Olejki do kąpieli i pod prysznic

Barwa Barwy Harmonii, Olejek różany pod prysznic `Rose`

• 13 października 2019 o 18:15
    Ok
    Produkt otrzymałam do przetestowania. Ogólnie moje wrażenia są jak najbardziej pozytywne, Olejek ma bardzo fajna konsystencję. Produkt nie pieni się zbyt mocno, ale dobrze się rozprowadza pod prysznicem, ma piękny różany zapach, jestem fanką takich zapachów. Skóra po nim jest nawilżona, delikatna, zapach bardzo długo utrzymuję się na ciele. Nie podrażnił mnie ani nie uczulił. Jest wydajny, chodź cena jest trochę odstraszająca około 50 zł za 440 ml, najlepiej kupić go w momencie gdy są jakieś promocje.
    Zalety:
    • Zapach, utrzymuję się bardzo długo na skórze
    • Nawilżenie
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 2 czerwca 2018 o 17:11
    Barwa, Barwy Harmonii, Olejek różany pod prysznic
    Muszę przyznać, że nie jestem fanką tego typu produktów a przed tym odstraszała mnie cena, prawie 50 zł za opakowanie. Ze względu na ich świetne masło różane z tej serii postanowiłam zaryzykować. Olejek Barwy pozytywnie mnie zaskoczył. Nie tylko czyści ale i naprawdę nawilża skórę, co dla mnie ważne - skóra nie jest po nim tłusta. Trochę słabo się pieni, ale to mi nie przeszkadza bo jest bardzo wydajny. Zapach to już kwestia gustu, mi się podoba. Naprawdę długo utrzymuje się na skórze, nie raz zdarzyło mi się że ktoś pytał mnie co tak ładnie pachnie, niektórzy nawet próbowali mnie obwąchiwać. :) Cena wydaje się wysoka na pierwszy rzut oka, ale naprawdę produkt jest jej wart i starcza na wiele miesięcy.
    Zalety:
    • ładny różany zapach, nie jest chemiczny
    • zapach długo utrzymuje się na skórze
    • nawilża
    • nie pozostawia tłustego osadu na skórze
    • nie uczula
    • nie daje uczucia swędzenia czy pieczenia
    • wydajny
    • duże solidne opakowanie
    • słabo się pieni
  • 18 maja 2018 o 20:06
    Mój ulubieniec :)
    Pięknie pachnie, cudownie nawilża, skóra po umyciu jest jedwabiście gładka. Idealny dla osób cierpiących na chroniczny brak czasu - po umyciu skora jest tak nawilżona, że nie trzeba używać balsamu. Wiem, co piszę, bo skórę mam bardzo suchą, momentami atopową. Mój ulubiony olejek myjący :)
    Zalety:
    • zapach, skład, opakowanie
  • 13 sierpnia 2015 o 19:17
    Dobry produkt myjący o średnim zapachu
    Spełnił swoje podstawowe zadanie, dobrze mył, pozostawiając po sobie miękką i przyjemną w dotyku skórę :). Posiada metalową nakrętkę, której w produktach do mycia bardzo nie lubię. Pod wpływem wody zmienia się w delikatną, dosyć zbitą pianę. Zapach który miał otulać, ale chyba nie mnie. Choć nie mogę powiedzieć, że był drażniący. Zwyczajnie był mi obojętny :). Ogólnie moim zdaniem jest trochę mało wydajny, a jeśli dodamy do tego cenę oraz średni zapach to nie wiem czy trafi ponownie w moje ręce. Nie ma w nim nic takiego, co by mnie skusiło na kolejne opakowanie. Jednak jako produkt myjący, spisał się bardzo fajnie. Używam tego produktu od: czerwca Ilość zużytych opakowań: Jedno pełne 200 ml opakowanie
  • 28 stycznia 2015 o 22:08
    dobry, choć lepszy drugi wariant
    Posiadam obydwa warianty tego o lejku, i o ile oliwkowy zapach mną całkowicie zawładnął to tu już zapach nie przypadł mi tak do gustu. Jest mocno różany, aż ciężki i nieco kadzidlany. Nie mój gust. Pozostałe zalety jak w oliwkowej wersji: butelka jest niezwykle porządnie wykonana, świetnie się prezentuje, mi odkręcana zakrętka nie przeszkadza; po nałożeniu na mokrą skórę tworzy się niewielka, aksamitna pianka, otulająca, miękka, cudowna; po umyciu ciała nie trzeba smarować się balsamem - skóra jest gładka i niewysuszona. Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 całe