Pianki do golenia dla kobiet

Isana Fruity Breeze, Shaving Foam Pianka do golenia

• 5 lutego 2025 o 14:18
    Bardzo fajna pianka do golenia
    Isana Fruity Breeze – owocowa przyjemność podczas golenia! Pianka do golenia Isana Fruity Breeze to prawdziwa uczta dla zmysłów! Jej zapach to tropikalna eksplozja soczystego mango i słodkiej brzoskwini, która sprawia, że każda chwila pielęgnacji staje się wyjątkowo przyjemna. Aromat jest intensywny, ale nieprzytłaczający – subtelnie utrzymuje się na skórze, dodając jej świeżości. Konsystencja? Idealna! Pianka ma aksamitną, puszystą formułę, która doskonale rozprowadza się na skórze. Nie spływa, nie zanika zbyt szybko, a jednocześnie jest lekka i komfortowa. Zapewnia świetny poślizg maszynce, minimalizując ryzyko podrażnień i pozostawiając skórę gładką oraz nawilżoną. Cena i wydajność – duży plus! Jak na produkt drogeryjny, cena jest niezwykle przystępna, co czyni tę piankę świetnym wyborem dla każdej osoby szukającej dobrej jakości w rozsądnej cenie. Mimo lekkiej formuły jest bardzo wydajna – niewielka ilość wystarcza na dokładne pokrycie skóry, dzięki czemu jedno opakowanie starcza na długi czas. Dla kogo? Pianka Isana Fruity Breeze sprawdzi się nawet przy wrażliwej skórze – nie uczula, nie powoduje podrażnień i pozostawia skórę gładką oraz przyjemnie nawilżoną. To must-have dla każdej osoby, która ceni sobie komfort i owocowe aromaty w codziennej pielęgnacji! Podsumowując – doskonały produkt za świetną cenę, który zamienia rutynowe golenie w pachnący, owocowy rytuał!
  • 15 listopada 2024 o 0:04
    Jestem zadowolona ze stosowania tej pianki do golenia
    Isana Fruity breeze, pianka do golenia- kupilam ją w Rossmann za nie całe 5 zł na promocji. Opakowanie z bardzo ładną, przyciągającą uwagę, kolorową szatą graficzną. Pojemność to 150 ml.Produkt jest bardzo wydajny. Pianka jest koloru białego, jest gęsta, delikatna. Dobrze spełnia swoje zadanie.Zapach pianki jest przyjemny, delikatnie owocowy, wyczuwam mango, brzoskwinię. Pianka nadaje maszynce dobry poślizg, zmiękcza włoski, ułatwiając golenie, zapobiega zacięciom w trakcie depilacji. Jestem zadowolona z zakupu i ze stosowania tego produktu. Spełnił moje oczekiwania, jest w 100 %zgodny z tym co obiecuje producent. Kupie ponownie, polecam wypróbować na własnej skórze.
    • Skuteczność działania
    • Przyjemny, delikatny owocowy zapach
    • Przystępna cena
    Wady:
    • Na chwilę obecną brak
  • 3 października 2024 o 17:50
    Podróż do owocowej krainy
    Uwielbiam pianki do depilacji marki Isana i jestem im wierna od lat. Chętnie sięgam po wersje limitowane, które zawsze pozytywnie zaskakują przyjemnym zapachem i ładną szatą graficzną. W tym wydaniu producent oferuje nam energetyzujący żółty kolor, papużkę i smakowicie wyglądające owoce. Kosmetyk zamknięty jest w klasycznym opakowaniu. Dozownik działa sprawnie i podaje odpowiednią porcję produktu. Pianka Fruity Breeze zachwyca soczyście owocowym zapachem mango i brzoskwini. Dzięki niemu zabieg depilacji staje się błogim rytuałem, a nasze myśli przenoszą się w egzotyczną podróż. Konsystencja pianki jest lekka i bardzo puszysta. Kosmetyk dobrze rozprowadza się na skórze i daje znakomity poślizg. Maszynka śmiga po warstwie pianki, sprawnie usuwając niechciane włoski. Kosmetyk pozostawia skórę gładką, delikatnie nawilżoną i pachnącą. Mam wrażenie, że ten wariant nawilża nieco lepiej niż jego poprzednicy. W składzie znajdziemy m.in. glicerynę, aloes i ekstrakt z mango. Pianka minimalizuje ryzyko skaleczeń i podrażnień. Dodatkowym atutem produktu jest bardzo przystępna cena. Zużyłam już dwa opakowania i biegnę po następne :) Polecam!
    Zalety:
    • ułatwia golenie
    • nawilża i wygładza skórę
    • zapobiega podrażnieniom
    • łatwa aplikacja
    • piękny, owocowy zapach
    • ładne, barwne opakowanie
    • wydajna
    Lothris
    28 sierpnia 2024 o 16:33
    Oferuje wszystko: ochronę, nawilżenie i zapach.
    Bardzo się cieszę z tego zakupu. Po pierwsze, że w tak pięknie pachnący sposób urozmaiciłam sobie golenie w ciepłe miesiące - i to bez podrażnień. Opakowanie pocieszne. Ciepłe kolory, papużka + napis "owocowa bryza" kupiły mnie z marszu. Zmęczona życiem zapragnęłam lata przynajmniej podczas golenia nóg. Jedyny minus, opakowanie jest gładkie i pod wpływem wody i samej pianki śliskie. Pianka ma przyjemną konsystencję, nie rozpuszcza się od razu, a pokrywa skórę gęstą warstwą. Zapach tropikalnych owoców produktu od razu unosi się wokół. Odrobina zwilżenia wystarczy, by pianka dobrze osiadła na skórze i nie spływała z miejsce, które chcemy ogolić. Ostrze maszynki bez przeszkód robi to, co ma robić, a po zmyciu całokształtu wodą skóra prezentuje się pachnąco, jest nawilżona i gładka. Podrażnienia zostały zminimalizowane. Polecam stosować piankę w innym czasie niż przy okazji prysznica ze względu na ryzyko zmarnowania jej. Pianka nie podrażniła mnie.
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Gęsta pianka
    • Ułatwia golenie poprzez ochronę skóry i nadawanie odpowiedniego poślizgu maszynce.
    • Ładna szata graficzna
    Wady:
    • Śliskie opakowanie
    Marza97
    22 lipca 2024 o 9:23
    Puszysta pianka
    Pianka od Isany jest w bardzo okazyjnej cenie, za ok 6-7 zł i to bez promocji! Jest wydajna i daje super puch. Trzyma się na ciele i nie spływa, maszynka po niej dobrze sunie, nie zacielam się do tej pory. Pianka nie wysusza skóry, nie podrażnia. Polecam bardzo, na pewno kupię ponownie, bo bardzo dobrze sprawuje się w swojej roli!
    • gęstą piana