Colorescience Pro Pressed Mineral Pigment Prasowany puder z pigmentami mineralnymi w kompakcie

• 7 września 2011 o 12:07
    Jestem bardzo zadowolona.
    Jestem "szczęśliwą" posiadaczką skóry suchej z delikatnymi naczynkami i przebarwieniami. Ten produkt jest dla mnie niezastąpiony. Mimo pudrowej konsystencji nie mam uczucia ściągnięcia skóry,doskonale kryje i utrzymuje się 24h. \\nRewelacyjnie sprawdził się również na dojrzałej skórze mojej mamy. Delikatnie wygładził i zamaskował zmarszczki.
  • 7 września 2011 o 10:03
    Rewelacyjny kryjący podkład mineralny
    Rewelacyjny podkład kryjacy mineralny. Pieknie pokrywa niedokonałości skóry. Natomiast nałożyłam go swojej starszej siostrze i niestety się nie sprawdził na jej skórze. Tak wieć polecam go dla skór mieszanych i tłustych- świetnie kryje i długo się utrzymuje. Dlatego polecam spotkanie z ambasadorka Colorescience Pro które dobiorą Wam kosmetyki do Waszej cery. Swoja siostre już umówiłam :) i dla niej najlepszy okazał się sunscanny Colorescience pro -puder sypki jako podkład, poniewaz ma bardzo suchą i już zwiotczała skóre. Jest dla niej lżejszy i lepszy. A za zakupy u ambasadorki otzrymała 5% rabat i gratisy dopasowane do jej typu cery. kontakt z ambasadrokami na www.colorescience.pl Polecam Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: 1 jeszcze mam prawie pełny
  • 31 lipca 2011 o 14:29
    Rewelacja
    Produkt dość drogi, ale wart swojej ceny! Kryje wszystko, a siłę krycia można stopniować w zależności od nałożonej warstwy. Rzeczywiście kryje żylaki i naczynka. Przez lata stosowałam ciężkie kamuflaże kremowe, które przy codziennym stosowaniu przesuszały moją skórę i zapychały pory. Musiałam ciągle wybierać między naturalnością a idealnym pokryciem niedoskonałości. Tu ten problem znika. Pudru nie czuję na twarzy, a przy tym przez wiele godzin skóra nie wymaga poprawek. Używam koloru \\\'All Even\\\'. Mam cerę jasną o ciepłym zabarwieniu. Polecam wszystkim fankom makijażu mineralnego.