WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Pianki do golenia dla kobiet

Venus Nawilżająca pianka do golenia `Melon & olej awokado`

• 22 lutego 2025 o 12:07
    Super.
    Pianka znajduje się w klasycznym opakowaniu. Konsystencję ma gęstą i zbitą. Maszynka łatwo sunie po skórze pokrytej nią. Produkt nie zapycha maszynki. Nie wysusza ona skóry. Przy jej użyciu mam wrażenie, że ciężej jest się zaciąć. Jej cena nie jest wysoka i można ją kupić w wielu miejscach.
  • 6 stycznia 2025 o 15:59
    Pianki do golenia to moje ulubione produkty do depilacji, często kupuję nowe i zmieniam kosmetyki, których używam. Ostatnio kupiłam sobie piankę marki Venus z melonem i awokado i ten zakup zlaiczam zdecydowanie do udanych. Lubię takie owocowe zapachy, a to połączenie wydawało mi się być ciekawe. Pianka ma przyjemną konsystencję, daje świetny poślizg maszynce i zapobiega zacięciom i podrażnieniom. Opakowanie jest charakterystyczne dla tego typu produktów. To wysoka aluminiowa butelka z dozownikiem. Ciekawa i wyrazista kolorystyka sprawia, że nie sposób przeoczyć tego produktu na półce w drogerii. Dozownik pozwala nałożyć odpowiednią ilość produktu. Nie zacina się i służy do samego końca bezproblemowo. Pianka na białą barwę, jest gęsta, kremowa i zbita. Zapach pianki jest intensywny i mocno owocowy, takie nuty lubię najbardziej w kosmetykach. Po depilacji utrzymuje się chwilę na skórze. Bardzo lubię ten aromat. Pianka ma puszystą i gęsta konsystencję, dzięki czemu wygodnie można ją nałożyć na skórę, nie spada podczas aplikacji. Golenie nią jest ułatwione, maszynka zyskuje dobry poślizg i gładko sunie po skórze usuwając zmiękczone pianką włoski. Po goleniu skóra jest miękka i gładka w dotyku. Podrażnienia i zaczerwienienie nie występuje. Pianka zapobiega też ewentualnym zacięciom. Jest wydajna i ma korzystną cenę, można kupić ja w wielu miejscach.
    Zalety:
    • Ładny zapach
    • Gęstą konsystencja
    • Nawilżenie i ochrona przed podrażnieniami
    • Praktyczne opakowanie
  • 30 października 2024 o 19:21
    Super!
    Pianka zamknięta jest w typowym dla tego rodzaju produktów opakowaniu. Jej konsystencja jest gęsta i zbita. Maszynka świetnie sunie po skórze pokrytej pianką. Produkt nie zapycha maszynki. Nie wysusza ona skóry. Przy jej użyciu mam wrażenie, że ciężej jest się zaciąć. Jej cena nie jest wysoka i można ją kupić w wielu miejscach.
    KIN0183
    27 września 2024 o 11:29
    Do suchej skóry jest idealna :)
    Piankę kupiłam z ciekawości bo z firmy Venus to przeważnie miałam maszynki fo golenia tylko. Wzięłam wersję nawilżającą , zapach malon&olejavokado i szczerze powiem ,że się polubiłam z nią od pierwszego użycia :). Pianka ma bardzo dobra konsystencję , pozwala na dokładne sunięcie maszynki po skórze. Od czasu używania pianki nie mam uczucia napięcia skóry po goleniu np.nóg, a zazwyczaj miałam z tym problem ponieważ moja skóra jest sucha. Tutaj skóra jest miła w dotyku , jakby nawilżona i nie muszę odrazu używać balsamu. Zapach jest obłędny a odrazu zaznaczę że nie jestem fanem zapachów melonych :). Pianka jest wydajna, pompka do wyciskania się nie zacina , opakowanie rzucjace się w oczy przez kolory :) ,cena przystępna. Ta wersja pianki nie zostawia dziwnego osadu na wannie :) ,to kolejna zaleta tego produktu. Więc same plusy zero minusów , na pewno zakupię ja jeszcze raz :).
    Lothris
    3 czerwca 2024 o 16:07
    Pięknie pachnące wsparcie.
    Pianka świetnie sprawdza się dalej już od pierwszej wersji. Bardzo uprzyjemnia proces golenia. Pianka jest zbita, lecz puszysta (Dotykanie jej działa jak antystres ;)), nie spływa ze skóry dobrze się na niej rozprowadzając. Poza tym pięknie pachnie! Pozostawia na skórze delikatną warstwę ochronną. Skóra po depilacji jest zadbana, ochroniona, nawilżona, miła, miękka w dotyku i ładnie pachnąca. Maszynka współpracuje z nią świetnie. Opakowanie, wysokie, wysmukłe i poręczne. Pianka nie podrażniła mnie.
    Zalety:
    • Puszysta, gęsta pianka, która trzyma się skóry i ułatwia golenie
    • Nie podrażnia, chroni przed podrażnieniami
    • Pięknie pachnie