Gumki i spinki do włosów

Pepco Klamra do włosów

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 3 października 2023 o 8:27
    Niedroga i solidna
    Cześć! Jestem osobą, która bardzo rzadko nosi rozpuszczone włosy. Nie wiem dlaczego, ale bardzo mi przeszkadzają w codziennych czynnościach. Oczywiście lubię je czasami rozpuścić, ale no co dzień wygodniej jest jak je zwiąże. Mam dosyć gęste włosy. Jeżeli zetnę je krócej, gumka nie łapie ich wszystkich i potrzebuję tego typu spinki. Ta klamra jest naprawdę dobrej jakości, mimo,że nie kosztuje wiele. Jest to grupy plastik, ale przyjemny w dotyku. Jest solidnie wykonana, dobrze chwyta włosy, które się nie wyślizgują. Nie ciągnie włosów, nie wplątują się w nią. Jest też wytrzymała, pierwszy ząbek odpadł dopiero przy 4 czy 5 upadku. Mimo uszczerbku, dalej dobrze spina włosy. Solidny, tani i dobry produkt. Polecam!
  • 4 kwietnia 2023 o 22:13
    Świetny produkt za niewielkie pieniądze
    Klamrę kupiłam przypadkiem i na szybko, żeby poradzić sobie z niesfornymi włosami. Nie oczekiwałam wiele za produkt w tak misiek cenie, jednak nigdy nie miałam lepszej klamry. Wytrzymała, dobrze zbiera i trzyma moje średniej długości włosy. Mam w kilku kolorach, służą mi od wielu wielu miesięcy. Wszystkie bez szwanku.
    Zalety:
    • wytrzymałość
    • zgrabna i poręczna
  • 2 kwietnia 2023 o 21:00
    OK
    Moja mama kupiła mi tę klamrę ponieważ twierdzi, że od używania codziennie gumek będę w końcu łysa :D i klamra to dla długich cienkich włosów lepsze rozwiązanie niż wysokie kity ciągle z gumką. Mam klamrę w kolorze czarnym. Ciężko oceniać taki produkt jak klamra do włosów ale jest ona zwyczajnie fajna, ładna do tego kosztuje grosze, dobrze trzyma włosy, jest ok wykonana cały ten mechanizm jest zwarty nic się nie telepie, krótko mówiąc tania i dobra.
  • 1 kwietnia 2023 o 19:10
    Świetna klamra w baaardzo przystępnej cenie
    Klamre kupiłam na tzw szybciocha bo w trakcie zakupów w markecie moja dotychczasowa wyzionęła ducha a akurat sklep Pepco miałam pod nosem więc tam pomknęłam i za całe 3 zł kupiłam klamre do włosów, która o dziwo okazała się być całkiem dobrą klamrą. Wykonana z solidnego plastiku bez luzów w zawiasach, bardzo dobrze trzyma się na włosach, nie wymaga ciągłych poprawek, bo zjeżdża itd. Używam ją od kilku miesięcy i póki co klamra ma się dobrze a ja jestem zadowolona.
  • 10 marca 2023 o 6:57
    Przydatna, lekka, poręczna klamra do włosów za grosze.
    Podczas buszowania po Pepco skusiłam się kolejny raz na zakup klamry do włosów. W asortymencie sklepu jest spory wybór, a ja ponownie skusiłam się na ten sam model tylko w innym kolorze. Posiadam dwa egzemplarze jasnoszary już kilka lat może z trzy, a od kilku dni czarny. Klamra wykonana z wysokiej jakości plastiku, odporna na zarysowania i pękanie. Sprężyna jest mocna z łatwością można umocować klamrę we włosach. Z czasem pewnie kupię kolejne kolory do kolekcji ;)
    Zalety:
    • lekka, poręczna klamra z pięcioma ząbkami po każdej stronie
    • solidny mocny plastik
    • mocna sprężyna
    • odporna na zarysowania i pękanie
    • tania jak barszcz
    • kilka kolorów do wyboru
    • minimalistyczne opakowanie
    • dostępność w Pepco