Gąbki i aplikatory do makijażu

Niuqi Professional, Zestaw pędzli z gąbeczką do makijażu oraz czyścikiem do pędzli

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 17 sierpnia 2024 o 23:32
    Dla każdej młodej damy/ albo infuencerki
    Zestaw wygląda oszałamiająco... trzeba przyznać, że nie mam.pojecia jak producent dał nam.tyle rzeczy w takiej cenie. Najwidoczniej jest to.mozliwe, i trzeba to nagłaśniać. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że tu nie ma tandety i bubli. Zestaw zapakowany bardzo elegancko, aż szkoda otworzyć. Na tyle mi się spodobały, że przy promocji 1+1 gratis kupiłam następne zestawy na prezent. Idealny sposób na ucieszenie młodej dziewczyny, która zaczyna się wprawiać. Najsłabszym punktem jest gąbka, bo są dla.mnie za bardzo mięsiste i twarde. Nie lubię się nią okładac. Ale to jest produkt, który śmiało znajdzie rzeszę fanów. Pędzle są bardzo fajne, ładne I mięciutkie. Nakładają produkt dobrze, i szybko. Nie ma z nimi większych problemów. Wyglądają bardzo ładnie, wkec sięganie po nie jest przyjemne. Jeśli chodzi o trwałość, to egzemplarz egzemplarzowi nie jest równy. O dziwo podczas mycia z dużych potrafiło wylecieć mi jakieś włosie (pojedynczo) niż z małych. Mimo wszytako to bardzo ciekawa propozycja i idelanae rozwiązanie dla młodych ludzi zaczynających swoją przygodę z całym tym kosmetycznym światem. Podsumowując mimo tam jakiś wad to plusy przeważają nad tym żeby dać mu wyższą ocenę
  • 5 stycznia 2024 o 17:50
    Fajny i tani zestaw
    Zrobiłam sobie prezent na święta i kupiłam ten zestaw w czarnym kolorze. Zapłaciłam 29,90zł ale później była fajna promocja na wszystkie zestawy kosmetyczne w tym pędzle były 1+ 1 gratis. * gąbeczki z Biedronki nigdy wg mnie nie należały do bardzo miękkich. Ta jest taka średnia. Używam jej ale nie należy do moich ulubionych. * czyścik -z tego gadżetu cieszę się najbardziej. To jest produkt który przyda się każdej dziewczynie nawet jak ma tylko kilka pędzli. Przyspiesza i umila ich mycie. * pędzli w zestawie mamy 4-do pudru, mniejszy ścięty do różu, płaski łopatkowy do cienia i ścięty do brwi/eyelinera. Osobiście zamiast płaskiej łopatki wolałabym coś bardziej puchatego do blendowania ale to moje subiektywne zdanie Pędzle ładnie wyglądają, maja czarne matowe rączki i złote skuwki. Włosie mimo że syntetyczne jest miękkie i nie kłuje skóry. Czasem podczas mycia wypadnie jakiś włos ale nie jest to na tyle uciążliwe abym uznała to za wadę. Za tę cene uważam że warto a dodatkowo zestaw jest ładnie zapakowany.
    Yo_asya
    30 marca 2023 o 19:31
    Nie są złe, ale...
    Pędzle dostałam w prezencie gwiazdkowym, w zeszłorocznej wersji kolorystycznej (różowe i fioletowe), jednak zestaw zawiera dokładnie to samo. Zestaw jest bardzo fajnie zapakowany, każdy pędzel oddzielnie, w zamykanym pudełeczku z tworzywa sztucznego. W ogóle, sam wygląd tego kompletu jest estetyczny i ładny. Pędzle mają włosie syntetyczne, ale bardzo miękkie, dość dobrze się nimi pracuję, a najlepiej sprawdza się ten do pudru i bronzera w mojej opinii. Co do gąbeczki do makijażu - użyłam raz i podziękowałam. W mojej wersji zestawu, miała intensywny różowy kolor, który zwyczajnie puszczał, przy pierwszym użyciu miałam masę różowych stempli na twarzy, które ciężko było zmyć. A czyścik? Okazał się moim osobistym game changerem. Nigdy nie byłam przekonana do tego typu wynalazków i pędzle myłam ręcznie, co przy ich sporej ilości było dość uciążliwe. Czyścik zdecydowanie usprawnił znienawidzoną (ale konieczną) czynność i znacznie skrócił czas mycia pędzli. To mój zdecydowany ulubieniec z tego zestawu. A skoro już przy myciu... Poleciało trochę włosia z każdego z pędzli, mimo delikatnego traktowania. Niestety od pierwszego czyszczenia co jakiś czas wypadają pojedyncze włoski, nawet przy malowaniu. Ogólnie pędzle nie są złe, miałam do czynienia z gorszymi, jednak nie są też jakimś hitem, ale przy takiej cenie i dostępności to dość przyzwoity zestaw.
    Zalety:
    • Design
    • Miękkie włosie
    • Czyścik
    Wady:
    • Odbarwiająca gąbeczka
    • Wypadające włosie