Pilniki do stóp

NeoNail Pilnik elektryczny do pięt wodoodporny

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
    maye
    4 grudnia 2024 o 14:32
    Rewelacja
    Długo zastanawiałam się między tym pilnikiem a Scholla. Wybrałam ten ze względu na to, że podana jest moc i wydaje mi się wygodniejszy w użyciu. I był to świetny zakup! Pedicure sobie na sucho, najpierw gruboziarnistą potem drobnoziarnistą nakładką. Stopy są niewiarygodnie miękkie i pozostają gładkie dużo dłużej niż po wizycie u kosmetyczki! Jestem zachwycona tym pilnikiem! Nie wiem na jak długo starcza płytki, ale na pewno warto ???? Dodam, że od zawsze mam trudne stopy, zwłaszcza pięty i ciężko sprawić by były tak gładkie i to na dłuższy czas.
    Zalety:
    • Poręczny, skuteczny, cena nie jest wygórowana
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    agoolas
    13 sierpnia 2024 o 18:02
    Wygodny, elektryczny pilnik do pięt
    Mam ten pilnik od ponad roku, polecam z czystym sumieniem. Ma 3 wymienne tarcze o różnej gradacji, ja akurat używam wyłącznie najdrobniejszej ziarnistości. Głowica obraca się bardzo szybko, normalny docisk jej nie zatrzymuje, jednocześnie nie da się sobie tym zrobić krzywdy. Naładowana bateria starcza na dosyć długo.
    Zalety:
    • Skuteczność
    • Wymienne głowice
    • Długo wytrzymująca bateria
    • Ergonomiczny kształt
    Wady:
    • Trwałość / wykonanie