Wody termalne i mgiełki do twarzy

Iwostin Woda termalna

• 22 października 2023 o 21:20
    Łagodzi, fajnie odświeża buzię.
    Woda idealna aby odświeżyć skórę nie tylko twarzy. Opakowanie bardzo ładne praktyczne, eleganckie z atomizerem. Dostępna w aptekach, dość wydajna, łagodzi, fajnie odświeża buzię, warto ją mieć, szczególnie w upalne dni, nie wywołuje podrażnień.
  • 28 października 2019 o 21:17
    Jak kazda inna
    Woda termalna Iwostin to woda jak wiele innych na wynku. Bardzo lubie wody termalne szczegolnie latem wiec chyba wyprobowalam juz wszystkie dosteone na rynku, Są idealna aby odswiezyc skore nie tylko twarzy ale i calego ciala w upalne dni. Opakowanie bardzo ladne praktyczne, eleganckie. Atomizer nie zacial mi sie ani razu wiec duzy plus. Dobrze odświeza i orzezwia skórę. Dostepna jest chyba w kazdej aptece wiec tez plus za to, ze nie trzeba chodzic i szukac. Produk jest dosc wydajny, przy umiarkowanym stosowaniu wystarczyl mi na jakies 3 miesiace.
    Zalety:
    • atomizer
  • 7 kwietnia 2019 o 8:28
    Całkiem całkiem
    Kupiłam ja i w sumie nie żałuję zakupu, fajny produkt w fajnym opakowaniu, łagodzi, fajnie odświeża buzię. Uważam że do dobry produkt dla cer z problemem trądziku. W moim mieście jest ciężko dostępna i osobiście kupiłam ja na internecie, i zapewnie jeszcze nie raz kupię zwłaszcza na gorące letnie dni. Opakowanie fajne, zapachu nie ma w sumie
    Zalety:
    • Opakowanie oraz jego forma
    • Lagodzi
    • Odświeża
    Wady:
    • Dostępność
    kejterr
    4 września 2013 o 21:17
    Jest w porządku.
    Jak każda woda termalna stanowi miły dodatek w pielęgnacji skóry. Cudów nie zdziała ale warto ją mieć, szczególnie w upalne dni- stanowi świetny sposób na odświeżenie cery. Woda termalna jest wydajna, wygodnie się ją aplikuje oraz nie wywołuje podrażnień. Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 sztuka
  • 31 sierpnia 2013 o 15:27
    jak każda inna woda termalna - chłodzi w upalne dni
    Woda termalna Iwostin to woda jak każda inna - Vichy, Avene, La Roche-Posay... Różnica tylko w cenie i pojemności. Używam wód termalnych w czasie lata - dla ochłody prysnąć twarz, szyję, dekolt, kark. Dotychczas używałam wyżej wymienionych, ale tego lata pomyślałam sobie: po co przepłacać za zwykłą wodę? I zakupilam Iwostin. Jest taka, jaka być powinna - ma sprawnie działający atomizer, orzeźwia ciało, dostępna chyba w każdej aptece. Używam tego produktu od: 3 miesięcy (nie codziennie) Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie