Wody perfumowane damskie

Avon Rare Amethyst EDP

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 marca 2020 o 1:30
    Ładnie pachnie
    Jako konsultantka Avon testuje bardzo duzo produktow tej firmy, ten perfum jak i pozostale z rodziny rare lubie ,stylowe flakoniki sprawiaja ze wygladaja jak z wyzszej półki, zapach ladny ,delikatny, nie jest duszacy ,jest trwaly i dlugo utrzymuje sie na skorze, odpowiednio nada sie na specjalna okazje,cena adekwatna do jakosci
    U konsultantki
  • 1 października 2019 o 21:15
    Śliczne
    Zakochałam się w nich bardzo bardzo mocno. Są naprawdę piękne- ciężkie i słodkie czyli takie, jakie lubię. Trwalosc trudno mi ocenić. Nie czuje ich na sobie, chociaż otoczenie je chwali. Uwielbiam
  • 14 lutego 2019 o 12:26
    oryginalny zapach nie do pomylenia z innymi
    Jak dla mnie to naprawdę jeden z lepszych zapachów firmy Avon ! nie jest zbyt wiele zapachów które doceniam jest ich może pięć w tym właśnie ten .Dla fanek ciekawych słodkich ale nie przesłodzonych zapachów ,elegancka wersja śliwki i fiołka jak dla mnie wręcz upajająca ,na mojej skórze pachnie wspaniale zdecydowanie POLECAM!
    Zalety:
    • zapach,flakon
    W perfumerii
  • 11 lipca 2018 o 0:22
    Całkiem fajny
    Zachwycona opakowaniem,postanowiłam rok temu wypróbować,trafiłam na promocję więc tym bardziej się skusiłam i okazał się całkiem fajny,słodki ale nie duszący i ciężki zapach,a przyznam szczerze,że ciężko u mnie z doborem perfum bo jak zwykle coś mi nie pasuje,albo tylko na początku mi się podobają a później się czepiam ale w tym przypadku było na szczęście inaczej,od początku do końca zachwycił po za trwałością niestety.
    Zalety:
    Wady:
    • Kiepska trwałość
    U konsultantki
  • 16 maja 2018 o 14:33
    Takie rzeczy to ja lubię
    No i przepadłam. Polowałam na ten zapach długo - chciałam go kupić w możliwie jak najniższej cenie świadoma ryzyka niepowodzenia związanego z zakupem w ciemno. Zapach mnie oczarował od pierwszego powąchania. Cudownie słodka śliwka, zapach ewidentne z serii sweterkowych ocieplaczy - czyli tego co w zimne dni uwielbiam najbardziej. Tak naprawdę to nie jest to żadne oszałamiające, wielowymiarowe i bogate dzieło. Skład jest prosty, ale jak dla mnie wystarczający. Wielbicielki słodkich, ciepłych zapachów powinny być zadowolone. Jest bardzo słodki, kobiecy, seksowny, idealny na wieczór, na kolacje ze śniadaniem, na intymną randkę. Uwielbiam kiedy pachnie nim mój szalik. Flakonik bardzo wiarygodnie prezentuje to, czego możemy spodziewać się po zapachu. Jest jak purpurowy, kaszmirowy szal. Jak dla mnie - świetny zapach - idealny w swej prostocie, bez zbędnego wydziwiania i udziwniania kompozycji która sama w sobie jest dla mnie już idealna. Mały minus za bardzo średnią trwałość.
    Zalety:
    • piękny zapach
    • atrakcyjna cena
    Wady:
    • średnia trwałość
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie