Catrice Nail Expert, Up to 10 Days Top Coat (Lakier utrwalający manicure do 10 dni)

airam91
    26 sierpnia 2011 o 13:34
    B. dobry ale nie KWC
    Jest świetny... tylko ze po 6 miesiącach kiedy zawartość nie sięgała pędzelka strasznie zgestniał - pół gwiazdki. Drugie pól odejmuje za to, że trzeba go nakładać co 2 - 3 dni... + pędzelek, + przeźroczyste opakowanie, + naprawdę przedłuża trwałość lakieru u mnie do ok 8 dni + cena Polecam:) Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 buteleczka ( zostało ok 1/6 zgęstniałej zawartości)
  • 26 sierpnia 2011 o 11:54
    Polecam!
    O tym lakierze słyszałam już od jakiegoś czasu, a najbardziej przekonała mnie do tego jego mini-recenzja na youtubie. Co ja powiem na ten temat? Jestem zachwycona! Charakter mojej pracy niestety niszczył mi moje paznokcie i wszystko co się na nich znajdywało w ciągu jednego dnia, co było po prostu uciążliwe, gdyż każdego dnia na nowo musiałam je malować. Z tym top coatem mogłabym chodzić nawet tydzień i nadal kolor wyglądałby świeżo i się nie obdrapywał nigdzie! Oprócz tego pięknie nabłyszcza i manicure wygląda dzięki temu jakby wykonany został przez profesjonalistkę w salonie! Jako jedyny minus mogę tu wskazać charakterystyczny dla lakierów Catrice zbyt miękki pędzelek, który nabiera monstrualną ilość lakieru :P
  • 15 lutego 2011 o 16:48
    3 w 1
    Ten preparat nie tylko utrwala lakier, również nabłyszcza i przyspiesza wysychanie! Jak w tytule - 3 w 1. Ma lejącą konsystencję i smukły pędzelek, dzięki czemu rozprowadza się równomiernie, błyskawicznie zasycha i ładnie wiąże lakier. Dodatkowo nabłyszcza i wygładza płytkę. Dobrze spełnia funkcję utrwalacza - lakier wygląda przyzwoicie o 1-2 dni dłużej, czyli jest ok, ale bez cudu. Drobne porządki, zmywanie naczyń czy zwykła kąpiel nie pozwolą naszym paznokciom wyglądać nienagannie przez 10 dni, nawet przy 15-tu warstwach utrwalacza ;) Top coat pięknie nabłyszcza lakier i dodatkowo go wygładza. Schnie błyskawicznie, równocześnie przyspiesza wysychanie lakieru i chroni przed wgnieceniami. Po prostu porządny wielozadaniowy top coat, polecam! Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
    zanti
    13 lutego 2011 o 11:34
    Jak dla mnie najlepszy top coat
    Kupilam ten lakier ok 2 m-cy temu i stal sie on moim numerem 1 jezeli chodzi o lakiery utrwalajace manicure.Swietnie sie rozprowadza,wspaniale blyszczy i do tego schnie w ciagu kilku sekund.Mimo iz w pracy calymi dniami siedze w rekawiczkach lakier ten nie opryskuje i trzyma sie rewelacyjnie przez calutki tydzien.Jestem bardzo zadowolona z tak profesjonalnego produktu za tak nie wielkie pieniadze.
  • 13 lutego 2011 o 0:11
    super
    to mój pierwszy lakier utrwalający, więc nie mam porównania z innymi, jednak jestem w pełni zadowolona z tego produktu. Używam go od pół roku za każdym razem gdy maluje paznokcie. Rzeczywiście utwardza lakier i przedłuża jego trwałość, ładnie nabłyszcza. Szczególnie dobrze wypada w połączeniu z Wibo extreme nails - paznokcie nawet po 9 dniach wyglądają dobrze. Przez 7 miesięcy zużyłam pół buteleczki. CHoć produkt troszkę zgęstniał, to nadal nadaje się do użycia i świetnie sie sprawuje. Pędzelek jest bardzo poręczny. Używam tego produktu od: 7 miesięcy Ilość zużytych opakowań: połowa 1 opakowania