Tusze i tinty do brwi

Bodyland.pl
Pachnidelko

• 10 lutego 2025 o 12:06
    Fajne :)
    Dobry żel. Trzyma, układa. Wiadomo efekt skorupy jest, ale to raczej norma przy tego rodzaju produktach. Kolor ciemny. Trzeba uważać, żeby nie zabrudzić sobie skóry wokół brwi.
  • 14 sierpnia 2024 o 22:03
    Za tę cene jest ok
    Szukałam tuszu bo brwi i wybrałam ten od Miss Sporty, marki którą pamiętam ze swoich nastoletnich czasów kiedy często sięgałam po ich produkty kolorowe. Skusił mnie kolor10 Studio Brow i też atrakcyjna cena oraz to że produkt ma być wodoodporny. Kolor to taki jasny chłodny brąz , nie da sie raczej z nim zbytnio przesadzić, bardzo subtelny , można jedynie brwi sobie nim mocno posklejać. Dla mnie jednak mógłby być ciut bardziej wyraźniejszy na brwiach. Tusz ma szczoteczkę do brwi którą jest nie za długa , wygodna w użyciu, nie ma sie do czego przyczepić. Nie jest to tusz idealny dla mnie ale jak na tak niską cenę daje radę i trzyma włoski w ryzach nadając im lekki kolor.
    Ann_ek
    1 maja 2024 o 11:43
    Fajny tusz, ale odejmuję gwiazdkę za brak usztywnienia włosków
    Przez ostatnie lata polubiłam się z delikatnym makijażem brwi. Moje naturalnie są wystarczająco gęste, dość wyraźne, o zdefiniowanym kształcie. Używam więc tego typu tuszu do lekkiego przyciemnienia, ułożenia i utrwalenia. Opakowanie jakościowo jest bardzo dobre. Porządny plastik, nic się nie porysował, napisy się nie zmazały. Po kilku miesiącach codziennego stosowania wygląda jak nowe. Bardzo ładny design i kolorystyka. Jest małe i poręczne. Zawiera 4,5 ml. Bardzo wygodnie leży w dłoni. Szczoteczka niewielkich rozmiarów, zgrabna i precyzyjna. Na początku nabiera zbyt dużo formuły i na to radzę uważać, bo łatwo o posklejanie włosków. Kolor, jaki dla siebie wybrałam to 30 Studio Brow. Jest naprawdę bardzo twarzowy, dość ciemny i chłodny. Produkt ma lekki, tuszowy zapach, w niczym mi nie przeszkadzał, bo szybko się ulatniał. Od tego typu produktów oczekuję chociażby minimalnego utrwalenia. Ogólnie mnie wystarczy delikatny efekt unieniknych włosków. Tutaj mamy fail po całości. Ja naprawdę nie szukam kleju na mur beton, ale on po prostu w tej sprawie nie robi nic. Formuła dość rzadka, ale niech Was to nie zwiedzie, bo łatwa w pracy to ona nie jest. Lubi nam włoski po prostu posklejać, i jest to na moje oko jej wina, a nie szczoteczki. Trzeba szybko i sprawnie pracować, im dłużej będziecie się z tym bawić, tym gorzej. Jak już uda mi się ich nie posklejać, to efekt jest bardzo ładny. Włoski są zagęszczone, a spojrzenie bardziej wyraziste. Przede wszystkim efekt jest naturalny, nie przesadzony. Idealny na co dzień. Wytyszowanie obu brwi zajmuje mi raptem minutę, więc jest to idealny produkt dla zabieganych, szukających oszczędności czasu podczas porannego makijażu. Producent deklaruje, że jest to produkt wodoodporny i tego nie weryfikowałam, ale rzeczywiście, trwałość całodniowa, bardzo dobra. Nic się nie rozmazuje, nie kruszy, a kolor nie błędnie. Od rana do wieczora wygląda tak samo. Nie miałam żadnych problemów z demakijażem, zmyjemy tusz nawet samą wodą z pianką. Wydajność zasługuje na wyróżnienie. Naprawdę, na bardzo długo mi to opakowanie wystarczyło. Dostępność też na plus, kupiłam w Rossmannie w cenie około 17 zł, to była jakaś promocja. Regularna wynosi około 27 zł. Ogólnie dość fajny produkt, ale nie na tyle, żebym kupiła ponownie. Istnieje ryzyko posklejania włosków, no i szkoda, że tak słabo utrwala.
    Zalety:
    • ładny, naturalny efekt końcowy
    • bardzo twarzowy kolor
    • szybkość aplikacji
    • odpowiednia, precyzyjna szczoteczka, wygodnie się nią manewruje
    • dobrej jakości opakowanie
    Wady:
    • nie radzi sobie z usztywnieniem włosków
    • łatwo z nim przesadzić i posklejać włoski
  • 7 listopada 2023 o 11:38
    Najlepszy żel do brwi jakiego używałam!
    Z wrażenia zalogowałam się na konto na Wizażu po kilkunastu latach, jak zobaczyłam, że ten produkt nie ma jeszcze recenzji. Mam bardzo jasne brwi i bardzo długo poszukiwałam odpowiedniego kosmetyku, który: - podkreśli brwi - da efekt naturalnie wyglądających brwi - jest łatwy i szybki w użyciu - jest wodoodporny i nie spłynie podczas intensywnego treningu Nie zależało mi na cenie.. Testowałam różne produkty w tym dwa z wyższej półki cenowej (Benefit oraz drugiej marki, nazwy nie pamiętam, ale typu YSL, ale niestety został wycofany). Benefit dwukrotnie był dla mnie za jasny (dwa razy doradzała mi ekspertka z Sephory) i nie był taki łatwy w użyciu. Ten kosmetyk kupiłam bez większych nadziei, ale zaskoczyłam się i to bardzo. Mogę przyznać, że jest to mój KWC do brwi! Jest tani, łatwo się nim posługiwać, brwi wyglądają naturalnie, kolor wygląda naturalnie, idealnie pasuje do mojej cery i włosów, nie spływa podczas bardzo intensywnych treningów gdzie pot cieknie z czoła i wisienka na torcie - jest tani i łatwodostępny! Bardzo polecam :)
    Zalety:
    • łatwość użytkowania
    • efekt naturalnych brwi
    • wodoodporny
    • tani
    Wady:

Zobacz także inne Tusze i tinty do brwi