Garnier Mineral Deodorant, Invisi Mineral 48h Non Stop `Cool` Spray (Dezodorant mineralny w sprayu)

• 23 czerwca 2017 o 2:05
    Świetnie chroni, świeży zapach wodno-kwiatowy
    Dezodorant jest świetny, dobrze chroni, pachnie świeżo - zapach wodno-kwiatowy, lubię go w bardzo ciepłe dni. Poręczny aerozol bez nakrętki. Bez alkoholu.
    Zalety:
    • Działanie, zapach, opakowanie
    Drogeria Super-Pharm
  • 17 stycznia 2017 o 14:07
    Super
    Dezodorant Garnier sprawdza się u mnie genialnie, robi, to co ma robić, chroni, odświeża, może nie do 48h ale bardzo długo, uwielbiam go za piękny zapach i za to, że nie pozostawia plam na odzieży, bardzo wydajny i nie drogi. Nie zauważyłam, by podrażniał, ani uczulał, jednym słowem mówiąc POLECAM!
    blodka
    8 listopada 2016 o 15:10
    Jeden z lepszych
    Opakowanie dezodorantu ma bardzo ładną szatę graficzną. Przywodzi mi na myśl czystość i świeżość. Do tego butelka ma blokadę, która pozwala zabezpieczyć kosmetyk przed niekontrolowanym psiuknięciem. Fajny patent - podoba mi się. Zapach antyperspirantu określę jako bardzo świeży, niezbyt mocny. Trudno mi opisać dokładnie nuty zapachowe, ale mam wrażenie, że wyczuwam tam lekki aromat owoców. Dezodorant sprawdził się u mnie bardzo dobrze. Podoba mi się jego świeży zapach, który jest na tyle mocny, że niweluje przykry zapach potu, ale na tyle delikatny, że nie miesza się z zapachem perfum. Antyperspirant Garnier Minerals długo chroni przed poceniem się. Po użyciu szybko się wchłania (dużo szybciej niż sztyfty, nie mówiąc już o kulkach) i tuż po użyciu skóra pod pachami jest sucha i spokojnie można się ubrać. Nie zauważyłam, aby kosmetyk poplamił mi ubrania - zarówno te ciemne jak i białe. Nie uczulił ani nie podrażnił skóry - nawet krótko po depilacji. Mogę śmiało powiedzieć, że skóra jest nawet jakby gładsza, przyjemniejsza w dotyku. Opakowanie jest wydajne i przy codziennym użyciu o świeżość można się nie martwić przez wiele dni.
    Drogeria Natura
  • 29 listopada 2015 o 20:01
    Ujdzie
    Plusy: + Cena + Wydajność + Wygodna butelka i spray + Dobra ochrona przed potem + Nie podrażnia skóry +/- Ładny świeży zapach na początku (jednak po kilku godzinach zapach się zmienia i niestety za specjalnie mi się nie podoba- jest duszący) Minusy: - Brudzi ubrania (choć producent zapewnia, że tego nie robi) Używam tego produktu od: dwa miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno
    AnulaQa
    19 grudnia 2012 o 12:19
    A ja go nie lubię. Ot co.
    Po okresie adolescencji z dezodorantów/ antyperspirantów w sprayu- produktów uniwersalnych, których używało się nie tylko pod pachy, ale również i do odświeżania pokoju, butów, szafy i siebie samej, przerzuciłam się na te w sztyfcie, kulce- produkty jednostronne, o mniejszym polu zastosowania pobocznego, ale skuteczniejsze w walce z potem i przykrym zapachem. Jednak, człowiek jak to człowiek lubi wracać do korzeni. I tak oto, któregoś dnia zbiegło się ze sobą kilka czynników. Promocja, premia, kaprys. Wybór padł na Garnier. Miało być pięknie. Bez parabenów, bez alkoholu, z absorbującymi minerałami, przeciw białym śladom, o świeżym zapachu i niezawodnej, długotrwałej ochronie. Tymczasem, w moim odczuciu: - zapach jest męczący, słodko-gorzki, duszący, po rozpyleniu bardzo intensywny, lekko muchozolowaty z dodatkiem zielonego ogórka i melona, nieprzyjemny, pod koniec dnia jest jeszcze bardziej chemiczny i nieznośny; - nie chroni przed potem, a wręcz przeciwnie, czułam, że nasila. Oblepia skórę lekką pudrową warstwą, która po kilku minutach wysycha. Skóra pod tą skorupką zaczyna się bardziej pocić, tworząc nieprzyjemną maź, która wysychając kruszy się; - nie wiem czy pozostawia ślady na ciemnych ubraniach, gdyż nie testowałam go pod tym kierunkiem, w każdym razie nie brudził ubrań innego rodzaju; - dobry dyfuzor, rozpyla produkt, tam gdzie powinien. Dodam tylko, że nie mam problemów z nadpotliwością. Produktu używałam zgodnie z przeznaczeniem, na suchą umytą skórę. W odpowiedniej ilości, z odpowiedniej odległości. Wstrzącając, nie mieszając. Nie wiem czy jest to zły kosmetyk. Wam może przypasować. W każdym razie u mnie się nie sprawdził. Nie kupię go więcej, mimo braku parabenów, zawartości minerałów, itp. Pozostałą część produktu, oddam swojemu mężczyźnie, który zdziwił się, że Garnier robi dezodoranty. :)