Gumki i spinki do włosów

For Your Beauty Gumki do włosów sprężynki

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
    jaskvx
    17 czerwca 2024 o 13:25
    Sprężynki
    Gumki dobrze trzymają fryzurę przez cały dzień, nie powodując bólu ani nie zostawiając śladów na włosach po ich zdjęciu. Są także łatwe do założenia i zdjęcia, co czyni je wygodnymi w codziennym użytkowaniu. Sprężynki są dostępne w różnych kolorach, dzięki czemu można je dopasować do różnych stylizacji. Cena jest odpowiednia i są wytrzymałe.
    Zalety:
    • Wyrzymałe
    Medea05
    1 sierpnia 2022 o 9:54
    Uwielbiam, tak samo dobre jak oryginał, a jednak 3 razy tańsze
    W moim 30 letnim życiu gumek sprężynek było już wiele. ALE od 2 lat nie muszę kupować nowych bo cały czas dobrze sie trzymaja gumki z Rossmanna. Jak dla mnie sa tak samo dobre jak oryginały - dobrze trzymaja włosy, maja delikatne, niewyczuwalne łączenie i są wytrzymałe. Moje wlosy są dość ciężkie do "związywania gumką", gdyż: * są dosc cienkie * za lopatki * przesuszone na końcach * i najważniejsze - sa mimo wszystko bardzo delikatne - wiekszosc gumowych rzeczy po prostu się z nich ześlizguje. Dlatego gumki do moich włosów muszą utrzymywać je w ryzach, do tego nie zostawiac mocno odbitych śladów i działac nawet w trakcie uprawiania sportów (tj biegania). Do tego czesto nsze gumke na nagastku, wiec umeczki musza byc wytrzymale, wracac do swojego stanu sprzed rozciagniecia. Te gumki wszystko to spełniaja. Co prawda sa leko rozciagniete i nie wrocily do "orginalnego" kształtu, ale po uzyciu dosc szybko wracaja do zblizonego obwodu ;) GUMKI PLUSY: + praktycznie niewidoczne łączenie gumki - nie drapie, ale co wazniejsze - moje włosy nie wplatuja sie w to laczenie co zdarzalo sie w gorszych jakosciowo gumkach, gdzie to łączenie się odznaczało + po rozciągnięciu gumki spowrotem sie zmniejszaja, co rpawda po dwóch latach nie tak bardzo jak na poczatku - ale wciaz nie sa jakies bardzo rozciagniete +mocno trzymaja moje cienkie włosy nie pzoostawiajac sladow po gumce + wytrzymałe - ja swoje 3 mam juz 2 lata, dopiero ostatnio jedna z nich pekla. Ale uzywam ich dzien w dzien, czesto kilkanascie razy w ciagu dnia zdejmujac i zakladajac na nowo +tania MINUSY: - nie zauwazylam!!! Dla mnie te gumki sa super jakosciowo jak za taka cene, wytrzymałe podobnie do oryginałów a jednak duzo tańsze. Bardzo bardzo polecam! ;)
  • 11 września 2021 o 8:32
    Idealne na co dzień
    Mam grube, gęste i proste włosy. Przez te czynniki często robiąc kucyk wyglądają na oklapnięte. Sprężynki nadają kucykowi objętości, całość wygląda o wiele lepiej. Czasem ciągną włosy, ale podejrzewam, że wynika to z ich ilości. Ogólnie jestem z nich zadowolona, korzystam prawie codziennie.
  • 24 sierpnia 2021 o 17:59
    Używam je na co dzień
    Mam cienkie i śliskie włosy i właśnie te umki do włosów sprężynki sprawdzają się u mnie najlepiej. Dobrze trzymają włosy, nie zsuwają się tak jak inne niestety potrafią. Fajnie prezentują się na włosach. Nadają się do kucyka jak i związania koczka. Dobrze się rozciągają i są wygodne. Nie niszczą i nie wyrywają włosów. Używam ich na co dzień od bardzo dawna i potwierdzam, że są na prawdę ok. Dostępne w Rossmanie w 3-paku w niskiej cenie, a do tego są całkiem trwałe , nie pękają tak szybko.
    Zalety:
    • wygodne
    • nie wyrywają i nie plączą włosów
    • dobrze trzymaja włosy
    • fajnie wygladają na włosach
    • czarny kolor
    • dostępne w 3-paku w niskiej cenie
    • trwałość
  • 24 sierpnia 2021 o 15:44
    Lubię
    Gumki sprężynki to jedne z bardzo dobrych gumek - przynajmniej w moim uznaniu. Są trwałe, dobrze trzymają włosy i się rozciągają. Przy ściąganiu gumki, włosy się nie plączą, a zazwyczaj ja mam z tym problem. Niska cena i dobra jakość to atuty tego produktu ????