Cleanery i odtłuszczacze do paznokci

Neess Cleaner Płyn do odtłuszczania paznokci

Neess

aniatar
    7 maja 2024 o 11:06
    Polecam!
    Błyskawicznie usuwa wszelkie zanieczyszczenia, nadając paznokciom idealnie gładką powierzchnię do aplikacji lakieru. Dzięki niemu manicure zyskuje profesjonalny wygląd, który utrzymuje się długo. Gorąco polecam każdemu, kto chce osiągnąć perfekcyjny efekt bez trudu!
    bibunia
    22 kwietnia 2024 o 10:32
    Polecam!
    Szybko i skutecznie usuwa wszelkie zanieczyszczenia, przygotowując paznokcie idealnie pod lakier. Dzięki niemu manicure wygląda profesjonalnie i trwale. Polecam każdej początkującej osobie :)
    Zalety:
    • cena, działanie
  • 21 lipca 2022 o 9:44
    Poprawny produkt
    Był to mój jeden z pierwszy cleanerów i to w tak dużej pojemności. Kupiłam go na którejś z drogerii internetowych. Cena była zaskakująco niska, dlatego zdecydowałam się na ten produkt. Płyn mieści się butelce o pojemności 500ml. Jako początkująca nie miałam specjalnie mniejszych dozowników dlatego lałam prosto z butelki. Niestety butelka nie posiada żadnego "aplikatora" tylko jedną wielką dziurę. Przez co z czasem marnowało się sporo produktu niestety. Płyn jest koloru niebieskiego, co nie wpływa na jakiekolwiek zabarwienia z jego strony. Poprawnie odłuszczał płytkę paznokcia, zarówno normalną jak i tą zmatowioną. Dobrze współpracował z żelami, akrylożelami, lakierami hybrydowymi, topami bazami. Nie mam do niego w tej kwestii żadnych zastrzeżeń. Nie szczypał w skórki, nie wysuszał skóry ani nie wywoływał podrażnień. Produkt bardzo wydajny, zdążył się nawet przeterminować i spokojnie starczył na ponad rok użytku domowego tylko dla mnie. Gdyby nie fakt, że chcę przetestować też inne cleanery na pewno bym do niego wróciła.
    Zalety:
    • nawet przyjemny zapach
    • brak podrażnień
    • dobrze współpracuje z wszelakimi produktami do paznokci
    Wady:
    • bark "aplikatora" przy wylewie