Pat & Rub Face, Krem na noc 30+

megamag
    11 lutego 2016 o 12:47
    Jestem bardzo zadowolona
    Ogólnie same plusy: - skóra jest po nim świetnie nawilżona, elastyczna i ogólnie ładniejsza; - nie zapycha porów; - ma genialny skład. Minusy: - troszkę podśmierduje; - cena. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    sosna30
    27 czerwca 2015 o 17:39
    niezastąpiony!!
    Krem na noc jest świetny! Uwielbiam jego działanie. Plusy: - krem szybko się wchłania, - nie zostawia tłustej, świecącej czy lepiącej warstwy, - po jego zastosowaniu moja skóra rano jest wypoczęta i gładka, - znikają zaczerwienienia, - co najważniejsze, jakiś czas temu borykałam się z "kaszką" na czole - po zastosowaniu tego kremu zniknęła i czoło jest gładziutkie - mam wrażenie, że to właśnie ten krem zdziałał cuda ;), - skóra twarzy jest ładnie nawilżona, - nie podrażnia, nie uczula. Minusy: - pompka opakowania, która czasami się zacina i wypluwa zbyt dużą ilość kremu, - konsystencja kremu jest dosyć gęsta i lubi zapychać pompkę, - czasami drażni mnie jego zapach. Mimo kilku minusów krem jest jednym z najlepszych jakie miałam okazję używać. Na pewno będę do niego wracać! Używam tego produktu od: trzech miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1
    adrift
    25 maja 2015 o 17:32
    świetny
    Mimo że nie skończyłam jeszcze 30 lat (i jeszcze troszkę mi brakuje), to skusiłam się na niego na promocji -40% (razem z kremem na dzień). I tak jak krem na dzień mnie trochę rozczarował, tak ten noc jest świetny. Rano budzę się z wypoczętą buzią, napiętą. Zniknęły zaczerwienienia. Wcześniej z innymi kremami stosowałam też ampułkę na naczynka, która bardzo pomogła mi z naczynkami, tak teraz używam jej nieregularnie, bo krem tak uspokoił moją cerę. Używam tego produktu od: 3 mięsiecy Ilość zużytych opakowań: niecałe 1
    Mewka87
    24 stycznia 2014 o 18:27
    Bardzo dobry
    Używam razem z ekoAmpułką dla cery naczyniowej i kremem na dzień. Wszystko to razem bardzo dobrze wpływa na moją cerę, jest nawilżona, rzadziej pojawiają się wypryski. Spełnia moje oczekiwania. Jest trochę tłustszy niż krem na dzień, ale taki ma być, nie przeszkadza mi to w niczym. Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    p4w
    23 grudnia 2012 o 9:08
    zaskoczenie
    na początku byłam rozczarowana, mam przesuszoną skórę i lubię treściwe kosmetyki, które czuję na twarzy; ten był inny - szybko się wchłaniał i był raczej tępy - używałam bo akurat nie miałam nic innego któregoś ranka zauważyłam, ze rano nie biegnę już smarować twarzy, bo nie mam dyskomfortu ściagniętej skóry jak to zazwyczaj bywało zatem to ten krem !!! mam jeszcze krem na dzień, ale jeszcze nie używałam regularnie, bo kończę inny, ale jeśli będzie taki fajny jak ten na noc to kupię ponownie na pewno polecam potestować go dłużej, bo moje pierwsze użycia nie były zachęcające Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: pełnowymiarowe