Wody perfumowane damskie

Juliette Has a Gun Miss Charming EDP

Juliette Has A Gun Miss Charming Woda Perfumowana 50 ml

• 18 września 2014 o 18:45
    Taka MALA kobietka;)
    JHaG ma w swojej ofercie perfumy nie tylko dla kobiet wampów. Znajdziemy też coś dla bujających w obłokach romantyczek. Jedno co łączy wszystkie perfumy Juliette to świetna estetyka flakonów i doskonała trwałość. Miss Charming na pierwszy niuch jest takim sobie różanym słodziaczkiem dla nastolatek. Ale to tylko pozory... Miss Charming jest lekką, radosną i dziewczęcą kompozycją, po którą chętnie sięgnie kobieta w każdym wieku. Sięgnie, bo oprócz aromatu róży mamy coś kremowego, coś ciepłego, coś trwałego i urzekająco kobiecego z duszą, co powoduje, że nawet odziane w czarny strój rodem z estetyki gotyckiej czujemy się jak takie MEGA MALE KOBIETKI. Zapach działa na płeć przeciwną z zadziwiającą mocą. Nawet gdy nasza waga dobiega 100 kg pachnąc Miss Charming możemy prosić bez oporów o pomoc lżejszego o połowę sąsiada przy wniesieniu worka ziemniaków do domu. Zrobi to z wielką przyjemnością frunąc na skrzydłach po schodach na ostatnie piętro - bo przed nim stoi Taka MALA kobietka, której pomoc zwyczajnie się należy. Perfumy JHaG to prawdziwa moc - trzeba jej używać świadomie i we właściwym momencie:) Ja jestem ogromną fanką tej marki i w sumie cieszę się, że jest tak mało popularna:D Używam tego produktu od: od miesiąca Ilość zużytych opakowań: flakon z wymianki 100 ml
  • 8 marca 2012 o 14:48
    Słodziaczek dla dziewcząt z klasą
    Bezpieczny, dziewczyński słodziak. Proste, niewinne i pudrowe kwiaty zmieszane z owocami. W sam raz dla pań, które nie chcą wyróżniać się zapachowo. Właściwie od zalewu sezonowych Escad różni Miss Charming jedynie wysoki standard wykonania pachnidła oraz pewien upojny, prostolinijny optymizm. Nic dziwnego, wszak wieść niesie, że za zapachem stoi sam Francis Kurkdjian! :) W każdym razie kompozycja jest kompletnie nie-moja, choć potrafię docenić jej pensjonarski urok oraz płytką, za to szczerą radość. Pozostawiam ją wdzięczniejszym użytkowniczkom. Korzystnie prezentuje się za to flakon Miss Charming; zresztą jak wszystkie tej marki. Zapadający w pamięć, acz bez zbędnych udziwnień. Używam tego produktu od: nie używam, choć znam od kilku lat Ilość zużytych opakowań: testy nadgarstkowe w perfumerii, potem próbka
  • 8 marca 2012 o 13:13
    Różane cudeńko
    Trafiłam na nie przypadkiem, powąchałam i przepadłam - musiały być moje. :) Czysty różany zapach, podbity ciepłą nutką. Pół gwiazdki odejmuję za trwałość bo niestety zapach nie utrzymuje się zbyt długo - gdyby były trwalsze to byłby to mój ideał :) Do tego chwytliwa nazwa i świetne opakowanie. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    kierwa
    21 maja 2011 o 19:52
    Różaniec
    Kiedy byłam mała, mniejsza... nieważne. Kilka lat temu nałogowo wąchałam różańce. Pamiętam to. Drewniane, w plastikowym pudełeczku. Ten zapach... piękna róża. Kiedyś zamarzyłam sobie o perfumach o takim zapachu. Jakież było moje zdziwienie po powąchaniu korka od Miss Charming! Kupiłam je w ciemno, ze względu na opakowanie, opisy, skład. I... poczułam to, co tak kocham - różaniec. Co prawda na skórze zapach trochę się zmienia, trochę różańcowy, trochę pączek z nadzieniem o smaku dzikiej róży, ale jest piękny, jest cudowny. I wcale nie taki grzeczny i romantyczny. Z całą pewnością ma seksowne alter ego. Używam tego produktu od: niedawna Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 19 grudnia 2010 o 19:52
    Czysta róża.
    No, prawie. W każdym razie tabletek wykrztuśnych tam nie czuję. Owoców też raczej niewiele, bo na czele stoi delikatna lekko pudrowa różyczka. Zapach uroczy, bardzo ładny, ale nie mój. Pasowałby bardzo blond nastolatce z artystycznym nieładem na głowie i sarnimi oczami podkreślonymi pozornie niedbale kredką.

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie