Wody perfumowane damskie

Beyonce Pulse EDP

Beyonce Pulse Woda Perfumowana 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 73 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 lutego 2022 o 23:08
    fajny dizajn nic więcej
    Jednak nie mój typ zapachu. Perfumy same w sobie mają fajną i ciekawą buteleczkę. Flakonik jest bardzo poręczny i zmieści sie w każdej torebce. Dla mnie zapach jest trochę mdlący i za słodki. Miałam dwie buteleczki tych perfum , bo tak jakoś się złożyło , że kupiłam na raz w sklepie dwa opakowania. Wykorzystałam, szybko się zużyły, może kiedyś się jeszcze do nich przekonam, ale na razie póki co to nie.
    W perfumerii
  • 1 lutego 2022 o 22:15
    Ciekawy zapach
    Dostałam ten perfum kiedyś w prezencie i nie mogę stwierdzić że jest moim ulubieńcem bo nigdy nie kupiłam drugiego flakonika ale jest to ciekawy i ładny zapach . Można wyczuć w nim wyraźny zapach cytrusów , jest orzeźwiający i zdecydowanie letni oraz bardzo dziewczęcy . Kolejną ciekawą rzeczą w tych perfumach jest flakonik który bardzo mi się podobał . Myślę że są tą fajne perfumy w fajnej cenie :)
    Zalety:
    • orzeźwiający i dziewczęcy zapach
    • flakonik
  • 22 maja 2020 o 11:35
    Flakon wywrotowiec
    Zapach bardzo mi się podoba jest lekko słodki ale nie dusi mnie ta słodyczą. To pierwsze słodkie perfumy które mi nie przeszkadzają i nie są nachalne. Są niestety krótkotrwałe i wstyd że zapach z Avonu Viva La Vita jest trwalszy od nich. Szybko wietrzeją na skorze. Flakon ciekawy ale irytujący ciągle mi się wywraca albo to ja taka niezdara jestem. Nie skreślam tych perfum i nie skreślam Beyonce bo bardzo podobają mi się jej zapachy.
  • 8 października 2019 o 11:38
    Cudowny zapach
    Przepiękny zapach o słodkiej woni z odrobiną pikanterii. Zapach długo się utrzymuje jest intensywny . Produktu używam od ponad 4 lat jestem nim zachwycona
    W perfumerii
  • 12 września 2018 o 20:24
    Ulotny, chemiczny, niedopracowany
    Mam już za sobą bardzo udaną współpracę z 2 innymi zapachami od Beyonce, ale na ten zapach sama z siebie w życiu bym się nie zdecydowała. Zostałam "obdarowana" tym zapachem, ja zawsze przechodziłam obok niego obojętnie z powodu okropnego flakonu. Bardzo lubię piękne, szklane buteleczki, a to dziadostwo nie dość, że niewygodne jak cholera, ciężkie, toporne to i najzwyczajniej w świecie brzydkie. Ok, może więc wewnątrz flakonu będzie lepiej? W końcu uwielbiam Euphorię, którą zamknięto w okropnym metalowym u-bocie? Niestety, zapach naprawdę nie powala. Zapach mam wrażenie stworzony totalnie na odwal, taka zapchajdziura - wypuścić coś, byle tylko nie było, że konkurencja coś wrzuciła na ten sezon, a my nic. W ogóle nie wyczuwam cytrusów, nie jest on zapachem świeży, jak sugerują to opisy producenta. Wyczuwam kwiat gruszki (za gruszką w kosmetyce nie przepadam, bo jej zapach jest dla mnie taki "zamulony") i drzewo sandałowe. Pulse są bardzo syntetyczne, rozwodnione, "cienkie". Jakościowo można porównać je do najtańszych sezonówek Avonu lub La Rive. Idealne dla kogoś, komu wisi czym pachnie i chce się stopić z ulicą. Trwałość naprawdę kiepska, trzymają się skóry max do 3 godzin. Jak dla mnie ogromna zapaść jakościowa tego zapachu między chociażby Heat. Szkoda, że twórcy zapachów celebrytów często idą na ilość, a nie na jakość i zamiast dłużej popracować nad fajnym, dopracowanym zapachem, tworzą po kilka byle jakich sezonówek. Bez bezpośredniego testu w drogerii, na pewno nie zdecyduję się na żadną nową wersję od Beyonce.
    Zalety:
    • Nie najgorsza wydajność.
    • Dobra dostępność.
    • Bezpieczny zapach na prezent dla kobiety, która nie jest jakąś szczególną wielbicielką perfum i która nieszczególnie przejmuje się tym, czym pachnie.
    • W dobrej cenie w perfumeriach internetowych.
    Wady:
    • Banalny, nudny zapach.
    • Kiepska trwałość, a jest to EDP.
    • Brzydki, niewygodny flakon.

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie