Płatki pod oczy

Pilaten Lifting & Moisturizing, Hydrogel Eye Pads Liftingująco-nawilżające hydrożelowe płatki pod oczy

• 5 stycznia 2025 o 16:56
    Płatki pod oczy
    Kupiłam je jakiś czas temu w Lidlu. Wybrałam i te różane i te ze złotem. Przed użyciem wkładałam je na jakiś czas do lodówki, aby dawały uczucie chłodzenia. Jak za tą cenę produkt warto kupić. Duża ulga dla opuchnięć pod oczami. Delikatnie pachną. Płatki są zanurzone w dużej ilości płynu ale mimo to dobrze przylegają do skóry. Nie przesuwają się, nie odklejają się. Jestem zadowolona bo skóra pod oczami po ich użyciu jest miękka i nawilżona.
    Zalety:
    • Po wyciągnięciu z lodówki dają dużą ulgę dla opuchnięć pod oczami
    • Dobrze przylegają do skóry
    • Niska cena
    • Skóra jest miękka i nawilżona
  • 29 września 2024 o 15:05
    Bardzo zwykłe
    Płatki dostępne są w Lidlu za 4zł. W momencie zakupu były do wyboru 2 rodzaje ale nie wiem czy nie ma ich więcej. Zapakowane są w ładną saszetkę z ozdobnymi różyczkami. Ja mam 41 lat i skórę sucha .Płatki różnych firm używam kilka razy w tygodniu przed nałożeniem serum i kremu. 1.Włożyłam je na pół godziny do lodówki przez co przyjemnie chłodziły i zmniejszały poranna opuchliznę. 2. Nie pachną a myślałam że poczuje różana woń . 3.płynu nie ma za dużo przez co płatki dobrze przylegający i nie ześlizgują się że skóry .Czasem gdy esencji mamy mnóstwo trzeba z płatkami leżeć dopóki nie przyschną bo wszystko zjeżdża. Tu spokojnie chodziłam i robiłam śniadanie. 4.Skład ciekawy bo zawiera gliceryne, puder z alg, kolagen, kwas hialuronowy , puder z pereł, olej różany, ekstrakt z wodorostów. 5. Efekty- nawilżona skóra, zmniejszone obrzęki. Działanie pozytywne ale znam lepsze płatki pod oczy w podobnej cenie.
    Inne
  • 15 września 2024 o 10:24
    Różane nawilżenie i lifting skóry pod oczami od Pilaten.
    Recenzowane płatki pod oczy kupiłam w markecie i z chęcią zabrałam się za testowanie. Urocza szata graficzna opakowania z grafiką róż przyciąga uwagę na sklepowej półce. Foliowe opakowanie przezroczyste ze srebrem, wszystkimi czytelnymi informacjami dotyczącymi produktu z tacką na której umieszczono hydrożelowe płatki. W składzie esencji w której zanurzone są płatki mamy kolagen, kwas hialuronowy, puder perłowy, olejek z płatków róży, wyciąg z alg, ekstrakt z aloesu. Opakowanie umieściłam w lodówce aby zwiększyć potencjał działania, bez problemu w miejscu nacięcia przerwałam opakowanie i wyjęłam płatki umieszczając pod okiem na 15-20 minut według zaleceń producenta. Płatki są miękkie, wygodne w aplikacji, trzymają się mocno pod okiem, nic nie zjeżdża, nie odkleja się, nie rozrywa, nie podrażnia skóry wrażliwej. Otrzymałam wszystko co obiecywał producent mianowicie zmniejszyły się obrzęki, a ostatnio mało śpię oraz podkówki pod oczami z którymi często miewam problem. A teraz za mną już trzecie opakowanie i z chęcią sięgnę po kolejne jak spotkam w sprzedaży. Martwi mnie nieco fakt, że płatki wyprodukowane zostały w ChRL, uprzedzam osoby lubiące naturalne składy.
    Inne