Wody perfumowane damskie

Christian Dior Miss Dior EDP

Christian Dior Miss Dior Woda Perfumowana 30ml

• 2 lutego 2022 o 0:49
    Można zakochać się bez pamięci!
    Można zakochać się bez pamięci! Przepiękny wiosenny i letni zapach. Zamknięty w przepięknym flakonie Zapach o akordach mocno kwiatowo - owocowych coś bardziej w kierunku słodszych zapachów ale i rześkich i uwodzicielskich. Można wyczuć głównie róże, ale również powiew cytrusowych nut z dodatkiem drzewa różanego. Zapach jest bardzo zmysłowy, aromantyczny, z takim zadziorem. Zapach zamknięty jest w pięknym szykownym ale prostym flakonie, który odzwierciedla stylistykę produktów Dior. Wariacja to korek z piękna srebrną kokardą. Trwałość...? Idealna! Na mnie utrzymuje się cały dzień. Wydajność! Idealna! Nie trzeba dużo aby otulić ciało zapachem. Przepiękny zapach, i bardzo często komplementowany.
  • 24 listopada 2020 o 10:17
    Nie dla mnie
    Z recenzją perfum jest tak, że jeśli samemu się ich nie powącha to trudno zdecydować czy zapach będzie nam odpowiadał. Zachęcona pozytywnymi opiniami postanowiłam w ciemno kupić jedną buteleczkę. Zakup okazał się nietrafiony, zupełnie nie przypadł mi do gustu. Mimo iż jestem fanką słodkich nut zapachowych, to ten jest dla mnie za ciężki i ogromnie migrenogenny. Od razu zaczęła boleć mnie głowa, a piękny flakonik wylądował na toaletce mojej siostry, która z kolei zakochała się w tym zapachu. Chcę tutaj podkreślić, że to że mi ten produkt nie przypadł do gustu nie oznacza, że innym się nie spodoba. W końcu każda z nas jest inna i świetnie że nie wszystkie pachniemy tak samo.
    Zalety:
    • flakon, trwałość
    Wady:
    • nuty zapachowe, ból głowy po użyciu perfum
  • 23 listopada 2020 o 8:25
    Słodki i czarujący
    Słodki, bardzo trwały zapach. Na pewno nie jest on dla każdej kobiety. Mnie przypadł do gustu w 100%. Nikt nie przejdzie obok mnie obojętnie, nie pytając czym pachnę. Jeśli lubisz się wyróżniać to zdecydowanie polecam :)
  • 20 listopada 2020 o 11:30
    Francja elegancja
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Perfumy skrojone na miarę, wszystkie komponenty doskonale wyważone, co najważniejsze nie jest to słodziak, chociaż w składzie jest karmel. Po aplikacji czuje się świeżość, potem zapach robi się zielony za sprawą paczuli. Owa paczula zostaje złagodzona za sprawą karmelu. Zapach przypomina mi DKNY Delicious womens, ale jest w nim więcej elegancji, no i nie pachnie ogórkiem ;)
    Zalety:
    Wady:
    • Bez wad
  • 25 września 2020 o 18:14
    Miss Dior
    Zapach o którym myślałam wiele lat, a tester służył mi za zakładkę do książek. Piękny romantyczny zapach ❤️ jeden z tych który lubi nawilżoną skórę lekko tłusta nawet. Zapach.Kwiatowo ( głównie róża ) , cytrusowy z dodatkiem nuty drzewnej. Zapach jest zmysłowo, romantyczny z takim delikatnym pstryczkiem w nos. Jeden z tych zapachów do których się dojrzewa. Jak go czuje, mam w głowie widok delikatnej kobiety w zwiewnej sukience gdzieś na polanie zbierająca kwiaty albo zdecydowaną bizneswoman ale nic pomiędzy. Po prostu zapach jednocześnie delikatny i szykowny.
    Zalety:
    • Długo się utrzymuje o ile skóra jest dobrze nawilżona
    Wady:
    • Cena, ale za jakość się płaci za markę też.
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie