Garnier Intensywna pielęgnacja suchej skóry, Mleczko Do Ciała zapobiegające wysuszaniu się skóry

• 18 grudnia 2010 o 12:39
    moj pierwszy
    to moj pierwszy balsam w zyciu jaki mialam bylam nim zachwycona i zreszta dalej jestem super nawilzal, wydajny, pompka bardzo praktyczna, tluste rece to lepiej bylo sobie go alozyc, same plusy, swietny naprawde, cena tez ok, wart uwagi Używam tego produktu od: od mlodych lat Ilość zużytych opakowań: sporo
  • 28 stycznia 2009 o 23:22
    Naj Naj Naj
    Mam naprawdę wymagająca i suchą skórę ale ten balsam jest po prostu najlepszy i spełnia wszystkie moje oczekiwania. Ma tylko zalety: -super nawilża, -ładnie pachnie, -efekt długotrwały, -jest bardzo wydajny, Po prostu Kosmetyk Wszech Czasów!!! Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: kilkanaście
    tutaj
    27 lipca 2008 o 23:52
    ukochany
    Balsam idealny dla mojej skóry. Super nawilża, a przy tym jest lekki i szybko się wchłania. Ma bardzo delikatny zapach, który szybko ucieka ze skóry. Używałam go w hurtowych ilościach, dzięki niemu jestem wierna balsamom z Garniera, jednek ten jest najlepszy ze wszystkich. Szkoda, że ostatnio nie widuję go w drogeriach. Naprawdę polecam Używam tego produktu od: długo Ilość zużytych opakowań: kilka(nascie)
  • 28 listopada 2007 o 11:02
    bez rewelacji
    Kiedyś badzo czeto używałam tego balsamu, teraz jest on dla mnie za mało nawilżający. Moja skóra potrzebuje bardziej treściwego kosmetyku. Daję trzy gwizdki, ponieważ ma przyjemny zapach, szybko sie wchłania, fajny w stosowaniu, jednak jak juz pisałam za mało nawilża. Używam tego produktu od:używałam jakis czas temu Ilość zużytych opakowań:3
  • 5 stycznia 2007 o 23:45
    bardzo dobry
    Skóra po jego zastosowaniu staje się faktycznie bardzo gładka i przyjemna w dotyku. Uwielbiam ten zapach. Używam go już od długiego czasu i nadal będę bo na razie nie znalazłam nic lepszego, zwłaszcza za tak niską cenę. Używam tego produktu od:1 rok Ilość zużytych opakowań:kilka