Olejki do kąpieli i pod prysznic

Green Pharmacy Olejek kąpielowy 2w1 `Bergamota, limonka`

• 22 marca 2025 o 21:16
    Super.
    Nie jest tłusty, pięknie pachnie i całkiem dobrze się pieni. Był bardzo wydajny i użytkowanie go w kąpieli było przyjemnością. Opakowanie całkiem ładne, schludne. Rozważę ponowny zakup. :)
  • 23 marca 2023 o 16:41
    Olejek do kąpieli
    Stan skóry: Sucha Szorstka Pozbawiona blasku DOSTĘPNOŚĆ – kupowałam w osiedlowej drogerii, nigdzie indziej nie widuję OPAKOWANIE – mała, smukła buteleczka ze szczelnym zamknięciem SZATA GRAFICZNA – wszystkie olejki z tej firmy wyglądają ponownie więc trzeba zwracać uwagę na akcenty, które sugerują kompozycję zapachową SKŁAD – średni WYDAJNOŚĆ – kilka miesięcy ZAPACH – delikatny, lekko kwaśny, przyjemny, otulający KONSYSTENCJA – oliwkowa EFEKT – skóra jest nawilżona, odświeżona, jest to idealny produkt na wieczorny relaks ZESTAW – nie widziałam PODRÓŻ – nie sprawdzałam CENA – ok. 10 zł
    • szata graficzna
    • efekt
    • skład
  • 28 marca 2020 o 18:53
    Kojący i przyjemny!
    Zapach to główna zaleta, nie jest niesamowicie intensywny, ale może dzięki temu też i nie duszący. Idealny szczególnie dla miłośników cytrusowych zapachów, a także tych delikatniejszych woni. Można używać go również pod prysznicem jako środek myjący do ciała. Bardzo przyjemny produkt ze śliczną etykietą w stylu vintage.
    Zalety:
    • piękny zapach
    • dobry do mycia ciała również pod prysznicem
    • nie wysusza skóry
    • daje uczucie odżywienia i lekkiego nasycenia skóry
    • idealny do kojących pielęgnacyjnych rytuałów
    Wady:
    • dość szybko się zużywa i trzeba użyć więcej niż sugeruje producent
    • nie każdemu pomoże na zmęczenie, jak mówi treść opakowania ;)
  • 27 maja 2019 o 15:38
    Uwielbiam
    Nie wiem czy jest czy nie jest typowym olejkiem, w każdym bądź razie zapach jest obłędny. Nie wychodziła bym z wanny, kąpiel jest dla mnie chwilą relaksu a ten olejek działa na moje zmysły. Dobrze się pieni, nie wysusza mi skóry (używam regularnie balsamu, więc mogę do końca tego nie zauważać) . Jedyny minus to to, że szybko się kończy. Cena także bardzo fajna bo niecałe 11 zł.
  • 6 marca 2018 o 12:43
    nie jest typowym olejkiem
    Nie kupuję kosmetyków z sls/sles w składzie, bo mocno mi wysuszają skórę, więc zakup był przypadkowy - w pośpiechu, bez czytania składu. Nie lubię jak się coś marnuje, więc zużyłam. Olejek ma bardzo ładny zapach, konsystencja jest bardziej wodnista niż oleista. Dobrze się pieni, ale trzeba go wlać dość dużo, przez co jest mało wydajny. W sklepie widziałam tylko dwie wersje zapachowe, raczej ciężko go dostać, na pewno nie jest ogólnodostępny. Moją skórę niestety wysuszał, na szczęście bez podrażnień. Cena przyzwoita, można kupić za 8 zł. Opakowanie proste, ale sprawdza się.
    • ładnie się pieni
    Wady:
    • skład
    • nie nawilża, wręcz wysusza
    Drogeria Natura