Palmolive Naturals, Moc Natury, Szampon wzmacniający do włosów normalnych

• 7 lipca 2017 o 0:13
    Najlepszy z serii Palmolive
    Jest to najlepszy szampon z serii Palmolive, pozostałe są takie sobie , w szczególności najgorszy jest w pomarańczowym opakowaniu. Bardzo lubiłam myć włosy tym szamponem bo miał piękny jabłkowy zapach, dobrze się pienił, włosy po umyciu były świeże, gęste, miłe w dotyku, lśniące, długo pachniały, szybko wysychały i łatwo się rozczesywały. Fajne opakowanie w wiosennym kolorku, nie drogi, wydajny. Długo go nie używałam i z chęcią bym do niego wróciła ale nie mogę go nigdzie znaleźć.
    Zalety:
    • piękny zapach
    • dobrze się pienił
    • efekt: wł. miłe w dotyku, gęste, świeże, lśniące
    • szybko wysychały
    • łatwe rozczesywanie bez użycia odżywki
    • wiosenne opakowanie
    • nie drogi
    • wydajny
    • dobrze się pienił
    Wady:
  • 11 lipca 2015 o 20:46
    Dobry produkt
    Szampon bardzo przyjemny w sotoswaniu ze wzgledu za intensywny jablkowy zapach oraz sklonnosc do pienienia sie. Osobiscie bardzo lubie go rowniez za kremowa konsystencje oraz dobre, delikatne oczyszczenie skory glowy oraz wlosow. Niestety u mnie nie wzmocnil wlosow za co odejmuje gwiazdke. Po uzyciu szamonu koniecznie nalezy uzyc odzywki, w przeciwnym razie wlosy sa suche, szorstkie i bez zycia. Plus za cene, wydajnosc i dostepnosc. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 całe
  • 18 października 2014 o 19:30
    dziwny
    Kiedyś używałam szamponu do włosów farbowanych z tej firmy i mi pasował,więc postanowiłam wypróbować ten. Szampon ma śliczny,jabłkowy zapach. Konsystencja jest kremowa. Świetnie się pieni. Dobrze oczyszcza włosy z olei,ale... Moje włosy są normalne,nie są suche,nie są zniszczone.Po umyciu ich tym szamponem robią się suche w dotyku. Nawet po myciu włosów najzwyklejszym szamponem pokrzywowym czy z czarnej rzepy nie miałam takiego czegoś. Drażni mnie to,bo mam wrażenie,że są nim obklejone i nawet odżywka nie nadaje im wczesniejszej gładkości,gdy go użyję.Jakbym umyła włosy żelem pod prysznic... A zawsze bardzo dokładnie spłukuję włosy. Ale mimo tego,że robi moje włosy takie suche w dotyku,to zauważyłam,że bardzo ładnie się po nim kręcą. Hmmm.Bardzo dziwne. Jak z wydajnością,ciężko mi powiedzieć,bo mam gości,więc używa go kilka osób. Raczej nie kupię ponownie,mimo wszystko. Używam tego produktu od: prawie jedno Ilość zużytych opakowań: 3 tyg.
    Katlynn
    19 kwietnia 2014 o 10:33
    Mój ideał
    Zachęciły mnie pozytywne opinie więc sama postanowiłam go przetestować.Mogę śmiało powiedzieć że jest to mój KWC! Mam bardzo wymagające włosy i miałam wątpliwości co do działania tego produktu ale szampon spisuje sie znakomicie! Plusy: - śliczny zapach, - odżywia i wzmacnia, - nadaje blask, - włosy są lekkie,swieże,puszyste ale nie wysuszone, - włosy przetłuszczają się mniej! (co nie zdarzało się wcześniej z innymi szamponami) - włosy łatwo sie po nim rozczesują, - jest wydajny, - nie jest drogi. Nie zamieniłabym go na żaden inny :) Jedynym minusem jest to że szampon jest trudno dostepny w moim mieście. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie trzeciego opakowania
    viora
    6 kwietnia 2014 o 15:34
    Polubiłam go.
    Plusy: * bardzo ładny i świeży jabłkowy zapach * nie przesusza * włosy się po nim łatwo rozczesują * nie obciąża * włosy są miekkie w dotyku * ma ładne opakowanie * nie jest drogi Minusy: * nie zauważyłam Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe