Pianki do golenia dla kobiet

Venus Pianka do golenia `Żurawina & mango`

• 17 czerwca 2024 o 5:17
    Jak dla mnie HIT!!!
    Od jakiegoś czasu używam pianki do golenia Venus z polecenia przyjaciółki o zapachu żurawiny i mango i jestem nią zachwycona! Pianka ma niezwykle przyjemny, owocowy zapach, który sprawia, że golenie staje się prawdziwą przyjemnością. Konsystencja pianki jest idealna – gęsta i kremowa, dzięki czemu łatwo się rozprowadza i zapewnia dokładne golenie. Skóra po użyciu jest gładka i nawilżona, bez podrażnień czy zaczerwienień. Nigdy wcześniej nie miałam tak przyjemnych doświadczeń z piankami do golenia jak z nią! Działanie pianki jest naprawdę mega – golenie jest szybkie i efektywne, a skóra pozostaje miękka i pachnąca. To zdecydowanie mój ulubiony produkt do golenia i gorąco go polecam każdemu!
    Zalety:
    • gładka i nawilżona skóra
    • skóra bez podrażnień i zaczerwień
  • 31 sierpnia 2023 o 9:33
    Sprawdza się
    Miałam czas, kiedy szukałam idealnej pianki do golenia. I wtedy kupiłam właśnie ją - jedyną piankę Venus dostępną w miniaturce w moim Rossmannie. Uwielbiam ją, i ciągle kupuję. Pianka przepięknie pachnie. Wyczuwam owocowe nuty, ale to nie ulepek - nawet odrobina świeżości. Dzięki temu przyjemnie się ją nakłada. Konsystencja jest dla mnie optymalna - pianka po aplikacji na dłoń jest gigantyczna, i wystarczająco sztywna, by podczas smarowania po nodze nie stała się wodnista. Świetnie utrzymuje konsystencję pianki! Nawet, jeśli na skórze jest warstwa wody, nie traci sztywności.
  • 17 sierpnia 2023 o 6:36
    Pianki do golenia to moje ulubione produkty do depilacji, często kupuję nowe i zmieniam kosmetyki, których używam. Ostatnio kupiłam sobie piankę marki Venus o zapachu mango i żurawiny. Lubię takie owocowe zapachy, a to połączenie wydawało mi się być ciekawe. Pianka ma przyjemną konsystencję, daje świetny poślizg maszynce i zapobiega zacięciom i podrażnieniom. Opakowanie Opakowanie jest charakterystyczne dla tego typu produktów. To wysoka aluminiowa butelka z dozownikiem. Ciekawa i wyrazista kolorystyka sprawia, że nie sposób przeoczyć tego produktu na półce w drogerii. Dozownik pozwala nałożyć odpowiednią ilość produktu. Nie zacina się i służy do samego końca bezproblemowo. Pianka Pianka na białą barwę, choć spodziewałam się może jakiejś barwionej wersji. Zapach pianki jest intensywny i mocno owocowy, takie nuty lubię najbardziej w kosmetykach. Po depilacji utrzymuje się chwilę na skórze. Bardzo lubię ten aromat. Pianka ma puszystą i gęsta konsystencję, dzięki czemu wygodnie można ją nałożyć na skórę, nie spada podczas aplikacji. Golenie nią jest ułatwione, maszynka zyskuje dobry poślizg i gładko sunie po skórze usuwając zmiękczone pianką włoski. Po goleniu skóra jest miękka i gładka w dotyku. Podrażnienia i zaczerwienienie nie występuje. Pianka zapobiega też ewentualnym zacięciom. Jest wydajna i ma korzystną cenę, można kupić ja w wielu miejscach. Plusy Ładny zapach Gęstą konsystencja Nawilżenie i ochrona przed podrażnieniami Wydajność. Cena Praktyczne opakowanie
    SandriQ
    1 lipca 2023 o 13:05
    W porządku
    Venus -nazwa marki przywodzi na myśl imię rzymskiej bogini miłości i piękna. I coś w tym jest,bo tworzy produkty kosmetyczne dedykowane właśnie płci pięknej w tym kilka wariantów pianek do golenia. Smukła,wysoka butelka aluminiowa skrywa 200 ml produktu.Pokryta jest różowym kolorem wraz z napisami dwujęzycznymi i nieznacznymi ozdobnymi wstawkami graficznymi. Produkt jest odpowiedni dla skóry wrażliwej,wzbogacony masłem mango,gliceryną,ekstraktem z żurawiny,witaminą E. Przez szybkie zakupy przeoczyłam,że w składzie jest też trietanoloamina,ale na szczęście jest to produkt zmywalny,który mamy tylko chwilę na skórze.Z informacji podanych na opakowaniu nie odczytamy daty ważności,ale PAO nas informuje,żeby zużyć specyfik 12 miesięcy po otwarciu. Opakowanie posiada ,plastikowy aplikator,który trzeba nacisnąć,zabezpieczono go nakładką.Działa on bardzo sprawnie przez cały okres użytkowania,mamy nad tym kontrolę ,bo dozuje odpowiednią ilość pianki. Kosmetyk ma przyjemną woń, biały kolor,jest zbity i sprężysty.Dzięki odpowiedniej formule płynnie rozprowadza się go po skórze,a ten nie spływa z miejsca nawet przy kolejnej dozie. Maszynka plus pianka to duet idealny,ponieważ kosmetyk świetnie ułatwia golenie,minimalizuje podrażnienia czy skaleczenia i sprawia,że nożyki dają się jeszcze lepiej prowadzić,bo poślizg ułatwia ich pracę. Pianka nie wywołała u mnie uczulenia i dzięki niej zmniejszyłaby pojawianie się u mnie tzw.truskawkowych nóg. Jest niesamowicie wydajna,można się nią cieszyć przez bite kilka miesięcy. Ja jej używam co drugi dzień. Do kupienia w Rossmann,Hebe,hipermarketach -stacjonarnie i jak zawsze w sieci w niskiej cenie.
    Zalety:
    • Cena❤️
    • Design❤️
    • Dostępność ❤️
    • Spełnia swoje zadanie ❤️
    • Konsystencja❤️
    • Zapach❤️
    • Nie uczula❤️
    • Wydajność ❤️
    Wady:
    • W składzie jest składnik,którego unikam (triethanolamina)????
  • 24 maja 2023 o 6:55
    super produkt
    kupiłam bo skusiła mnie swoim kolorem opakowania - lubię kolor różowy bo zawsze przyciąga mój wzrok. Opakowanie duże - wystarcza na kilkanaście użyć - cena ok - zapach bardzo delikatny i przyciągający moją uwagę. Po nałożeniu bardzo dobrze się można golić a po zabiegu skóra zostaje delikatna bez podrażnień. Włoski nie wrastaja się później. Ja polecam
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    • ładny zapach