Tusze i tinty do brwi

Rimmel Wonder Last Brow Tint Tusz Do Brwi 002
Rimmel Tusz do Brwi Wonder'Last 002 Soft Brown
notino.pl
Rimmel Wonder Last Brow Tint Tusz Do Brwi 002

Nasi użytkownicy zostawili 251 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 kwietnia 2025 o 15:07
    tusz do brwi
    Rimmel Wonder’Last Brow Tint for Days to hit, jeśli chcesz mieć idealne brwi bez codziennego poprawiania – łatwa aplikacja, naturalny efekt i super trwałość, która naprawdę trzyma się kilka dni.
    Zalety:
    • trawalość jego
    Good7x
    24 marca 2025 o 15:06
    Beznadziejny produkt..
    Produkt zapowiadał się obiecująco, ale niestety bardzo się zawiodłam. Dobrze, że trafiłam na niego w promocyjnej cenie 5 zł, bo tylko tyle jest warty. Skleja brwi, nie radzi sobie z prześwitami, a tym samym ciężko współpracuje. Aplikator, choć precyzyjny, nie ułatwia aplikacji i powoduje trudności w uzyskaniu równomiernego efektu. Z pozytywów - grzebyk jest naprawdę fajny.
    Zalety:
    • grzebyk-szczoteczka
    Wady:
    • trudna aplikacja,
    • nie radzi sobie z prześwitami,
    • skleja brwi,
    • odcień 001 Blonde wpada w rudy
  • 15 sierpnia 2022 o 17:17
    Nie polecam
    Czaiłam się na ten produkt od dawna jednak zawsze coś stawało na przeszkodzie by go kupić. Przypadkiem natrafiłam na niego w promocyjnej cenie i ciesze się że nie przepłaciłam bo nie jest wart swojej ceny. Owszem żel na brwiach jest bardzo trwały jednak kolor, mam numerek 003 o nazwie Medium Brown jest bardzo słabo napigmentowany , albo ja trafiłam na bubel , nie wiem. Ciężko używa mi się tego produktu do brwi, aplikator jest mało precyzyjny . Na plus jest grzebyk-szczoteczka którą sobie zostawię ,przyda się przy moich gęstych brwiach .
    Zalety:
    • Szczoteczka i grzebyk
    • Aplikator nieprecyzyjny
    • Kolor którego prawie nie widać , nie radzi sobie z ubytkami
    95Nessa
    7 marca 2022 o 13:48
    Bardzo trwałe
    Tusz do brwi jest świetny szczególnie dla osób z bardzo jasnymi bądź rzadkimi brwiami, bardzo długo się utrzymuje, grzebyczek dość niespotykany, ale sprawdza się. Robi na brwiach „beton”, kolor blonde jest odpowiedni, nie ma rudych tonów, polecam jasnym blondynkom, aplikator pędzelek wydał mi się na początku trochę kłopotliwy, ale przy użyciu zauważyłam, że naprawdę jest bardzo dobry do tego typu produktu, polecam!
  • 23 grudnia 2021 o 19:52
    Nie mogę się do niego przekonać
    Ten produkt zaczął mnie interesować już w momencie gdy pojawił się w wizażowym testowaniu . Nosiłam się z zamiarem kupna , ale finalnie dostałam go w prezencie od kochanej Intermanki <3 . Makijaż brwi wykonuje codziennie i pomyślałam , że może taki tint będzie fajny jako zastępstwo dla pomady i żelu utrwalającego . Niestety , musiałam się trochę nakombinować by znaleźć na niego idealne zastosowanie a i tak nie mogę się do końca do niego przekonać . Opakowanie produktu wizualnie jest ok - to taka plastikowa tuba z estetyczną naklejką . W zatyczce mamy ukryty aplikator do tintu oraz grzebyk i szczoteczkę do rzęs . Aplikator bardzo mi przypomina takie , które czasem znajdziemy w eyelinerze gąbeczkowy , stożkowaty i dość miękki . Do grzebyka i szczoteczki również zastrzeże nie mam - nie są zbyt twarde , nie wyrywają brwi i łatwo się nimi manewruje . Posiadam odcień 001 Blonde - wygląda w opakowaniu i na swatchu na dłoni jak ciepły brąz z lekką domieszką szarości . I gdyby tak wyglądał na brwiach to by było idealnie , no ale niestety. Mam szare , wręcz stalowe oczy a włosy farbuje na szarości i mroźne blondy , dlatego ciepłe odcienie produktów do brwi nie do końca mi pasują , liczyłam więc , że zawarty w tym tincie szary pigment będzie się mocno wybijał . Tak się niestety nie stało . Aplikacja nie jest może i problematyczna , ale trzeba na nią chwilkę poświęcić - w momencie nakładania tintu na brwi zaczynają się na nich robić takie mimi grudki i to dość jasne , jest wiec to bardzo widoczne i koniecznie trzeba to naprawić . Fajnie , że jest tu i ten grzebyk i szczoteczka , dzięki temu da się brwi doprowadzić do ładu , ale ogółem cały czas mam wrażenie , że konsystencja tego produktu jest nieco zbyt gumowa i coś mi w tym nie do końca pasuje ( i to niezależnie od tego , jaką ilość produktu nałożę ). Jak pisałam wcześniej musiałam znaleźć na niego sposób . Użyty na pomadę i ubytki wypełnione bronzerem kompletnie się nie sprawdził - wyglądał mega glutowato i nieestetycznie . Więc odpada . Nakładam więc solo i tak jest niby najlepiej ale ! Mimo , iż nakłada się go prosto to ciężko pokryć nim równo drobne ubytki w brwiach . A mam dość gęste brwi i nie powinno być z tym problemu . Co nałoże to po przejechaniu szczoteczką to znika i to niezależnie czy robie to od razu czy chwilkę odczekam . Nie daje mi uczucia ani optycznego wypełnienia brwi , ani nadania im delikatnej objętości . Utrwala - to muszę przyznać , ale przez to , że jest to produkt lekko gumowaty to jednak jest widoczny na brwiach ( wyglądają jakby były lekko wilgotne ) . nie do końca mi to pasuje , lubię naturalnie podkreślone brwi , a tu z tym tak nie do końca . No i oczywiście jednak odrobinę pomady muszę do niego dołożyć , bo inaczej te moje brwi mi się jednak do końca nie podobają . A i ta trwałość na 2 dni u mnie też kuleje - przy wieczornym demakijażu wszystko się ściera . Także lipa . Ciężki w pożyciu ten produkt . No myślałam , że to będzie coś fajnego bo w końcu innowacja a tutaj zamiast zaoszczędzić czas to muszę go na makijaż brwi przeznaczyć jeszcze więcej . Może to być oczywiście kwestia odcienia , gdyż widzę pozytywne recenzję i to sporo , wiec nie można powiedzieć aby każdy miał ten produkt za gniota . Ja jednak nie polecam i na tym jednym opakowaniu kończę przygodę z tym produktem .
    Zalety:
    • wygodna forma aplikacji
    • szczoteczka i grzebyk są dobrej jakości
    Wady:
    • odcień blonde na brwiach zbija się w jasne grudki
    • gumowata konsystencja
    • nie zostaje na brwiach dwa dni
    • nie można wypełnić nim za bardzo ubytków w brwiach

Zobacz także inne Tusze i tinty do brwi