WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Odżywki do włosów

Dove Hair Therapy, Silk and Sleek Conditioner Wygładzająca odżywka do włosów

Nasi użytkownicy zostawili 48 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 sierpnia 2019 o 16:43
    PRAWIE 5
    Z natury mam włosy proste i cienki, ale często mam problem z odstającymi kosmykami. Puszenie się to także ich wada, o ile kocham jesień o tyle nie cierpię wiecznego puchu na włosach o tej porze. Po tej odżywce włosy są ujarzmione, dociążone, idealnie proste. Mięciutkie, gładkie, nie plączą się. Niestety to działanie antypuszące jest tylko po umyciu, kiedy na kolejny dzień wyszłam na dwór, a była spora wilgotność powietrza i mżawka, wszystkie kosmyki powędrowały do góry... A szkoda, bo myślałam, że znalazłam ideał. Ale mimo wszystko daję mocne 4. :)
    bohoo
    5 stycznia 2017 o 21:21
    Tak jak miało być
    Odżywka działa tak jak obiecuje producent. Wygładza, prostuje i ułatwia rozczesywanie. Pomaga przy rozczesywniu nawet największych kołtunów, co przy moich włosach dość często się zdarza. Pachnie przyjemnie. Uwielbiam!
  • 4 października 2015 o 10:51
    cudowny zapach
    Jedna z dwóch moich ulubionych odżywek, stosuje je przemiennie co 2 miesiące, aby nie przyzwyczajać włosów. + cudowny zapach, taki budyniowy.. kocham! <3 + naprawdę ujarzmia, wygładza niesforne włosy + dostępność, kupuję ją zawsze w Rossmannie + cena, jest OK +- wydajność, jako taka Używam tego produktu od: 3 lata Ilość zużytych opakowań: 5 małych opakowań
  • 27 marca 2015 o 23:50
    Jedna z lepszych
    Mam kilka swoich pewników wśród odżywek i masek. Odżywka Dove jest jednym z nich. Niezależnie od tego, jak fatalnego szamponu użyję (niektóre potrafią zrobić z włosów stóg siana nie do ujarzmienia) po jej użyciu moje włosy zawsze wyglądają co najmniej nieźle. Plusy: +wygładza włosy +nie obciąża +włosy po jej użyciu mniej się puszą +wydajność +niska cena +włosy są bardziej lśniące (nie muszę wspomagać się jedwabiem, co zwykle robię) Minusy: -kiedyś się kończy Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 7 września 2014 o 14:45
    MOJA 5 BUTELKA
    w SWOIM ŻYCIU UZYWAŁAM WIELE ODŻYWEK PRZEDE WSZYSTKIM TE Z WYŻSZEJ PÓŁKI ta odżywka ekspresowo wygładza włosy -wszyscy zawsze myślą ,ze je prostowałam:) a tak nie jest:)od roku jest moim nr 1 polecam!!! ps lepsza od kerastase...:) Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 5 opakowań