosmetyków. Serdecznie polecam. Używam tego produktu od: od 3 lat Ilość zużytych opakowań: trzy
    lakszmi
    18 czerwca 2010 o 8:08
    Doskonały - godny polecenia
    Szukałam na wizażu samoopalaczy do Ciała. Jakoś tak żaden mnie nie zachwycił, aż tu pojawił mi się, na pasku bocznym z ostatnio dodanymi produktami, ten właśnie samoopalacz. Jako że bardzo lubię kosmetyki do ciała marki Collistar, nie zastanawiałam się długo, po pracy pobiegłam go kupić (mimo, że nie miał jeszcze żadnej recenzji). No i się nie zawiodłam. Jak dla mnie jest doskonały. Opala równo, łatwo się rozprowadza, nadaje kolor naturalnej opalenizny i utrzymuje się bardzo długo. Używam go raz w tygodniu. Miesiąc temu byłam na wakacjach i wszycy podziwiają moją opaleniznę i nie mogą się nadziwić jak ja to robię, że mi się tak długo utrzymuje :) To najlepsza rekomendacja dla tego samoopalacza. Co do zapachu to się nie wypowiadam za dużo. Na początku pięknie pachnie, później czuć ten charakterystyczny zapach, ale mnie to jakoś nie przeszkadza. Albo czuć go słabo, albo ja już się przyzwyczaiłam (od roku użuwam samoopalacza do twarzy i dekoltu, od teraz używam też do ciała). Poza tym używam go na noc, może też dzięki temu nie czuję zapachu. Nie mogę się doczekać aż skończy mi się samoopalacz do twarzy i kupię "twarzową" wersję kropli Collistara :) Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego