Olejki do kąpieli i pod prysznic

Tesori d'Oriente Olio doccia, oli di Amla & Sesame Oils Olejek pod prysznic `Olejki Amla i Sezamu`

notino.pl
Tesori d'Oriente olejki Amla i Sezamu - Żel pod prysznic olejek (250 ml) 1E36-33d1FC_20190630212241
Tesori d'Oriente Olejek do kąpieli Amla-Sesamo

• 8 grudnia 2024 o 14:52
    Ładny zapach, dobrze oczyszcza skórę, nie pieni się zbytnio, słaba wydajność, śliczne i funkcjonalne opakowanie.
    Olejek do mycia ciała kupiłam w jednym z marketów chyba był to Lidl, wcześniej zupełnie mi nie znana marka. Wybrałam kilka produktów z asortymentu jaki stał wyeksponowany jako chwilowy produkt. Smukła plastikowa butelka wykonana z wysokiej jakości plastiku zamykana na klik ułatwia szybkie otwieranie i zamykanie oraz brak rozlewania się produktu podczas transportu lub upadku opakowania. Dookoła znajduje się solidna i mocna naklejka z piękną szatą graficzną oraz opisem produktu, umieszczona naklejka z informacjami w języku polskim niestety bardzo szybko uległa zniszczeniu, mianowicie rozmiękła i nici z opisu. Pojemność 250 ml PAO 12 miesięcy od momentu pierwszego otwarcia. Ilość odpowiednia na wypróbowanie oraz zabranie w podróż. Podczas codziennego użytkowania bardzo szybko się skończyła. Cena do zaakceptowania. Olejek jest średnio gęsty idealny do dokładnego umycia ciała bez podrażnień oraz uczucia ściągnięcia skóry, zapach jest obłędny orientalny utrzymuje się długo w łazience na ciele również miło i dość długo był wyczuwalny - bardzo wszystkim domownikom odpowiada. Niestety dość kiepsko się pieni, szybko kończy i sama nie wiem czy kupię ponownie.
  • 13 maja 2024 o 12:04
    Przyjemność wieczornego prysznica, chociaż bez natluszczenia skory
    Od produktów typu olejek pod prysznic oczekuję, że po ich użyciu nie będę musiała smarować się balsamem lub masłem i dlatego lubię mieć taki olejek w swojej łazience na wieczory, gdy po prostu padam ze zmęczenia. Recenzowany tutaj produkt niestety nie zapewnia mi tego komfortu, chociaż pięknie pachnie, niezbyt inwazyjnie, trochę jak luksusowe spa. Dobrze oczyszcza skórę ciała, ale pozostawia ją napiętą i wtedy muszę użyć balsamu lub masła do ciała. Opakowanie jest bardzo ładne i funkcjonalne. Co do wydajności - jest średnia. Cena - przyjazna dla portfela.