Dove Repair Therapy, Silk and Sleek Mleczko wygładzające

• 2 czerwca 2012 o 22:02
    wart wypróbowania
    Używam od czasu do czasu tego mleczka, pięknie pachnie, dobrze się rozprowadza, nie obciąża włosów, wydajne, wygładza, nawilża włosy i rzeczywiście mniej się puszą w trakcie suszenia (włosy mam półdługie falowane/kręcone). Nadaje połysk, włosy wyglądają zdrowiej. Kupilam w Auchan za 10 PLN tylko po to by wypróbować za tak niską cenę, choć wiem że dla włosów kręconych trudno znaleźć dobry wygładzający kosmetyk. Mleczko nie prostuje włosów, dobrze współdziała z dużą okrągłą szczotką, włosy są gładkie, nieliczne tylko "odstają" (te lekko spryskuję lakierem i wygładzam dłonią). Ponoć z Marion są b. dobre kosmetyki do wygładzania i prostowania, ale ich jeszcze nie stosowałam. Polecam wypróbować Dove. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze
    ardaa
    18 kwietnia 2012 o 12:05
    bardzo fajny
    bardzo fajne mleczko, które rzeczywiście wygładza. był to mój pierwszy eksperyment, wcześniej stosowałam tylko odżywkę do spłukiwania i naprawdę widać było różnice. nie było już problemu z rozczesywaniem. mam proste, wycieniowane włosy ale lubią się puszyć po suszeniu. mleczko przyzwoicie (możne nie rewelacyjnie) wygładza je, jeśli suszę włosy suszarką to nie muszę nawet wygładzać ich prostownicą. nie wymagajmy żeby takie mleczko prostowało włosy bo nie jest od tego. a i jest bardzo wydajny. 1-2 naciśnięcia pompką i starcza na kilka miesięcy. gwiazdkę odejmuję za to że skleja włosy po całym dniu- przynajmniej takie mam wrażenie, no chyba że powoduje to coś innego:P Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: 2 lub 3
  • 16 stycznia 2012 o 16:43
    Nie do końca
    +buteleczka z pompką +ładny zapach +włosy są po nim mięciutkie +włosy nie puszą się +bardzo wydajny +nie powoduje przetłuszczania się włosów -nie prostuje włosów,tylko sprawia,że się nie puszą -nakładany na wilgotne ( nie mokre) włosy skleja je Używam tego produktu od: ok. 2 lat z przerwami Ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze
  • 9 stycznia 2012 o 18:38
    Cudo !
    Ten produkt kupiłam na promocji w Rossmannie za jakieś 14 zł. Używałam go dość długo, jednak gdy skończyłam kupiłam sobie inny produkt (odżywke z ziaji) i w sumie pozytywnie się zaskoczyłam, bo mleczko dove było naj! Kocham ten produkt, Teraz gwiazdeczki: 1. za sam zapach: cudo nad cudami! ślicznie pachnie 2. za wygładzenie włosów 3. cena=jakość 4. konsystencja i rozprowadzanie na włosach - super! 5. zredukowanie puszących się włosów. Może nie do minimum, ale jednak. Tak szczerze był takim pierwszym promyczkiem nadziei w kierunku redukcji szopy na mojej głowie i faktycznie. Miłe zaskoczenie :) No i jeszcze oprócz tego wygodny aplikator! ;] Używam tego produktu od: Używałam około 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 27 lipca 2011 o 13:29
    Potrzebna
    Uzywam ją do przygładzenia włosów po umyciu włosów i spłukaniu odżywki. Bardzo wydajna, wystarczy mała porcja, żeby wetrzeć w kosmyki o których wiemy, że się puszą. Nie obciąża, nie powoduje przetłuszczania włosów. Opakowanie bardzo poręczne, małe z pomką, nic się nie marnuje, pozwala na precyzyjne dozowanie. Produkt na plus. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego